dragočaj

Dragočaj dobija novu ambulantu

Izgradnja ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj počeće krajem ljeta, potvrđeno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Uskoro rekonstrukcija raskrsnice za Dragočaj i Ramiće

BANJALUKA - Dugogodišnji problem sa bezbjednosti raskrsnice na magistralnom putu prema Prijedoru, odvajanje za Dragočaj i Ramiće, trebalo bi u skorije vrijeme da bude riješen, saopštila je Gradska uprava.

Na ljeto gradnja nove ambulante u banjalučkom naselju Dragočaj

BANJALUKA - Poslije Petrićevca, ove godine će biti izgrađena još jedna nova ambulanta porodične medicine, i to u Dragočaju, jednom od najgušće naseljenih prigradskih naselja.

Đaci učili uz "Saobraćajne čarolije"

Predstavnici Auto-moto saveza RS i Ministarstva unutrašnjih poslova RS posjetili su danas OŠ "Desanka Maksimović" u Dragočaju, gdje je za više od 150 učenika prvog, drugog i trećeg razreda izvedena interaktivna saobraćajno-obrazovna predstava "Saobraćajne čarolije".

Na ljeto izgradnja nove ambulante u Dragočaju

Novu ambulantu porodične medicine ove godine dobiće naselje Dragočaj, a planirani početak izgradnje je na ljeto, rekao je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Otvoren Resursni centar za djecu i mlade u Dragočaju

BANJALUKA - Mališani i mladi u mjesnoj zajednici Dragočaj u Banjaluci otvaranjem Resursnog centra za djecu i mlade od danas imaju siguran i njima prilagođen prostor gdje mogu kvalitetno da provode slobodno vrijeme.

Resursni centar za djecu i mlade u Dragočaju uskoro otvara svoja vrata

Resursni centar za djecu i mlade u Dragočaju trebalo bi uskoro da otvori svoja vrata, a za najmlađe i omladinu će predstavljati siguran prostor u kojem će razvijati interesovanja i kreativnost.

Dragočaj dobija novu ambulantu

BANJALUKA - Grad Banjaluka planira izgradnju nove ambulante u Dragočaju, čime će stanovništvo ovog potkozarskog kraja moći da dobije usluge zdravstvene zaštite u daleko boljim uslovima.

Gorio pomoćni objekat u banjalučkom naselju Dragočaj

BANJALUKA - Pomoćni objekat u vlasništvu Z.S. u banjalučkom naselju Dragočaj zahvatio je požar, a tom prilikom pričinjena je materijalna šteta.

Identifikovani skeletni ostaci pronađeni u julu u šumi kod Banjaluke

BANJALUKA - Utvrđen je identitet ženske osobe čiji su skeletni ostaci pronađeni u julu ove godine u šumi u banjalučkom naselju Dragočaj,

Najčitanije