djevojčica

Korona ih spojila poslije 70 godina

BEČ - Dvije žene iz austrijske pokrajine Tirol, koje su se upoznale 1950. godine u klinici u Insbruku, ponovo su se srele zbog infekcije virusa korona.

Nacrtala mamu u izolaciji, zbog jednog detalja crtež postao viralan

Crtež petogodišnje djevojčice Mije postao je hit na internetu zbog načina na koji je prikazala svoju majku Lauru Appleton za vrijeme izolacije.

Osmogodišnja djevojčica iz BiH zaražena virusom korona

ŠIROKI BRIJEG - Među oboljelim od virusa korona u Širokom Brijegu je i jedno dijete.

Povrijeđena djevojčica iz Trebinja za sada stabilno

TREBINJE - Djevojčica koja je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na pješačkom prelazu u Trebinju u stabilnom je zdravstvenom stanju i vrše se detaljni pregledi na Odjeljenju za intenzivnu njegu trebinjske Opšte bolnice, potvrđeno je Srni iz ove zdravstvene ustanove.

Šipovljaninu zbog obljube djevojčice 12 godina zatvora

ŠIPOVO, BANJALUKA - Simo Savičić iz Šipova osuđen je danas u Okružnom sudu u Banjaluci na 12 godina zatvora zbog obljube djevojčice (11) u toj opštini.

Djevojčica iz Sirije se smije kada čuje eksploziju

Abdulah Muhamed, koji sa porodicom živi u ratnoj zoni u Siriji, našao je jedinstven način da se njegova kćerka izbori sa vazdušnim napadima i strahom - naučio je trogodišnju djevojčicu da se smije bombama, praveći se da igraju igru.

Djevojčica silovana na tlu američke ambasade u Nju Delhiju

NJU DELHI - Indijac (25) je uhapšen zbog silovanja petogodišnje djevojčice koje se dogodilo u kompleksu američke ambasade u Nju Delhiju.

U komi djevojčica povrijeđena u Banjaluci

BANJALUKA - Djevojčica I.S., koja je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci, trenutno je priključena na aparate za mehaničku ventilaciju, potvrđeno je za "Nezavisne" iz UKC RS.

Djevojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu

Šesnaestogodišnja djevojčica iz Obrenovca koja je nestala u ponedjeljak u jutarnjim satima na putu ka školi, nađena je u Požarevcu.

Tragedija u Srbiji: Ubio djevojčicu lovačkom puškom

RAŠKA - Na području Raške, M.J. (16) ubio je petnaestogodišnju S.P. iz mjesta Blace, prenose srpski mediji.

Najčitanije