dodatak

Za isplatu dječijeg dodatka 1,1 milion KM

BIJELJINA - Isplata dječijeg dodatka za juli počeće sutra u Republici Srpskoj za šta je obezbijeđeno 1.127.268 KM, saopšteno je iz Javnog fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske.

Sutra isplata materinskog i dječijeg dodatka

BIJELJINA - U Republici Srpskoj sutra će početi redovna isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka za jun, a u petak, 5. jula, i isplata prava na pomoć za opremu novorođenčeta i pronatalitetnu naknadu za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, saopšteno je iz Fonda za dječiju zaštitu Srpske.

Sutra isplata dječijeg i materinskog dodatka

BIJELJINA - U Republici Srpskoj redovna isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka za maj počinje sutra, a u četvrtak, 6. juna, isplata prava na pomoć za opremu novorođenčeta i naknade za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, saopšteno je iz Fonda za dječiju zaštitu Srpske.

Počela isplata dječijeg i materinskog dodatka u Srpskoj

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas je počela isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka za april, potvrđeno je Srni iz Javnog fonda za dječiju zaštitu.

Sutra dječiji i materinski dodatak

BIJELJINA - Direktor Javnog fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske Nedeljko Jović najavio je da će sutra početi isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka za april, kako bi se izašlo u susret potrebama korisnika pred predstojeće vaskršnje i prvomajske praznike.

Počinje isplata dječijeg i materinskog dodatka

BANJALUKA - U Republici Srpskoj danas počinje isplata dječijeg i materinskog dodatka za mart.

Sutra isplata dječijeg i materinskog dodatka

BIJELJINA - U Republici Srpskoj sutra će početi isplata dječijeg i materinskog dodatka za mart, a u petak, 5. aprila, naknada za pomoć za nabavku opreme novorođenčeta, kao i za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, najavljeno je iz Javnog fonda za dječiju zaštitu Srpske.

Počela isplata godišnjeg boračkog dodatka

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u toku je isplata godišnjeg boračkog dodatka za prošlu godinu, za šta pravo ostvaruju 73.762 korisnika, demobilisana borca prve i druge kategorije, mlađa od 60 godina, saopšteno je iz Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite Srpske.

Počela isplata materinskog dodatka

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas je počela februarska isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka, saopšteno je iz Javnog fonda za dječiju zaštitu Srpske.

Sutra isplata materinskog dodatka

BIJELJINA - U Republici Srpskoj sutra počinje februarska isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka, a u četvrtak, 7. marta, počeće isplata prava na pomoć za opremu novorođenčeta i pronatelitetnu naknadu za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, saopšteno je iz Javnog fonda za dječiju zaštitu Srpske.

Najčitanije