doboj

Režije i drva plaćaju iz kase uzajamne pomoći

​DOBOJ - Umjesto iz vlastitog novčanika, dobojski penzioneri za novcem kojim će platiti račune ili kupiti ogrev često posežu iz kase uzajamne pomoći, koju je osnovalo Udruženju penzionera.

Opljačkana porodična grobnica na groblju u Doboju

DOBOJ - Nepoznati počinioci ukrali su dva bronzana lika pokojnika i dvije mesingane biste sa groblja u Doboju, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave Banjaluka.

Saslušavaju svjedoke zbog sumnje u izbornu krađu

​DOBOJ - Pet mjeseci nakon što je Boris Jerinić na prijevremenim izborima izabran za gradonačelnika Doboja, ovdašnja policija po prijavi političkih stranaka svakodnevno saslušava osobe u svojstvu svjedoka u sklopu istrage koja se vodi zbog sumnji u neregularnosti tokom izbornog procesa 17. februara.

Žena malo na čelu preduzeća

DOBOJ - Na kasi u prodavnici, za šivaćom mašinom u proizvodnji ili u frizerskom salonu sa makazama u ruci u Doboju ćete sresti veoma malo muškaraca, ali zato oni suvereno vladaju firmama, pa se na prste jedne ruke mogu nabrojati preduzeća kojima upravljaju žene.

Uhapšen zbog prijetnji tužiocu Nataši Božićković

BANJALUKA - Goran Nović iz Dervente je uhapšen zbog prijetnji opasnih po život upućenih tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Doboj Nataši Božičković, javlja Srna.

Jednomjesečni pritvor Dobojlijama uhapšenim zbog pucnjave

DOBOJ - Dobojski Osnovni sud odredio je jednomjesečni pritvor za M.G. (40) i S.A. (24), oba iz Doboja, zbog izazivanja opšte opasnosti, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja, te iznude u pokušaju, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva u ovom gradu.

Doboju treba jedan objekat za sve gradske službe

DOBOJ - Rok trajanja objekta nekadašnjeg sjedišta sreza, a sada Gradske uprave Doboj je istekao, pa je lokalna vlast odlučila da nakon konsultacija sa stručnjacima na istoj lokaciji izgradi potpuno novo zdanje.

Tri lica povrijeđena u sudaru tri vozila

DOBOJ - Tri lica povrijeđena su večeras u sudaru tri putnička vozila na magistralnom putu Doboj-Modriča u dobojskom naselju Bare, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj.

Uhapšen zbog posjedovanja spida i marihuane

DOBOJ - Lice iz Doboja čiji su inicijali H.M. uhapšeno je zbog posjedovanja 43 grama marihuane i 2,1 grama spida, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Pucnjava u Doboju, uhapšena dva lica

DOBOJ - Dobojska policija uhapsila je lica čiji su inicijali A.S. i G.M. iz Doboja tokom potjere koja je uslijedila nakon što je A.S. ispalio dva hica iz pištolja u pravcu G.M, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj.

Najčitanije