dobitak

Sretni dobitnik u Brčkom u igri "Srećke" osvojio 100.000 KM

Nedugo nakon što se našla u prodaji, nova srećka “VELIKA LOVA” usrećila je igrača iz Brčkog, koji je osvojio do sada najveći novčani dobitak u ovoj igri u iznosu od 100.000 KM, saopšteno je iz Lutrije BiH.

Dobitak u Mozzartu namijenio ustanovi za brigu o djeci

Proslavljeni fudbaler splitskog Hajduka i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Ivica Šurjak postao je Mozzartov rekorder u Humanitarnom tiketu u podne.

Kako je ovaj čovjek "prevario" sistem i osvojio lutriju 14 puta

Iako mnogi ljudi cijeli život igraju neku lutriju i ništa ne osvoje, jedan Rumun je to uspio čak 14 puta. A jedno istraživanje, na primjer, navodi da su vam veće šanse da vas udari grom nego da predvidite dobitnu kombinaciju na lutriji.

Travničaninu milionski dobitak na igri "Eurojackpot"

VODICE - Josip Marjanović (51), koji u Vodicama u Hrvatskoj živi od 1992, kada se u ovaj grad na Jadranu doselio iz Novog Travnika u BiH, dobitnik je 4.295.479,70 kuna (oko 1.130.000 KM), a listić "Eurojackpota" uplaćen je u ovom gradu.

Banjalučanin bogatiji za 450.000 KM, izvučen Loto džoker

Jedan Banjalučanin bogatiji je za oko 450.000 konvertibilnih maraka, nakon što je u igri na sreću Loto izvučen Džoker broj.

Za šest mjeseci osvojio 6 miliona dolara

Muškarcu iz Kalifornije se baš posrećilo. Za šest mjeseci postao je bogatiji za više od šest miliona dolara odigravši četiri lutrije.

Dva puta dobio na lutriji za sedam dana

Stanovnik Sidneja osvojio je dobitak na australijskoj lutriji dva puta za manje od sedam dana, što mu je donijelo ukupno oko dva miliona američkih dolara.

Odigrao sedam tiketa i osvojio 600.000 evra

Dok je David de Hea u srijedu uveče branio sve Sevilji, a bilo je ukupno 26 šuteva tog španskog tima, od toga preko deset u okvir gola, više od Žozea Murinja i svih navijača Mančester junajteda da lopta ne uđe u gol strijepio je jedan čovjek.

Komšija dobio na lotou, evo kako će da potroši milione

Potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je i novopečeni milioner iz Slavonskog Broda koji se javio Hrvatskoj Lutriji ovih dana.

"AM Sport" kladionica gdje pobjednici igraju: Na tri tiketa dobio 99.208 KM

BANJALUKA - Spoj sreće i znanja igraču kladionice iz Banjaluke se maksimalno isplatio, na tri odigrana tiketa danas mu je isplaćeno čak 99.208 KM, koje je uplatio u sportskoj kladionici "AM Sport", gdje samo pobjednici igraju.

Najčitanije