droga

U kutijama za banane pronašli kokain vrijedan 30 miliona KM

OSTIN - Ogromne količine kokaina pronađene su u kutijama za banane koje su trebale biti donirane Odjeljenju za krivično pravosuđe u Teksasu.

Zaplijenjena 172 kilograma droge skank

PODGORICA - Crnogorska policija presjekla je lanac krijumčarenja narkotika iz Albanije u Crnu Goru i zaplijenila oko 172 kilograma droge skank, te uhapsila dva lica.

Hapšenja u Zenici, zaplijenjeno 20 kg droge

SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) zaplijenili su na području Zenice oko 20 kilograma različitih droga namijenjenih ilegalnom narko-tržištu i uhapisli tri lica.

Tri osobe uhapšene u Sarajevu zbog droge

SARAJEVO - Policija je u Sarajevu uhapsila tri muškarca osumnjičena za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga, saopšteno je iz kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Policijska akcija na Manjači: Uhapšeni otac i sinovi, pronađena droga

BANJALUKA - Otac i dva sina uhapšeni su nakon što je u Stričićima na Manjači, nadomak Banjaluke, pronađena marihuana.

Policija u dvorištu pronašla 5 kg narkotika, uhapšena 45-godišnja žena

Tešanjska policija uhapsila je u petak 45-godišnju Vahidu Š. iz ovog grada, u čijoj kući je prilikom pretresa pronađeno oko pet kilograma droga.

Policija istražuje smrt mladića koji se predozirao

Policijska uprava Cazin preduzela je operativno-taktičke mjere kako bi utvrdila okolnosti pod kojim je nastupila smrt 19-godišnjeg V.N. rođenog 1999. godine.

Jedan drogu čuvao, drugi tražio kupce, treći rasturao

SARAJEVO - Trojica muškaraca, od čega dvojica iz BiH, a jedan iz Srbije, optuženi su za međunarodni šverc velike količine skanka iz Albanije, s tim da je, sudeći po optužnici, jedan drogu čuvao, drugi tražio kupce, a treći je rasturao.

Policija u Prijedoru i Novom Gradu zaplijenila drogu i oružje

PRIJEDOR, NOVI GRAD - Pronalaskom droge i oružja rezultirale su pojačane aktivnosti policije na podučju Prijedora i Novog Grada, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Optužnica protiv tri lica zbog krijumčarenja droge

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv Stjepana Lazarevića, Bojana Segića i državljanina Srbije Vlastimira Tomića zbog međunarodnog krijumčarenja 15 kilograma skanka.

Najčitanije