djevojčica

Spasena djevojčica u Bejrutu, u ruševinama bila 24 sata

BEJRUT - Spasioci su iz ruševina izvukli djevojčicu koja je nakon eksplozije koja se preksinoć dogodila u Bejrutu ostala zarobljena 24 sata.

Nestala djevojčica iz Niša išla na prijemni za gimnaziju

Trinaestogodišnja djevojčica Tamara Blažić (13), čiji je nestanak prijavljen u subotu, a koja je pronađena u Ugrinovcima, iz Niša je išla na prijemni za Matematičku gimnaziju.

Sedmogodišnja djevojčica oštetila 37 automobila

Sedmogodišnja djevojčica iz Njemačke izgrebala je lak na 37 automobila, ali iz umjetničkih pobuda jer je ugravirala snježne pahuljice i time pričinila štetu od 30.000 evra, objavila je policija.

Korona ih spojila poslije 70 godina

BEČ - Dvije žene iz austrijske pokrajine Tirol, koje su se upoznale 1950. godine u klinici u Insbruku, ponovo su se srele zbog infekcije virusa korona.

Nacrtala mamu u izolaciji, zbog jednog detalja crtež postao viralan

Crtež petogodišnje djevojčice Mije postao je hit na internetu zbog načina na koji je prikazala svoju majku Lauru Appleton za vrijeme izolacije.

Osmogodišnja djevojčica iz BiH zaražena virusom korona

ŠIROKI BRIJEG - Među oboljelim od virusa korona u Širokom Brijegu je i jedno dijete.

Povrijeđena djevojčica iz Trebinja za sada stabilno

TREBINJE - Djevojčica koja je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na pješačkom prelazu u Trebinju u stabilnom je zdravstvenom stanju i vrše se detaljni pregledi na Odjeljenju za intenzivnu njegu trebinjske Opšte bolnice, potvrđeno je Srni iz ove zdravstvene ustanove.

Šipovljaninu zbog obljube djevojčice 12 godina zatvora

ŠIPOVO, BANJALUKA - Simo Savičić iz Šipova osuđen je danas u Okružnom sudu u Banjaluci na 12 godina zatvora zbog obljube djevojčice (11) u toj opštini.

Djevojčica iz Sirije se smije kada čuje eksploziju

Abdulah Muhamed, koji sa porodicom živi u ratnoj zoni u Siriji, našao je jedinstven način da se njegova kćerka izbori sa vazdušnim napadima i strahom - naučio je trogodišnju djevojčicu da se smije bombama, praveći se da igraju igru.

Djevojčica silovana na tlu američke ambasade u Nju Delhiju

NJU DELHI - Indijac (25) je uhapšen zbog silovanja petogodišnje djevojčice koje se dogodilo u kompleksu američke ambasade u Nju Delhiju.

Najčitanije