doboj

Evakuisan objekat Srednjoškolskog centra u Doboju

DOBOJ - Policija je večeras evakuisala objekat Srednjoškolskog centra u Doboju nakon prijave da nepoznato lice postavlja eksplozivnu napravu, a provjerama je utvrđeno da je riječ o lažnoj dojavi, rečeno je Srni iz dobojske Policijske uprave.

Dobojski privrednici od podsticaja kupuju nove mašine

DOBOJ - Posljedice pandemije virusa korona tridesetak dobojskih privrednika pokušaće da ublaži sredstvima koja su dobili kroz projekat Gradske uprave i UNDP-a, a novac će, poručuju, iskoristiti za nabavku novih mašina za rad, kojim će, kažu, sačuvati ukupno 68 radnih mjesta.

Ključevi od stana vratili mladi bračni par kući iz tuđine

DOBOJ - Trinaest mladih bračnih parova odlučilo je da umjesto kao podstanari svoj zajednički život započnu i potomke podižu u stanovima čiju kupovinu će im sufinansirati Gradska uprava Doboj, a ključeve stambenih jedinica uručila im je predsjednica RS Željka Cvijanović.

Klasteri poboljšali plasman dobojskih poljoprivrednika

DOBOJ - Plasirati paradajz, paprike, krastavce i druge kulture na police velikih marketa je za male proizvođače bila nemoguća misija, kažu poljoprivrednici jer im veliki igrači niskim cijenama zagorčavaju život, ali udruživanjem u klastere sada im se otvaraju vrata na koja su ranije bezuspješno kucali.

Pogrešno parkirao pa mu oduzeli neregistrovani auto

DOBOJ - Dobojska policija je u petak privremeno oduzela folksvagen pasat od osobe O.B. sa područja ovog grada zbog, kako je saopšteno je iz Policijske uprave Doboj, pogrešnog parkiranja neregistrovanog automobila.

Da se uredi korito Bosne i spriječe poplave 24 miliona KM

DOBOJ - Šest godina nakon što su Dobojlije na svojoj koži osjetile posljedice klimatskih promjena kada je vodeni talas potopio Doboj, Gradska skupština usvojila je dokument kojim se lokalna vlast obavezala da će do 2030. godine smanjiti njihov uticaj na život običnih građana.

Propala gradnja fabrike u Doboju, grad traži novog partnera

DOBOJ - Šest godina nakon što je na lokalitetu bivše kasarne u Ševarlijama položen kamen temeljac za izgradnju fabrike za preradu voća i povrća "Benkons", ovaj spektakularno najavljivani projekat je doživio potpuni fijasko jer će lokalna vlast tražiti povrat zemljišta koje je ustupljeno investitoru.

Nije platio 34.000 KM za kazne pa mu oduzeli auto

DOBOJ - Dobojska policija sinoć je privremeno oduzela automobile marke folksvagen golf od osobe S.A. koja nije platila kazne za počinjene saobraćajne prekršaje u iznosu 34.150 KM, saopšteno je iz PU Doboj.

Električar poginuo popravljajući trafo stanicu

TESLIĆ - Radnik M.L. zaposlen u ZP "Elektro Doboj" RJ Teslić, poginuo je juče usljed strujnog udara u mjestu Gornji Teslić, saopštila je Policijska uprava Doboj.

Godišnjica dobojskog Petog odreda: I sinovi specijalaca u uniformama

DOBOJ - Nakon što su prije 25 godina svoje uniforme dobojskog Petog odreda Specijalne brigade policije (SBP) MUP-a RS okačili o klin, mnogi pripadnici te jedinice su odlučili da se bave nekim drugim poslom, ali su njihovi sinovi nastavili istim putem i danas su pripadnici MUP-a RS.

Najčitanije