dijeta

Najbolje dijete uz pomoć kojih ćete ponovo biti fit

Preporučujemo nekoliko dijeta uz čiju je pomoć lako izgubiti višak kilograma, koje su neminovno, svi nabacili tokom zime.

Keto dijeta za regulaciju kilograma bez gladovanja

Ketonska ishrana je jedan od najpopularnijih načina regulacije kilograma, trenutno.

Jogurt dijeta: Za tri dana izgubite četiri kilograma

Ovo nije dijeta u pravom smislu riječi, iza koje stoje autor i strogo određeni plan prehrane, već se radi o internetskom fenomenu i postoji puno različitih verzija.

Osmosatna dijeta za vidljive rezultate

Jednostavna i lako savladiva osmosatna dijeta, zadiviće vas svojim učincima koji su i naučno dokazani. Jednom kada je probate, postaće vaše novo najdraže oružje u borbi protiv nepoželjnih kilograma.

Smršavite i očistite organizam u saradnji s Mjesecom

Iskoristite magičnu snagu Mjeseca i za samo 24 sata posta izgubite do tri kilograma. Prednost ove dijete je veliki broj šansi koje vam se otvaraju tokom godine.

Ova namirnica najefikasnije topi masne naslage oko stomaka

Osim što štite od kardiovaskularnih bolesti i čuvaju zdravlje kože, pokazalo se da bademi tope i masne naslage oko stomaka.

Dijeta protiv starenja

Ako želite da usporite proces starenja i produžite životni vijek, onda je ovo dijeta za vas. U osnovi ove dijete je spisak proizvoda čiji unos najviše pomaže usporavanju starenja.

Tajne ljepote Italijanki: Hedonizam kao životni stil

Italijanke su poznate po fatalnoj ljepoti kojoj i najkritičniji teško pronalaze zamjerku. Iako zvuči neobično, najvažnije pravilo kojim se vode kada je riječ o izgledu je jednostavnost.

Vrijeme je za detoks

Period poslije praznika je borba protiv viška kilograma, čak i većini onih koji nikada nemaju problema s kilažom. Praznici su najkritičniji period kada je u pitanju vitka linija, ali i zdravlje organizma.

Elitna španska Legija ide na dijetu

Španska vojska odlučila je da pripadnike jedne od svojih najelitnijih jedinica podvrgne rigoroznoj dijeti, jer veliki broj njih ima problem sa viškom kilograma.

Najčitanije