droga

Detalji akcije "Klub dva": Policija zaplijenila više od šest kilograma droge

BANJALUKA - Policija je u pretresima na širem području Banjaluke, obavljenim u sklopu akcije kodnog naziva "Klub dva", oduzela više od šest kilograma droge.

Osumnjičen da je pucao sa zgrade, pronašli mu drogu i oružje

DOBOJ - Dobojska policija podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv muškarca iz ovog grada čiji su inicijali S.Đ. (29) zbog sumnje da je krajem aprila pucao u vazduh sa krova zgrade u Doboju, a kod njega su pronađeni snajper, ručna bomba i marihuana, rekla je Srni portparol dobojske Policijske uprave Dragana Kerkez.

Tri osobe osumnjičene za šverc droge

GRADIŠKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su lica čiji su inicijali I.Š. (33) iz Prijedora, te R.K. (27) i R.M. (26) iz Gradiške i oduzeli određenu količinu droge u okviru akcije "Plantaža 2019".

Kako je Albanija postala centar evropskog šverca drogom

Evropsko tržište marihuanom i kokainom, prema procjenama Europola pod kontrolom je albanske mafije koja je, zahvaljujući uspješnom biznisu trgovanja drogom zauzela visoko peto mjesto među najmoćnijim kriminalnim organizacijama svijeta

Mediji: Uhapšeni u akciji "Klub" drogu maloljetnicima posluživali na tacni

BANJALUKA - Uhapšeni u akciji "Klub" na području Banjaluke organizovali su privatne žurke na kojima su prodavali drogu ovisnicima, među kojima je bio i veliki broj maloljetnika.

Kod maloljetnika pronađena droga

BIJELJINA - Kod sedamnaestogodišnjaka u Bijeljini policija je pronašla osam tableta koje se nalaze na listi droga, saopšteno je iz Policijske uprave.

Švercerima droge 12 godina robije

​BANJALUKA - Zbog šverca droge Nebojša Janjić (45), zvani Neno, iz Istočnog Sarajeva osuđen je pravosnažno na sedam godina robije, a njegov sugrađanin Ognjan Kokić (36), zvani Onjo, na pet godina.

Graničari u Gacku spriječili krijumčarenje droge, Crnogorac pobjegao

SARAJEVO - Pripadnici trebinjske Jedinice granične policije i Policijske uprave Trebinje spriječili su na području Gacka krijumčarenje 10 kilograma marihuane, koja je pronađena tokom kontrole vozila pasat crnogorskih registarskih oznaka.

Crnogorska policija zaplijenila 85.000 evra, drogu i oružje

PODGORICA - Policija je u pretresu stanova na osam lokacija u Podgorici koje koriste bezbjednosno interesantna lica oduzela 85.000 evra, drogu, oružje, municiju i bankovne kartice, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Dom "Rada Vranješević" o akciji "Klub": Preduzete mjere za zaštitu djece

BANJALUKA - Iz Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci saopšteno je, povodom policijske akcije "Klub", da su rukovodstvo i stručne službe ove ustanove preduzeli sve mjere s ciljem zaštite djece i da su kontinuirano sarađivali sa policijom.

Najčitanije