doping

Svjetska antidoping agencija ukinula suspenziju Rusiji

Svjetska antidoping agencija (WADA) obnovila je članstvo Rusije, čime je završena skoro trogodišnja suspenzija zbog dopinga pod okriljem države.

Veliki doping skandal drma ruski bijatlon

Bijatlon savez Rusije (RBU) saopštio je da su četiri njegova člana optužena za doping prekršaje.

Nasriju produžena zabrana zbog dopinga

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) produžila je bivšem francuskom reprezentativcu Samiru Nasriju zabranu sa šest na 18 mjeseci, zbog intravenoznog unošenja multivitaminskog pojačivača u Los Anđelesu 2016. godine.

FIFA: Bez dopinga na Mundijalu u Rusiji

Nijedan slučaj dopinga nije zabilježen na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

Na Mundijalu nema dopingovanih

Više od 2.700 doping testova urađeno je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i nijedan nije pozitivan, saopšteno je danas.

Doping kontrola u kampu Srbije

Doping kontrolori Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) posjetili su utorak ujutro kamp selekcije Srbije i testirali svakog od 23 igrača koji će učestvovati na Mundijalu u Rusiji, prenose izvještači beogradskih medija iz Austrije.

FIFA: Nema dokaza za doping Rusa

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da nema dovoljno dokaza da su fudbaleri reprezentacije Rusije izabrani za Svjetsko prvenstvo ranije kršili doping pravila.

Kapiten Perua propušta SP zbog dopinga

Kapiten fudbalske reprezentacije Perua Paolo Gerero propustiće Svjetsko prvenstvo u Rusiji zbog pozitivnog doping testa.

MOK se žali zbog Rusa

Međunarodni olimpijski komitet (MOK) žaliće se Vrhovnom sudu Švajcarske zbog presude kojom su neki ruski sportisti oslobođeni optužbi za doping.

Alvaresu zbog dopinga šest mjeseci suspenzije

Meksički bokser Saul Kanelo Alvares suspendovan je na šest mjeseci pošto je od početka godine dva puta bio pozitivan na doping testovima.

Najčitanije