droga

Krijumčari heroina zaobilaze BiH zbog loših puteva

SARAJEVO - Krijumčari heroina u velikom dijelu zaobilaze BiH zbog loše putne komunikacije i konfiguracije terena, navodi se u Državnoj strategiji nadzora nad opojnim drugama, sprečavanja i suzbijanja zloupotrebe opojnih droga u BiH.

Optužnica protiv Jovana Mirosavljevića iz Pelagićeva i ekipe: Krio 740 kilograma droge

LUKAVAC - U objektima, vozilu i na parceli koje je koristio Jovan Mirosavljević (54) iz Pelagićeva pronađeno je više od 700 osušenih stabljika marihuane i veći broj pakovanja ove droge, odnosno ukupno oko 740 kilograma, saopšteno je danas iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona (TK), koje je, osim Mirosavljevića, optužilo još tri osobe.

Ko stoji iza proizvodnje skanka u centru Banjaluke?

BANJALUKA - Ideju o laboratoriji za proizvodnju genetski modifikovane marihuane, skanka u Banjaluci osmislila su u julu prošle godine dvojica dugogodišnjih radio amatera kako bi zaradili novac za penzionerski život, otkrivaju dokazi iz istrage do kojih je došao “EuroBlic”.

Narkomanija uzela maha na području USK

BIHAĆ - Prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova USK, tokom protekle godine na području Unsko-sanskog kantona došlo je do znatnog porasta broja evidentiranih krivičnih djela vezanih za proizvodnju i trgovinu narkotičkih sredstava.

Braća krila 9,5 kg droge

ISTOČNO SARAJEVO, SARAJEVO - Policija je uhapsila Adnana (26) i Aliju Nikšića (37) iz Sarajeva, nakon što je u pretresima pronašla oko 9,5 kilograma droge.

Muškarac uhapšen sa šest pištolja i četiri kilograma marihuane

SARAJEVO - Muškarac N.A. (37) uhapšen je u Sarajevu zbog sumnje da se bavio trgovinom droge, a pretresom njegove kuće i automobila pronađeno je četiri kilograma marihuane, šest pištolja i 105 komada municije različitog kalibra.

15 kg droge proizveli u centru Banjaluke

BANJALUKA - Više od 15 kilograma marihuane zaplijenjeno je juče u policijskoj akciji u Banjaluci, tokom koje je u centru grada, u jednoj od baraka na Paskulinoj ciglani, pronađena laboratorija za proizvodnju ove zakonom zabranjene biljke!

Hrvat uhapšen sa 20 kilograma marihuane na izlazu iz Srbije

BEOGRAD - Pripadnici MUP-a Srbije u saradnji s Upravom carina zaplijenili su na Graničnom prelazu Batrovci 20 kilograma marihuane i uhapsili hrvatskog državljanina G.M. (34) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Drogu uzgajali u centru Banjaluke

BANJALUKA - Laboratoriju za uzgoj marihuane policija je pronašla u strogom centru Banjaluke, u jednoj od baraka, na Paskulinoj ciglani, javlja novinar "Nezavisnih".

Pretresi i hapšenja u Banjaluci zbog droge

​BANJALUKA - Na području Banjaluke u toku su policijske aktivnosti na suzbijanju i otkrivanju slučajeva proizvodnje i prodaje droge, potvrđeno je "Nezavisnim".

Reklame

Najčitanije