donacija

Greta Tunberg donira 100.000 evra za Kovaks

ŽENEVA - Ekološka aktivistkinja Greta Tunberg najavila je danas da će iz svoje fondacije donirati 100.000 evra za program Kovaks i ocijenila da vlade, proizvođači i međunarodna zajednica, moraju da učine više u borbi protiv neravnopravne raspodjele vakcina u svijetu.

GP BiH dobila mobilne stanice za pranje ruku, ubruse i sapune

Ministarstva spoljnih poslova SAD doniralo je Graničnoj policiji opremu za suzbijanje širenja virusa kovid-19 u vrijednosti od 144.000 KM, saopšteno je iz ove institucije.

Stiglo 10.000 doza vakcina koje je Turska donirala BiH

SARAJEVO - Još 10.000 doza vakcina koje je Turska donirala Bosni i Hercegovini, stiglo je jutros iz Ankare.

Njemačka humanitarna organizacija donirala lijekove bolnici u Sarajevu

SARAJEVO - Njemačka humanitarna organizacija Arbeiter-Samariter-Bund (ASB) osigurala je vrijednu donaciju lijekova za pacijente Covid - odjela Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš".

Mladen Milanović izgradio kuću porodici Mladenović-Zeljković

MRKONJIĆ GRAD - Četvoročlanoj porodici Mladenović-Zeljković iz sela Donja Gustovara, kod Mrkonjić Grada, izgrađena je kuća za koju je sredstva u iznosu od 70.000 KM obezbijedio vlasnik kompanije "MG Mind" Mladen Milanović.

Donacija za pčelare u Sanskom Mostu vrijedna 20.000 KM

SANSKI MOST - Članovima Udruženja pčelara "Sana med" iz Sanskog Mosta uručena je juče vrijedna donacija u vidu pčelarske oprema ukupne vrijednosti 20.000 maraka, a radi se o donaciji Turske agencije za obnovu i razvoj (TIKA), koja djeluje u Bosni i Hercegovini.

Dodik: Zahvalnost Kini za vakcine, značajna količina ide i RS

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izrazio je zahvalnost Vladi Narodne Republike Kine na odluci da donira BiH 50.000 vakcina protiv virusa korona, od kojih će značajna količina pripasti i Republici Srpskoj.

Šeranić i Đajić preuzeli donaciju Srbije: "Cilj da pomognemo bolnicama"

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić prisustvovao je danas u Banjaluci istovaru i preuzimanju medicinske opreme koju je Srbija donirala Srpskoj.

EU donirala 375.000 zaštitnih rukavica Institutu za javno zdravstvo

BANJALUKA - Predstavnici EU u BiH donirali su Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske 375.000 zaštitnih rukavica, vrijednosti oko 53.000 KM.

Prihvaćena donacija Srbije od 15.000 doza vakcina za FBiH

SARAJEVO - Savjet ministara je na vanrednoj telefonskoj sjednici prihvatio donaciju kojom je Srbija obezbijedila BiH za potrebe Federacije BiH (FBiH) dodatnih 15.000 doza vakcina "kovišild", proizvođača Instituta za serume iz Indije.

Najčitanije