droga

Hapšenje u Trebinju: Državljani Hrvatske u autu prevozili deset kilograma droge

TREBINJE - Policijski službenici Policijeske uprave Trebinje su juče u poslijepodnevnim časovima na području Hercegovine zaplijenili 10 kilograma opojne droge skank, oko 1.000 paklica cigareta bez akciznih markica i pronašli ukradeni motocikl, rekao je načelnik ove uprave Siniša Laketa na vanrednoj konferenciji za novinare.

Tokom vikenda zbog droge uhapšene 53 osobe u Banjaluci

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su u vremenu od 8. do 11. avgusta, tokom planiranih i pojačanih aktivnosti za vrijeme javnog skupa u Banjaluci, oduzeli veću količinu droge i uhapsili više osoba.

Uhapšeno šest pijanih vozača, a dva zbog droge

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik šest vozača je uhapšeno i zadržano do otrežnjenja jer je kod njih bilo utvrđeno prisustvo više od 1,5 promila alkohola u organizmu.

Zaplijenjena droga vrijedna 70.000 KM, uhapšen muškarac iz Čajniča

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo jutros su u mjestu Krupac u Istočnoj Ilidži uhapsili R.N. iz Čajniča, u čijem je vozilu pronađeno 19,7 kilograma marihuane čija je tržišna vrijednost od 50.000 do 70.000 KM.

Pronađena droga kod 22 osobe

TUZLA - Protiv 22 osobe, među kojima je mladić (16) i žena (34) žena, biće podnesen izvještaj Kantonalnom tužilaštvu u Tuzli zbog sumnje da su posjedovali drogu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Zaplijenjena 23 kilograma droge, uhapšene tri osobe

​BEOGRAD - Policija je zaplijenila oko 23 kilograma raznih narkotika i uhapsila tri osobe, jednu iz Beograda i dvije iz Smedereva, zbog sumnje da su preprodavale drogu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Njemačka carina zaplijenila 4,5 tone kokaina

BERLIN - Njemačke carinske vlasti saopštile su danas da su zaplijenile 4,5 tone kokaina u kontejneru koji je isporučen iz Urugvaja, čija je procjenjena ulična vrijednost skoro milijardu evra.

SIPA uhapsila pet osoba zbog droge

ISTOČNO SARAJEVO - Službenici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH danas su, u okviru akcije kodnog naziva "Tekila", uhapsili pet osoba zbog sumnje da su počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge.

Uhapšeno više osoba, pronađena droga i lažni dokumenti

SARAJEVO - Na Međunarodnom graničnom prelazu Gradiška službenici Jedinice granične policije su kod osoba M.Ž. i E.D. otkrili šest falsifikovanih dokumenata Bugarske.

Uhapšena tri lica osumnjičena za prodaju droge

CAZIN - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) jutros su u Cazinu uhapsili tri lica kod kojih je pronađeno 1,5 kilograma spida.

Najčitanije