dječak

Pokušaj otmice 10-godišnjeg dječaka, pokrenuta potraga

Policija u Trnovu pokrenula je opsežnu potragu nakon što im je prijavljen pokušaj otmice 10-godišnjaka.

Dječak leptir izgubio bitku: Hrabri Despot Lazić preminuo

Maleni i hrabri Despot Lazić (12), dječak leptir iz Bajine Bašte, preminuo je na Institutu za majku i dijete u Beogradu, gdje su se ljekari prethodnih dana borili za njegov život.

Dječak leptir Despot bori se za život, a prevaranti lažiraju račune

Despot Lazić, dječak leptir iz Bajine bašte, preslatko dijete koje 12 godina živi s otvorenim ranama na cijelom tijelu, i dalje se bori za život na Institutu za majku i dete u Beogradu.

Pas izgrizao nogu dječaku

SARAJEVO - Dječak iz Sarajeva, učenik osmog razreda osnovne škole, zauvijek će pamtiti sinoćnji odlazak u cirkus koji se nalazi na Alipašinom Polju, jer ga je zvjerski napao pas u vlasništvu cirkusa.

Dječaku sa srčanim problemima rasjekli glavu o sto za vrijeme časa?

ODŽAK - Dječak iz Osnovne škole "Branko Radičević" iz Odžaka povrijeđen je na času matematike, u četvrtak, 26. septembra, tvrde njegovi roditelji, prenosi Pink pisanje Telegrafa.

Dječak klizećim startom srušio Čeferina

Zanimljiva scena desila se na revijalnoj utakmici slovenačke mladeži i bivših fudbalskih zvijezda, poput Luisa Figa, Florana Malude Milenka Aćimovića, na kojoj je učestvovao i predsjednik UEFA Aleksander Čeferin.

Dječak sjedio u čamcu, pretukao ga hrvatski vojnik

Pripadnik Oružanih snaga Hrvatske pretukao je četrnaestogodišnjeg dječaka na Otočcu, jer je sa prijateljima sjedio u njegovom čamcu.

Dječak razglednicom nasmijao region: 'Vadite me odavde! Kajem se!'

​"Srećan 2. septembar - raspust je gotov, a mene je danas moja majka podsetila na jedno pismo koje sam poslao roditeljima iz sela na Zlatiboru tokom školskog raspusta leta Gospodnjeg 2000. godine", napisao je na svom Twitter profilu Jovan Simić, osnivač Humanitarne organizacije "Zajedno za život".

Ostavili sina da živi sam bez struje, vode i grijanja

ZAGREB - Srednjoškolac star 17 godina sa istoka Hrvatske tri mjeseca živio je sam u kući bez struje, vode i grijanja, jer ga nijedan od roditelja nakon razvoda nije poveo sa sobom.

Projekat dječaka iz Broda za NASA finansiraju kabinet predsjednice i Vlada

BANJALUKA - Kabinet predsjednice i Vlada Republike Srpske zajednički će finansirati realizaciju projekta nano satelita trinaestogodišnjeg Dejana Lukića, a koji je prihvatila Američka svemirska agencija "Nasa", kazala je tokom razgovora sa ovim mladim genijem Željka Cvijanović, predsjednica RS, koja je danas organizovala prijem za Lukića.

Najčitanije