droga

Uhapšen Sarajlija, pronađeni pištolj i droga

ISTOČNO SARAJEVO - Policija je u Istočnom Sarajevu uhapsila muškarca iz Sarajeva A.K. (34), jer su kod njega pronađeni pištolj i droga spid.

Drogu pronašli u banjalučkim lokalima "Fabrika" i "Fly"

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - Banjalučka policija tokom racija u banjalučkim lokalima "Fabrika" i "Fly" pronašla je više pakovanja PVC vrećica sa kokainom, spidom i marihuanom.

Za pet godina 943 uhapšenih zbog droge

BANJALUKA - U posljednjih pet godina na području Policijske uprave Banjaluka postignuti su značajni rezultati pri suzbijanju opojnih droga i oduzeto je oko 58 kg marihuane, 2.517 stabljika indijske konoplje, oko 1,6 kg amfetamina, oko 1.205 kg heriona i više komada drugih sintetičkih droga.

Na granici BiH Beograđanin pao s 93 kilograma droge

PODGORICA - Crnogorska policija i carinici pronašli su na graničnom prelazu Vraćenovići sa BiH, u priključnom vozilu, 93 kilograma marihuane i uhapsili osobu čiji su inicijali J.B. (33) iz Beograda.

Prevozili drogu vozilima auto-škole i rentakara

BEOGRAD - Policija je u Beogradu uhapsila pet lica, dok se za još jednim traga, zbog postojanja osnova sumnje da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe proizvodila i prodavala drogu.

Uhapšeno 15 sarajevskih narkodilera

SARAJEVO - Federalna uprava policije, u okviru akcije "Prizma", danas je uhapsila 15 lica zbog trgovine drogom, a prilikom pretresa pronađeni su i oduzeti spid, kanabis, heroin, te veća količina novca, terensko motorno vozilo "audi ku sedam" i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa krivičnim djelom.

Sedam osoba uhapšeno u Banjaluci zbog posjedovanja droge

BANJALUKA – Sedam lica, kod kojih su pronađene opojne droge, uhapšeno je tokom noći između subote i nedjelje na području Banjaluke.

U Sarajevu privedeno nekoliko lica zbog trgovine drogom

SARAJEVO - Po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo, pripadnici Federalne uprave policije (FUP) u Sarajevu provode akciju kodnog naziva "Prizma", usmjerenu protiv osoba koje se bave trgovinom drogom, potvrdila je Feni portparolka Tužilaštva KS Azra Bavčić.

Za osam dana policija zaplijenila 250 kilograma droge

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije izjavio da je u posljednjih osam dana policija zaplijenila 239 kilograma marihuane, više od 9 kilograma heroina i skoro 2 kg kokaina.

Dvije žene i muškarac uhapšeni zbog trgovine drogom

BUGOJNO - Službenici Uprave policije MUP-a SBK nastavili su planske aktivnosti koje su usmjerene na suzbijanje i sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, a ukupno su uhapšene tri osobe.

Najčitanije