droga

Pobjegao sa mjesta udesa da bi sakrio drogu?

TEŠANJ - Policija Zeničko-dobojskog kantona uhapsila je četiri osobe zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga, nakon što ih je dovela u vezu sa pronalaskom oko kilogram i po spida i marihuane, koji su pronađeni u žbunju na obali Usoru u tešanjskom mjestu Rosulje.

Srbin "pao" na crnogorskoj granici zbog 35 kg droge

PODGORICA - Na graničnom prelazu Šćepan Polje uhapšen je M.B.(49) iz Srbije kod kojeg je, dok je pokušavao da napusti Crnu Goru, pronađeno 35 kilograma marihuane.

Zaplijenjeno 600 kilograma droge

KUALA LUMPUR - Policija Malezije zaplijenila je blizu 600 kilograma droge kristal metamfetamin u akciji protiv dvije kriminalne grupe tokom vikenda, saopštile su danas snage reda.

Potvrđena optužnica dilerima koji su bacili tvora na policiju

BANJALUKA - Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banja Luci, dana 04.01.2019.godine, potvrdio je optužnicu protiv Sumonja Vladimira, rođenog 1990. godine iz Banjaluke i Tomašević Luke, rođenog 1993.godine iz Banjaluke, zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Zaplijenjena tona i po kokaina u Peruu, uhapšen i državljanin BiH

LIMA - Policija u Peruu zaplijenila je tonu i po kokaina i uhapsila članove kriminalne grupe među kojima je jedan od ključnih igrača Smail Šikala, državljanina BiH.

Najveća zapljena u posljednjih deset godina u Gacku, poznata imena uhapšenih

GACKO - Pripadnici Policijske stanice Gacko su, jutros oko 3 časa, oduzeli preko 240 kilograma opojne droge skank i lišili slobode tri lica, dvojicu BiH državljana, nastanjene u Zenici - Benjamina Krehića (26) i Adisa Serdarevića (40), kao i državljanina Crne Gore, Milorada Grbu iz Podgorice.

Pretresi na četiri lokacije, pronađeni droga, cigarete, pištolj

BIJELJINA - Bijeljinska policija je pretresom stana i drugih prostorija kod tri lica, na četiri lokacije na području grada, pronašla marihuanu, spid, ekstazi, veću količinu raznih cigareta i pištolj sa mecima.

Kod dilera našli drogu i metalnu palicu

CAZIN - Pripadnici Odsjeka za sprečavanje zloupotreba narkotika MUP-a USK uhapsili su O.A. (32) iz Cazina, koji je osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Suđenje bivšim inspektorima: Optuženi se žalili, advokatu pozlilo

BANJALUKA - Ognjen Stijak (34), bivši policijski inspektor iz Kostajnice, optužen za šverc narkoticima, žalio se danas na ponovljenom suđenju u sudnici Okružnog suda u Banjaluci da mu je oduzeta sloboda, a nešto kasnije je pozlilo njegovom advokatu Marinku Brkiću.

Na Kritu zaplijenjena droga vrijedna više od 100 miliona evra

ATINA - Droga čija vrijednost na ulici premašuje 100 miliona evra pronađena je na brodu koji je zaplijenjen u luci Iraklion na Kritu.

Najčitanije