dobitak

Kako je ovaj čovjek "prevario" sistem i osvojio lutriju 14 puta

Iako mnogi ljudi cijeli život igraju neku lutriju i ništa ne osvoje, jedan Rumun je to uspio čak 14 puta. A jedno istraživanje, na primjer, navodi da su vam veće šanse da vas udari grom nego da predvidite dobitnu kombinaciju na lutriji.

Travničaninu milionski dobitak na igri "Eurojackpot"

VODICE - Josip Marjanović (51), koji u Vodicama u Hrvatskoj živi od 1992, kada se u ovaj grad na Jadranu doselio iz Novog Travnika u BiH, dobitnik je 4.295.479,70 kuna (oko 1.130.000 KM), a listić "Eurojackpota" uplaćen je u ovom gradu.

Banjalučanin bogatiji za 450.000 KM, izvučen Loto džoker

Jedan Banjalučanin bogatiji je za oko 450.000 konvertibilnih maraka, nakon što je u igri na sreću Loto izvučen Džoker broj.

Za šest mjeseci osvojio 6 miliona dolara

Muškarcu iz Kalifornije se baš posrećilo. Za šest mjeseci postao je bogatiji za više od šest miliona dolara odigravši četiri lutrije.

Dva puta dobio na lutriji za sedam dana

Stanovnik Sidneja osvojio je dobitak na australijskoj lutriji dva puta za manje od sedam dana, što mu je donijelo ukupno oko dva miliona američkih dolara.

Odigrao sedam tiketa i osvojio 600.000 evra

Dok je David de Hea u srijedu uveče branio sve Sevilji, a bilo je ukupno 26 šuteva tog španskog tima, od toga preko deset u okvir gola, više od Žozea Murinja i svih navijača Mančester junajteda da lopta ne uđe u gol strijepio je jedan čovjek.

Komšija dobio na lotou, evo kako će da potroši milione

Potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je i novopečeni milioner iz Slavonskog Broda koji se javio Hrvatskoj Lutriji ovih dana.

"AM Sport" kladionica gdje pobjednici igraju: Na tri tiketa dobio 99.208 KM

BANJALUKA - Spoj sreće i znanja igraču kladionice iz Banjaluke se maksimalno isplatio, na tri odigrana tiketa danas mu je isplaćeno čak 99.208 KM, koje je uplatio u sportskoj kladionici "AM Sport", gdje samo pobjednici igraju.

Žena pronašla u rancu listić od 500.000$, muž mislio da je šala

Jedna žena pronašla je dobitni listić Lutrije Virdžinija od milion dolara u rancu svog muža. Kako je kasnije rekla novinarima, mislila je da je tiket potrošen ili bezvrijedan.

Na tri tiketa dobio 81.068 KM

BANJALUKA - Da li je u pitanju nevjerovatno znanje, sreća ili mješavina i jednog i drugog nije toliko ni bitno jer ono što je važno je da je jedan banjalučki kladioničar ostvario san svakog prognozera jer je na tri identična tiketa ostvario dobitak od 81.068 KM.

Najčitanije