dječak

Pronađen dječak koji je nestao na području Dervente

DERVENTA - Dječak koji je jutros nestao na području Dervente, pronađen je živ i zdrav u šumi pored mjesta Kalenderovci u blizini Dervente, potvrđeno je "Nezavisnim" u Policijskoj upravi Doboj.

Nestao dječak (12) sa područja Dervente, u toku potraga

DERVENTA - Policijski službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska dvanaestogodišnjeg Borisa Legenovića iz mjesta Gornji Detlak, područje opštine Derventa, čiji je nestanak Policijskoj stanici Derventa prijavljen danas u 9.10 časova.

Porodici uplakanog dječaka, kojem su ukrali kupine, stižu donacije

SARAJEVO - Zahvaljujući Selimiru Šljiviću, direktoru i generalnom menadžeru JP "Eko-sep" d.o.o. Živinice, koji je snimio i na društvenim mrežama objavio fotografiju dječaka, koji sjedi kraj puta i plače, jer su mu ukrali kupine koje je prodavao, a koja je na mrežama postala viralna, ima svoju dobru stranu.

Ljekari: Dječak u Neumu umro prirodnom smrću

NEUM - Trinaestogodišnji dječak iz Kaknja preminuo je juče na plaži u Neumu nakon što je izašao iz vode.

Hirošima - žrtva najvećeg ratnog zločina u istoriji čovječanstva

Američki bombarder B-29 je na današnji dan 1945. godine, na osnovu naredbe predsjednika SAD Harija Trumana, bacio je atomsku bombu na japanski grad Hirošimu, čime je počinjen najveći ratni zločin u istoriji čovječanstva.

Dječak kojeg je udario kamion u Ivanjici stabilno

IVANJICA - Dječak povrijeđen jutros u saobraćajnoj nezgodi u Ivanjici stigao je na liječenje u Beograd u Klinički centar Srbije, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno, rekao je Tanjugu predsjednik opštine Ivanjica Zoran Lazović.

Dječak u Mongoliji preminuo kuge

PEKING - Petnaestogodišnji dječak preminuo je od kuge na zapadu Mongolije, saopštilo je Ministarstvo zdravlja, navodeći da laboratorijski testovi potvrđuju da je kugu dobio od zaraženog mrmota.

Pronađen nestali dječak u Sarajevu

SARAJEVO - Potraga za nestalim dječakom Adinom u Sarajevu imala je sretan kraj.

Nestao dječak u Sarajevu

U Sarajevu je večeras prijavljen nestanak dječaka uzrasta šest godina.

Nestali tinejdžer u Italiji pronađen nakon osam godina

RIM - Poslije osam godina u Italiji je poronađen dječak, sada već mladić, koji je nestao u maju 2012. godine, piše dnevni list Avenire.

Najčitanije