dijeta

Nutricionisti se oglasili o dijeti koja je zaludjela cijeli svijet

Dijeta CICO zaludjela je cijeli svijet, ali nutricionisti kažu da je nikada ne bi preporučili – evo i zašto...

Kako da "bezbolno“ izgubite onih par kilograma viška?

Godinama unazad žene pokušavaju da izgube višak kilograma uz pomoć popularnih dijeta koje se zasnivaju na restrikciji ugljenih hidrata. Takve dijete se ne nazivaju za džabe jo-jo dijetama – prvenstveno, jer kratkoročno dovode do gubitka kilograma, a na duge staze donose više štete, da ne kažemo kilograma, nego koristi.

Uz Volumetriks dijetu jedite sve i gubite kilograme

Volumetriks dijeta je jedan od najpopularnijih dijetalnih programa u ovoj godini. Jedan od razloga zašto je to tako je sigurno činjenica da na ovoj dijeti možete jesti poprilične količine hrane, a i dalje mršati.

Brza restriktivna dijeta: Smršajte za 21 dan

Svake godine muči nas isti problem – šta ćemo sa viškom kilograma? Tu je sjajna, ali vrlo restriktivna dijeta, koja će vam pomoći da za mjesec dana skinete višak kilograma! Tačnije za 21 dan, jer vikendom jedete normalno.

Detoksikacija organizma u 7 dana

Detoksikacija je prirodan proces neutralizacije ili eliminacije otrova iz ljudskog tijela. Otrovi se hemijski pretvaraju u manje štetne tvari, koje se potom izlučuju putem stolice ili urina.

Povremeno gladovanje nije bolje od ostalih dijeta

Početkom prošlog vijeka gladovanje je imalo važnu ulogu u medicini; ljekari su ga preporučivali za liječenje raznih bolesti, od dijabetesa do epilepsije. Zahvaljujući popularnosti nekih režima ishrane, gladovanje je ponovo u trendu.

Saznajte da li ste zreli za fitnes ili dijetu

Saznajte na šta vas upozoravaju vaša visina, obim struka, veličina grudnjaka…

Ratnička nordijska dijeta

Kada pomislimo na Vikinge, žilave nordijske ratnike, pred očima nam se uglavnom stvori slika bradatih divljaka koji zubima komadaju polužive komade mesa i nazdravljaju kamenim kriglama zamućenog piva.

U prvoj nedelji se gubi 10 kg: Dijeta koja je zaludjela svijet

Ako ste mislili da ćete ovom tehnikom mršavljenja samo izgubiti kilograme na kratko vrijeme, prevarili ste se, jer čuvena francuska dijeta garantuje dramatične i dugoročne rezultate. Francuskinje već 10 godina koriste režim ishrane koji garantuje trajni gubitak kilaže.

Koliko kalorija je potrebno organizmu

Pred dolazak ljeta, mnogi razmišljaju o dijeti, ali većina ne razumije ključnu stvar kod mršavljenja unos kalorija.

Reklame

Najčitanije