djevojčica

Djevojčica iz potresom razorenog sela tješila majku: Nemoj plakati, mama

Kuća jedne porodice u mjestu Nebojan nije sigurna za život, a zasad su dobili kamp kućicu od ljudi iz Poreča. U kućici ih sad spava petoro.

Oglasio se vlasnik igraonice: Pravila za svu djecu ista

Nakon jučerašnjih tvrdnji Daniele Zeljaja, majke djevojčice s poteškoćama u razvoju, koja je napisala na Facebooku da je njena kćerka izbačena iz jedne igraonice u Banjaluci, oglasio se vlasnik te igraonice.

Pedofil putovao s jedne na drugu obalu SAD da otme djevojčicu

VAŠINGTON - Muškarac iz američke države Virdžinija optužen je za otmicu 12-godišnje djevojčice.

Kanadski modni milioner uhapšen zbog silovanja djevojčica

OTAVA - Kanadski milioner iz modne industrije Piter Nigard (79) uhapšen je danas u kanadskom gradu Vinipegu na osnovu Zakona o izručenju pošto je u SAD optužen za silovanje više žena i djevojčica i danas će se pojaviti pred sudom.

"Žene i djevojčice u BiH snažnije pogođene pandemijom"

Rezultati procjene, koju je sprovela UN Women kancelarija u BiH, pokazuju da su posljedice pandemije COVID-19 različite za muškarce i za žene, i da utiču na povećavanje postojećih rodnih nejednakosti u BiH.

Priznali krivicu: Četiri i po godine zatvora zbog obljube djevojčice

BANJALUKA - Mehmed K. (21) i Milan N. (23) iz Prnjavora priznali su krivicu za pokušaj obljube djevojčice (12) i pristali da budu osuđeni ukupno na četiri i po godine robije.

Djevojčica pala sa zgrade, ustala i odšetala

Šestogodišnja djevojčica pala je sa balkona na trećem spratu stabmene zgrade u Tomsku. Pad su snimile kamere za nadzor koje se nalaze na zgradi.

Pritvoren Dobojlija osumnjičen za obljubu djevojčice

DOBOJ - Okružni sud u Doboju odredio je pritvor Dobojliji Z.H. (66), osumnjičenom za obljubu djevojčice.

Prnjavorčani optuženi za pokušaj obljube djevojčice

BANJALUKA - Okružno tužilaštvo u Banjaluci podiglo je optužnicu protiv Prnjavorčana Mehmeda K. (21) i Milana N. (23), koja ih tereti za pokušaj obljube maloljetne djevojčice (12) ispred Srednjoškolskog centra "Ivo Andrić" u tom gradu, saznaju "Nezavisne".

Policija nakon 35 godina riješila slučaj ubistva tinejdžerke

NJUJORK - Ubistvo djevojčice u gradu Ročesteru u saveznoj državi Njujork, koje se dogodilo prije 35 godina, napokon je riješeno pomoću DNK testova, javlja CNN.

Najčitanije