doboj

Šajinović: Glasovi su pokradeni, nije čudo što je ovakav rezultat

DOBOJ - Glasovi su masovno pokradeni i nije čudo što je ovakav rezultat, poručio je Nebojša Šajinović, SDS-ov kandidat za gradonačelnika Doboja nakon što je Izborni štab nezavisnog kandidata Borisa Jerinića proglasio pobjedu za gradonačelnika Doboja sa 18.000 glasova prednosti.

Jošić proglasio Jerinićevu pobjedu

DOBOJ - Danijel Jošić, predsjednik izbornog štaba Borisa Jerinića, nezavisnog kandidata za gradonačelnika Doboja proglasio je Jerinićevu pobjedu.

Šajinović u društvu supruge izašao na glasanje

DOBOJ - SDS-ov kandidat za gradonačelnika Doboja Nebojša Šajinović u društvu supruge Željane glasao je tačno u podne na biračkom mjestu u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Pridjelu Donjem.

Izlaznost u Doboju 22 odsto do 11 časova

DOBOJ - Na prijevremenim izborima za gradonačelnika Doboja do 11.00 časova glasalo je 13.515 birača ili 22 odsto, rečeno je Srni iz Gradske izborne komisije /GIK/.

Evidentirani pritisci na predstavnike biračkih odbora u Doboju

DOBOJ - Predsjednik Gradske izborne komisije /GIK/ Doboj Nenad Paleksić rekao je da su jutros na pojedinim biračkim mjestima evidentirani pritisci posmatrača i predstavnika SDS-a na članove i predsjednike biračkih odbora.

Otvorena sva biračka mjesta u Doboju

DOBOJ - U Doboju su otvorena sva biračka mjesta za glasanje na prijevremenim izborima za gradonačelnika na kojima građani biraju između osam kandidata, rečeno je Srni u Gradskoj izbornoj komisiji /GIK/.

Šajinović: Građani Doboja da žive od rada u svom gradu

DOBOJ - Kandidat SDS-a za gradonačelnika Doboja Nebojša Šajinović poručio je na tribini ove stranke u selu Stanovi da stanovnici ovog grada moraju imati mogućnost da žive i rade u svom gradu, a ne da u potrazi za zaposlenjem moraju odlaziti u druge zemlje.

Dodik: Podrška ideji bolje budućnosti Doboja i Srpske

DOBOJ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Doboju da je taj grad od strateškog političkog i komunikacionog značaja za Republiku Srpsku i da stoga nije upitna podrška zajedničkom kandidatu na prijevremenim izborima za gradonačelnika Borisu Jeriniću i političkoj ideji bolje budućnosti Doboja i Srpske.

Višković: Javna preduzeća da doprinesu budžetu Srpske

DOBOJ - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Doboju da je želja Vlade da javna preduzeća u Srpskoj dovede u poziciju da oni doprinose budžetu Srpske, a time i svim njenim građanima, a ne samo da postoje sami zbog sebe.

Dobojski ogranak DEMOS-a dobio rukovodstvo

DOBOJ - Stolica više tražila se u sali u kojoj je ovog vikenda održana osnivačka sjednica Skupštine dobojskog DEMOS-a, koji se pohvalio da je DNS-u "preoteo" više od 80 odsto članova, te da u lokalnom parlamentu njihove interese zastupaju dva odbornika, dok doskorašnje kolege mogu računati samo na jednog.

Najčitanije