djevojčica

Priznali krivicu: Četiri i po godine zatvora zbog obljube djevojčice

BANJALUKA - Mehmed K. (21) i Milan N. (23) iz Prnjavora priznali su krivicu za pokušaj obljube djevojčice (12) i pristali da budu osuđeni ukupno na četiri i po godine robije.

Djevojčica pala sa zgrade, ustala i odšetala

Šestogodišnja djevojčica pala je sa balkona na trećem spratu stabmene zgrade u Tomsku. Pad su snimile kamere za nadzor koje se nalaze na zgradi.

Pritvoren Dobojlija osumnjičen za obljubu djevojčice

DOBOJ - Okružni sud u Doboju odredio je pritvor Dobojliji Z.H. (66), osumnjičenom za obljubu djevojčice.

Prnjavorčani optuženi za pokušaj obljube djevojčice

BANJALUKA - Okružno tužilaštvo u Banjaluci podiglo je optužnicu protiv Prnjavorčana Mehmeda K. (21) i Milana N. (23), koja ih tereti za pokušaj obljube maloljetne djevojčice (12) ispred Srednjoškolskog centra "Ivo Andrić" u tom gradu, saznaju "Nezavisne".

Policija nakon 35 godina riješila slučaj ubistva tinejdžerke

NJUJORK - Ubistvo djevojčice u gradu Ročesteru u saveznoj državi Njujork, koje se dogodilo prije 35 godina, napokon je riješeno pomoću DNK testova, javlja CNN.

Djevojčica povrijeđena u nesreći kod Teslića prebačena u Beograd

BEOGRAD - Djevojčica S.L. (4) iz Teslića, koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći, relativno je stabilnog zdravstvenog stanja premještena iz Univerzitetskog kliničkog centra RS u Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "dr Vukan Čupić" na dalji tretman i liječenje.

Otkazan transport djevojčice povrijeđene kod Teslića u Beograd

BANJALUKA - Današnji medicinski transport četvorogodišnje djevojčice sa Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske iz Banjaluke za Beograd otkazan je zbog njenog nestablinog zdravstvenog stanja, rekao je Srni direktor Helikoperskog servisa Boban Kusturić.

Drama na Egejskom moru: Djevojčicu vjetar odnio na pučinu

Šokantni snimak trogodišnje djevojčice koja je sa svojom malom dušeku u obliku jednoroga plutala pučinom, raširio se brzinom munje društvenim mrežama.

Djevojčica prekrila tijelo sa 100.000 pčela i otkrila zašto je to uradila

Djevojčica iz Indije Rema Išak odlučila je da prekrije tijelo sa 100.000 pčela kako bi podigla svijest o važnosti insekta u ljudskom životu.

U nesreći kod Maslenice poginule dvije djevojčice

ZAGREB - Kod Maslenice se u ponedjeljak uveče dogodila teška saobraćajna nesreća, a u sudaru dva automobila poginule su dvije djevojčice, koje je otac vozio sa kupanja.

Najčitanije