doboj

Promjene ITF propozicija zabrinule čelnike: Doboj spasava teniski turnir

Zbog 25.000 dolara, koliko treba da iznosi budžet teniskog fjučers turnira Doboj open, ugrožen je opstanak ove sportske manifestacije koju organizuje Teniski klub Doboj.

Pavić: Graditi stabilnu Srpsku

DOBOJ - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je večeras u Doboju da ova stranka učestvuje u građenju stabilne Republike Srpske, ali da želi zajedno sa drugima stvoriti politički, bezbjednosno i ekonomski povoljnu klimu u kojoj bi došle do izražaja domaće i strane investicije.

Obustava saobraćaja u centru Doboja

DOBOJ - U Doboju je danas zbog obilježavanja Međunarodnog dana bez automobila za saobraćaj zatvorena Ulica Svetog Save i Trg kod Parka narodnih heroja.

Visoka politika odgodila lokalnu sjednicu

DOBOJ - Predizborna kampanja i visoka politika razlozi su zbog kojih odbornici Skupštine grada Doboja do izbora neće sjesti u klupe lokalnog parlamenta, koji je zadnji put zasjedao 16. jula.

Počeo Peti međunarodni odbojkaški turnir za žene

DOBOJ - U Doboju je danas otvoren Peti međunarodni ženski odbojkaški turnir "Pobjednik grada Doboja 2018".

Četvoro uhapšenih zbog pljačke: Uz prijetnju oružjem od starijih osoba oteli 24.000 KM

DOBOJ - Službenici dobojske Policijske uprave uhapsili su tri lica iz Doboja i jedno iz Modriče zbog postojanja osnova sumnje da su tokom avgusta izvršila dva razbojništva na području dobojskog naselja Kožuhe.

Pijani vozač izazvao saobraćajnu nezgodu

DOBOJ - Policija u Doboju uhapsila je lice čiji su inicijali F.Č. (66) sa područja ovog grada, jer je izazvalo saobraćajnu nezgodu upravljajući vozilom sa 2,57 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

U Doboju obilježeno 26 godina od osnivanja Petog odreda Specijalne policije

DOBOJ - U Doboju je danas obilježeno 26 godina od osnivanja Petog odreda Specijalne brigade policije.

Pretučeni dječak iz Doboja pušten na kućno liječenje, Kinez ostao bez pasoša

DOBOJ - Kineski državljanin Lin Yisong (38), koji je osumnjičen da je pretukao dvanaestogodišnjeg dječaka, nakon hapšenja je ostao bez pasoša, do okončanja postupka ne smije mrdnuti iz Doboja, a na slobodi će pratiti nastavak ovog slučaja koji je javnost digao na noge.

Uhapšen Kinez iz Doboja zbog premlaćivanja maloljetnika

DOBOJ - Policija iz Doboja uhapsila je kineskog državljanina čiji su inicijali L.J. (38) zbog osnova sumnje da je nanio teške povrede maloljetniku iz ovog grada, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Najčitanije