droga

Spriječen uvoz nedozvoljene supstance - amfetamini

SARAJEVO - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje spriječili su neovlašten uvoz zabranjene supstance – amfetamini na Carinskoj ispostavi Aerodrom Sarajevo.

Detalji zapljene rekordnih 665 kg skanka u Neumu: Cisternu sa drogom otkrila česta putovanja

NEUM - Rekordnih 665 kilograma skanka, čija se vrijednost procjenjuje na milionski iznos, zaplijenila je policija u Neumu, nakon što tu drogu, sakrivenu u cisterni kojom se inače vozi gorivo, vjerovatno zbog mirisa nafnih derivata nije uspio nanjušiti policijski pas na graničnom prelazu Karasovići, saznaju "Nezavisne".

Dobojlijama 11 godina robije za dilovanje

BANJALUKA - Zbog prodaje droge na ukupno 11 godina osuđene su Dobojlije Milko Šarčević (22) i Nikola Đurić (25), zvani Sola i Solsker.

U akcija "Varda" uhapšena dva lica zbog neovlaštenog prometa droga

ISTOČNO SARAJEVO- Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ na području Foče i Višegrada uhapsili su dva lica za koja se sumnja da su izvršila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Na graničnom prelazu oduzeta droga i pištolj

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Brod oduzeli su 313 grama spida, 17 grama marihuane, dvije tablete ekstazija, mašinu za sitnjenje droge, te pištolj kubura od lica čiji su inicijali R.J. i R.H.

Akcija srpske i holandske policije: Uhapšene dvije osobe, zaplijenjen kokain i 1.700.000 evra

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i policijskih službenika Holandije u Amsterdamu je uhapšen M. P. (35), dok je u belgijskom Antverpenu uhapšen V. B. (45), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krvična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i pranje novca.

Kod ušća Bojane pronađeno više od 1,3 tone marihuane

PODGORICA - Službenici Uprave policije MUP-a Crne Gore danas su kod ušća rijeke Bojane pronašli 1.332 kilograma opojne droge marihuana.

Uhapšeno 45 osoba u više policijskih akcija u Srbiji

BEOGRAD - Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su, u više odvojenih akcija prethodnih dana, 45 osoba zbog prodaje droge i nedozvoljenog posjedovanja oružja i municije.

Udario u stub, napao policajce, pa mu pronašli heroin

TREBINJE - Podgoričanin S.B. (44) fizički je napao policijske službenike u centru Trebinju, a tom prilikom dva policajca lakše su povrijeđena.

Pretres u Laktašima: Pronašli saksije sa indijskom konopljom

LAKTAŠI - Policija iz Laktaša uhapsila je Z.S. (30) iz ovog grada, osumnjičenog za proizvodnju i prodaju droge.

Najčitanije