dijete

Trinaestogodišnjak kupio auto majci

Trinaestogodišnji Vilijam Preston iz Nevade dugo je štedio novac kako bi majci kupio automobil i pomogao joj kada je mislila da stvari ne mogu da budu gore.

Dijete povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi

BIJELJINA - Devetogodišnje dijete lakše je povrijeđeno u Bijeljini kada ga je udario automobil, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Sud promijenio ime djetetu

Bračnom paru iz grada Briv la Gajar na jugozapadu Francuske sud nije dozvolio da svom sinu ime daju "Grizman Mbape" po prezimenima dvojice fudbalskih reprezentativaca te zemlje.

Povrijeđeno dijete zbrinuto u tuzlanskoj bolnici

SREBRENICA - Dijete koje je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u srebreničkom naselju Baratova prevezeno je u bolnicu u Zvorniku, a zatim u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Dijete i žena povrijeđeni zbog poledica na trotoarima

BIJELJINA - Dijete i žena povrijeđeni su u Bijeljini prilikom pada na trotoar zbog poledice, podaci su Hitne službe bijeljinskog Doma zdravlja.

Anonimni dobrotvor svakom 3. i 4. djetetu daruje po 2.000 KM

DOBOJ - Beba rođena prije tri dana u domu porodice u selu Kostajnica, inače četvrto dijete ovih roditelja, mogla bi biti prva koja će dobiti novčani dar od anonimnog dobrotvora sa dobojskog područja.

Anonimni dobrotvor daje 2.000 KM za treće i svako naredno dijete

​Dok su u današnje vrijeme svima "puna usta" nataliteta i priče o tome koliko je važno da se djeca rađaju, malo je onih koji rade nešto konkretno po tom pitanju. Jedan čovjek odlučio je da svoje bogatstvo uloži u podsticanje nataliteta i to tako što će svako treće i naredno dijete u porodici darivati sa 2.000 KM.

Jednogodišnje dijete preminulo u vrtiću?

BEOGRAD- Jednogodišnje dijete preminulo je pošto je prethodno dovezeno u Institut za majku i dete u Beogradu bez znakova života, javlja B92.

Neobičan događaj u Vatikanu: Šestogodišnjak prekinuo papu

Radoznali šestogodišnji dječak prekinuo je nedjeljnu audijenciju kod rimskog pape u Vatikanu.

Dvije godine krila dijete u gepeku i podrumu, prijeti joj 20 godina zatvora

​PARIZ - Francuskinja Rosa Marija Da Kruz danas se našla pred sudom nakon što je mehaničar otkrio da djevojčica živi u gepeku majčinih kola.

Najčitanije