dokazi

Rusija: Imamo neoborive dokaze da nije bilo hemijskog napada u Siriji

MOSKVA - Rusija ima neoborive dokaze da incidenta sa korišćenjem hemijskog oružja u sirijskom gradu Dumi uopšte nije ni bilo, kao i da je za tu provokaciju odgovorna specijalna služba Velike Britanije, izjavio je stalni predstavnik Rusije pri Međunarodnoj organizaciji za hemijsko oružje Aleksandar Šulgin.

Više od 100 dokaza u procesu protiv optuženih u predmetu "Trezor"

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo najavilo je izvođenje više od 100 dokaza u procesu protiv sedmorice optuženih u predmetu "Trezor", a koji su danas u banjalučkom Okružnom sudu negirali krivicu za više pljački teških blizu dva miliona maraka.

Suđenje specijalcima: Dokazi prikupljeni uz brojne greške

BANJALUKA - Prikupljanje dokaza, poput oružja i municije, nakon krađe 617.000 maraka na autoputu Banjaluka - Gradiška, obilježile su brojne greške inspektora i krimtehničara angažovanih na uviđaju odnosno istrazi.

Varadi o reviziji: Teško da ima novih dokaza

BEOGRAD - Bivši član pravnog tima Srbije u procesu po tužbi BiH Tibor Varadi izjavio je večeras da mu je teško da zamisli ijednu novu činjenicu ili dokaz na osnovu koje bi slučaj, završen pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu, mogao biti obnovljen.

Najčitanije