droga

U Crnoj Gori pronađeno 60 kg odbačene droge

PODGORICA - Crnogorska policija na pješačkoj stazi koja vodi iz Albanije preko granične linije u Crnu Goru pronašla je tri džaka sa oko 60 kilograma marihuane koja su ostavila tri lica, a zatim pobjegla na teritoriju Albanije.

Uhapšen Nigerijac zbog droge, progutao 1,1 kg kokaina

ATINA - Na Međunarodnom aerodromu u Atini grčka policija je uhapsila Nigerijca koji je progutao 67 paketića kokaina ukupne težine 1,1 kilogram, prenosi ANA.

Krili drogu, projurili pored policije

MODRIČA, MAGLAJ - Pokušaj policije iz Modriče da zaustavi opel ostao je bezuspješan, a ubrzo se, nakon policijske potjere, ispostavilo i zbog čega - kod jednog mladića koji se u tom automobilu vozio pronađena je droga, a narkotici su zaplijenjeni i u kući drugog.

Epilog zapljene kilograma kokaina u Banjaluci: Poznata imena uhapšenih

BANJALUKA - Trojica muškaraca uhapšena su nakon što je u Banjaluci juče zaplijenjeno oko kilogram kokaina i 100 grama marihuane.

Diler iz BiH sam sebe srušio: Prijavio policiji provalu u stan gdje je čuvao drogu

BEČ - Državljanin BiH, nastanjen u Austriji, ušao je u policijsku stanicu i ljutito prijavio provalu u svoj dom, a potom još i priznao da je mjesecima trgovao drogom.

Zid ćutanja za šverc 82 kg heroina

SARAJEVO, ZENICA - Iako je od pronalaska 82 kilograma heroina u Zenici prošlo gotovo 10 mjeseci, Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) i Tužilaštvo BiH još javnost nisu obavjestili o rezultatima istrage.

Policajci na sudu, tvrde da su 540 kg droge pojeli miševi

BUENOS AIRES - Osmorica argentinskih policajaca dobila su otkaz jer su za nestanak droge optužili miševe, piše BBC.

Porodica osumnjičena da je dilovala drogu

TUZLA, KALESIJA - Postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona je sudiji za prethodni postupak Kantonalnog suda Tuzla predložio određivanje jednomjesečnog pritvora za šest osoba iz Kalesije, koje su osumnjičene za prodaju droge.

Heroin zaobilazi BiH zbog loše putne komunikacije, raste upotreba amfetamina i ekstazija

SARAJEVO - Ovisnička scena u BiH nije se znatno mijenjala posljednjih godina, a može se reći kako postoji izvjesno smanjenje upotrebe heroina, porast upotrebe amfetamina i ekstazija, kao i povećan interes za novim sintetičkim drogama, govore podaci kojim raspolaže Ministarstvo sigurnosti BiH.

Šest osoba uhapšeno zbog droge i oružja

TUZLA - Šest lica je uhapšeno u pretresima na šest lokacija u Kalesiji i Tuzli gdje je pronađena droga, oružje, automobili i razni alat, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Najčitanije