dječak

Dječaku kojeg su pretukli zbog krsta stiže poklon iz Hilandara

Srpskom dječaku (12), kojeg su prije nekoliko dana pretukla djeca u školskom dvorištu u Parizu, tražeći da skine krst, jedan potreseni vjernik u pariskoj Srpskoj pravoslavnoj crkvi Sveti Sava u znak poštovanja poklonio je osveštani krst iz Hilandara.

Dječak srpskog porijekla pretučen u Parizu jer je odbio da skine krst

Francuski sajt Svi Srbi u Parizu objavio je informaciju da je jedan dječak srpskog porijekla u glavnom gradu francuske brutalno pretučen jer je odbio da skine lančić na kome se kao privezak oko njegovog vrata nalazio krst.

I dalje se rađa više dječaka

BIJELJINA - U Bijeljini je u 2019. godini u matičnu knjigu rođenih upisano 1.421 dijete, saopšteno je iz Gradske uprave.

Mališan dobio dječji motor pa se zabio u prvi stub

Da nije baš svaki poklon primjeren djeci, jasno je pokazao šokantni snimak klinca koji je za Božić dobio dječji motor. Naime, dječak je prvi put sjeo na novu igračku i odmah izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u prvi stub i pao na tlo.

Pozvao cijeli vrtić u sud da proslavi usvajanje

Petogodišnjak iz Mičigena pozvao je sve drugare iz vrtića na sud kako bi bili u publici i svjedočili njegovom zakonskom usvajanju - tako je osvojio srca ljudi širom svijeta.

Dječak stradao u požaru u Cazinu

CAZIN - Petogodišnji dječak poginuo je večeras u požaru u porodičnoj kući u mjestu Tržac, kod Cazina, rečeno je iz Vatrogasne jedinice.

Dječak leptir dobija ulicu?

BAJINA BAŠTA - Kad je moj sin preminuo, poželjela sam da se po njemu, u znak sjećanja na njega i njegove patnje u Bajinoj Bašti, nešto zove. Želja mi se ispunila.

Petogodišnjak zna sve saobraćajne znakove

SREBENICA - I dok mnogim odraslima pozamašna knjiga testova za vozački ispit zadaje glavobolje i dešava se da padnu upravo na dijelu koji se odnosi na komplikovane raskrsnice, petogodišnji Said Šakić iz Srebrenice napamet zna gotovo sve saobraćajne znakove.

Umro tinejdžer (16) koji je ubio dva učenika

Šesnaestogodišnjak koji je pucao na kolege u dvorištu srednje škole blizu Los Anđelesa sinoć je preminuo od povreda koje je sam sebi zadao. U tom napadu, ubijene su dvije, a ranjene tri osobe. Motiv napada još nije poznat.

Dječak iz Novog Grada živi u siromaštvu: Imam samo jednu želju

Dejan Zorić (11) koji živi u teškim uslovima, u kući koja se urušava sa bakom, djedom i ocem u selu Donji Agići kod Novog Grada, ima samo jednu želju - da dobije toalet gdje može da se normalno okupa i sobu za učenje.

Najčitanije