derventa-Doboj

Derventska policija oduzela 7.300 lažnih evra

DERVENTA - Derventska policija pronašla je i oduzela 73 novčanice u apenima od 100 evra za koje se sumnja da su krivotvorene, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Mladića pregazio traktor kod Dervente

DERVENTA - Policijskoj stanici Derventa sinoć oko 19.45 časova prijavljeno je da je u dobojsku bolnicu dovezen Z.S. (23) sa područja opštine Derventa, nakon što ga je pregazio traktor, saopšteno je iz PU Doboj.

Preminuo starac iz Dervente, bio pozitivan na virus korona

DOBOJ - Muškarac iz Dervente, koji je bio pozitivan na virus korona, preminuo je u Bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju u protekla 24 časa, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Čistačica lažno prijavila pljačku, uhapšena sa dva saučesnika

​DERVENTA – Policija u Derventi uhapsila je tri osobe nakon što je čistačica jednog ugostiteljskog objekta lažno prijavila da ju je napao nepoznati muškarac, koji je zatim obio aparat za igre na sreću, te sa ukradenim novcem pobjegao.

Nožem nasrnula na radnicu trgovine u Derventi

DERVENTA - V.S. iz Dervente zadržana je na liječenju u dobojskoj bolnici nakon što je nožem nasrnula na radnicu trgovinskog objekta u ovom gradu, navedeno je u saopštenju PU Doboj.

Osam povrijeđenih u 11 saobraćajnih nezgoda

DOBOJ - Osam osoba je povrijeđeno u 11 saobraćajnih nezgoda tokom vikenda na području Policijske uprave Doboj.

Obustavljen saobraćaj na putu Derventa-Doboj

BANJALUKA - Na dionici magistralnog puta Derventa-Doboj, na zaobilaznici, saobraćaj je, zbog saobraćajne nezgode, obustavljen i preusmjeren kroz Derventu, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Uhapšen zbog prijetnji tužiocu Nataši Božićković

BANJALUKA - Goran Nović iz Dervente je uhapšen zbog prijetnji opasnih po život upućenih tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Doboj Nataši Božičković, javlja Srna.

Vozač obmanuo migrante da su prevezeni u Hrvatsku

DERVENTA - Službenici Policijske uprave Doboj su obezbjedili grupu od 22 migranta koji su predati Terenskom centru za poslove sa strancima Doboj, a oni su danas, uz nadzor policijskih službenika, napustili područje PU Doboj.

Vozač renoa povrijeđen u sudaru s kamionom kod Dervente

DOBOJ - Vozač automobila reno M.F. povrijeđen je u sudaru sa teretnim vozilom na magistralnom putu Doboj-Derventa, u derventskom naselju Gradina, rečeno je Srni u dobojskoj Policijskoj upravi.

Najčitanije