doping

PSŽ-ovi fudbaleri na doping kontroli

Ekipa PSŽ-a sinoć je u prvom meču osmine finala Lige šampiona na Old Traffordu pobijedila Mančester junajted sa 2:0, ali je pariška ekipa zbog doping kontrole kasnila sat vremena u povratku za Francusku.

Zabrana za ruske atletičare ostaje na snazi

Svjetska atletska federacija saopštila je danas da ostaje na snazi zabrana protiv Atletskog saveza Rusije zbog dopingovanja.

Ramos dopingovan u finalu Lige šampiona 2017. godine?

Kapiten fudbalera Reala Serhio Ramos pao je na antidoping testu poslije finala Lige šampiona 2017. godine protiv Juventusa (4:1), tvrdi nemački magazin Spiegel.

Ruskoj bacačici kladiva četvorogodišnja zabrana zbog dopinga

Ruskoj bacačici kladiva Tatjani Kačeginoj (29) izrečena je zabrana bavljenja atletikom zbog dopinga, nakon što je na testiranju bila pozitivna na čak četiri zabranjene supstance.

WADA ima 400 novih doping slučajeva

Svjetska antidoping agencija (WADA) saopštila je da je registrovala 400 slučajeva dopinga, poslije brojnih informacija od novih uzbunjivača.

Svjetska antidoping agencija ukinula suspenziju Rusiji

Svjetska antidoping agencija (WADA) obnovila je članstvo Rusije, čime je završena skoro trogodišnja suspenzija zbog dopinga pod okriljem države.

Veliki doping skandal drma ruski bijatlon

Bijatlon savez Rusije (RBU) saopštio je da su četiri njegova člana optužena za doping prekršaje.

Nasriju produžena zabrana zbog dopinga

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) produžila je bivšem francuskom reprezentativcu Samiru Nasriju zabranu sa šest na 18 mjeseci, zbog intravenoznog unošenja multivitaminskog pojačivača u Los Anđelesu 2016. godine.

FIFA: Bez dopinga na Mundijalu u Rusiji

Nijedan slučaj dopinga nije zabilježen na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

Na Mundijalu nema dopingovanih

Više od 2.700 doping testova urađeno je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i nijedan nije pozitivan, saopšteno je danas.

Najčitanije