droga

Dva državljana Maroka uhapšena zbog droge

SARAJEVO - Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) uhapsili su na području sarajevske opštine Novi Grad dva državljana Maroka kod kojih je, prilikom pretresa, pronađena određena količina kanabisa i anfetamina.

Državljani BiH uhapšeni u Njemačkoj, pronađeno 10 kilograma droge

INGOŠTALD - U gradu Ingolštadu u Njemačkoj policija je nakon rutinske kontrole uhvatila trojicu državljana BiH koji su u automobilu imali više od deset kilograma narkotika, te još različitih vrsta droge ali u znatno manjim količinama.

Tokom pretresa auta u Srpcu pronađena droga, dvije osobe uhapšene

GRADIŠKA - Policijski službenici PU Gradiška, u saradnji sa Graničnom policijom BiH, uhapsili su K.E. iz Jelaha i H.A. iz Tešnja zbog sumnje da su neovlašteno proizvodili i stavljali u promet droge, saopšteno je danas iz PU Gradiška.

Uhapšeni zbog proizvodnje i prometa droge

MRKONJIĆ GRAD – D.M. iz Zenice i D.K. iz Šipova uhapšeni su juče na području opštine Jezero zbog sumnje da su neovlašteno proizvodili i stavljali u promet opojne droge.

U golfu pronađena droga, vozač odbio testiranje

DOBOJ – Marihuna, spid i ekstazi pronađeni su i oduzeti juče prilikom kontrole golfa u mjestu Boljanić, na području Doboja, kojim je upravljao A.K. iz Gračanice, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

DW: Korona uništava posao meksičkim kartelima

BON - Zatvorene granice i ograničenje vazdušnog saobraćaja doveli su do eksplozije cijena droge, što osjećaju narko-karteli kojima nedostaje i sirovina za sintetičke droge, a zbog svega toga povećava se broj pljački i rasplamsava borba za teritoriju, prenosi njemački Dojče vele.

U Prištini zaplijenjena velika količina droge, dvoje uhapšeno

PRIŠTINA - U akciji sprovedenoj na dvije lokacije u Prištini zaplijenjena je velika količina droge, uključujući marihuanu i kokain, te uhapšena dvojica Albanaca, saopšteno je iz Kosovske policijske službe.

Zvorničani uhapšeni zbog posjedovanja droge

ZVORNIK - Policija je uhapsila dvojicu Zvorničana D.P. i P.J. zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Droga pronađena kod maloljetnog Dobojlije

DOBOJ - Dobojska policija prilikom kontrole maloljetnog lica iz Doboja pronašla je i oduzela 3,34 grama marihuane i manje od grama amfetamin spida, dok je prilikom kontrole drugog maloljetnog lica pronađena i oduzeta digitalna vaga za precizno mjerenje.

Policija zapalila 35 tona droge

SHIBERGHAN, - Policija je u avganistanskoj sjevernoj provinciji Javzjan zapalila je 35 tona zaplijenjene droge, uključujući heroin i hašiš, izjavio je u utorak šef pokrajinske policije Abdul Vahid Vajdan.

Najčitanije