donacije

Porodici uplakanog dječaka, kojem su ukrali kupine, stižu donacije

SARAJEVO - Zahvaljujući Selimiru Šljiviću, direktoru i generalnom menadžeru JP "Eko-sep" d.o.o. Živinice, koji je snimio i na društvenim mrežama objavio fotografiju dječaka, koji sjedi kraj puta i plače, jer su mu ukrali kupine koje je prodavao, a koja je na mrežama postala viralna, ima svoju dobru stranu.

Matea novac i poklone od rođendana donirala djeci bez roditelja

Devetogodišnja Matea Balani iz Zrenjanina je dobitnica vrijednog priznanja koje dodjeljuje Fondacija Trag. Ona je na konkursu Virtus dobila specijalnu nagradu za mladu filantropkinju za 2019. godinu.

Kantonalna bolnica u Bihaću formirala tim za sakupljanje donacija

BIHAĆ - Kantonalna bolnica u Bihaću formirala je juče tim koji će raditi na pokretanju donatorskih aktivnosti za pomoć ovoj zdravstvenoj ustanovi, a sve informacije o načinu doniranja biće objavljene u narednim danima.

Podnesena krivična prijava protiv Mladena Karana

PRIJEDOR - Zbog sumnje da je pronevjerio oko 14.000 KM, namijenjenih za izgradnju kuće Dejanu Zoriću iz Donjih Agića kod Novog Grada, Odbor za izgradnju kuće, podnio je krivičnu prijavu Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv Mladena Karana.

Prijedorčanin prokockao 20.000 KM od donacija?

NOVI GRAD - Prijedorska policija istražuje navode da je Mladen Karan iz tog grada prokockao oko 20.000 KM iz humanitarne akcije namijenjene za izgradnju kuće dječaku Dejanu Zoriću iz Novog Grada, saznaju "Nezavisne".

Ženama naplaćivao "sređivanje" donacija

PRIJEDOR - Albina Bešića (41) iz Sanskog Mosta uhapsila je prijedorska policija nakon što je varao starije žene u mjestu Ljubija predstavljajući se kao član organizacije koja im može "srediti" donaciju uz novčanu nadoknadu, saznaju "Nezavisne".

Haradinaj moli da se ne ukidaju donacije KiM: "Niste stvorili parazita"

PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, apelovao je danas na države donatore da ne umanjuju podršku Prištini, zahvaljujući kojoj je, kako je rekao, "Kosovo postalo održivije mjesto za život, a bilježi i napredak u reformama".

Za obnovu Notr Dama već prikupljeno 880 miliona evra

PARIZ - Donacije raznih velikih preduzeća i bogataša za obnovu katedrale Notr Dam dostigle su iznos od 880 miliona evra, prenosi AFP.

Reforma javne uprave: Na računima deset miliona, a projekata nema

BANJALUKA - Proces pripreme projekata za reformu javne uprave je neefikasan i od ukupno njih 29 za deset godina samo je jedan implementiran u roku, dok ostali kasne od dvije do šest i više godina.

Dva miliona KM donatorskih sredstava za razvoj lokalne zajednice u Banjaluci

BANJALUKA - Gradske vlasti obezbijedile su od početka godine više od dva miliona KM donatorskih sredstva koja će biti utrošena u razvoj lokalne zajednice u različitim oblastima.

Najčitanije