dron

Dron opremljen bacačem plamena

Nadogradnja vrijedna oko 1500 evra uz malo kućne radinosti vaš dron može pretvoriti u neprijatelja svih osinjaka

Odgovor Irana Trampu: Mislimo da ste oborili svoj dron, naš nije

TEHERAN - Zamjenik ministra spoljnih poslova Irana Abas Arakči demantovao da je Iran izgubio bespilotnu letjelicu u Ormuškom moreuzu.

Dron ometao vazdušni saobraćaj: Zatvorili aerodrom, preusmjerili avione

SPLIT - Vazdušna luka u Splitu danas je pola sata bila zatvorena zbog drona, pa su dva aviona bila preusmjerena u Zadar, a ostali su kružili iznad Splita, prenosi "Slobodna Dalmacija".

Dronom staju u kraj kradljivcima povrća

Policijska uprava međimurska pojačala je aktivnosti usmjerene na suzbijanje krav djela krađe poljoprivrednih proizvoda, objavljeno je na stranicama PU međimurske.

Izraelci prodali dron za osam miliona dolara

TEL AVIV - Izraelska kompanija "Aeronautiks" saopštila je danas da je potpisala ugovor vrijedan osam miliona američkih dolara o prodaji svog naprednog drona "Orbiter 3" jednoj neimenovanoj zemlji.

Iran objavio dosad najjači dokaz u slučaju američkog drona

Ministar inostranih poslova Irana Muhamed Džavad Zarif objavio je mapu na kojoj je predstavljena putanja leta oborene američke bespilotne letilice.

Objavljene fotografije oborenog američkog drona: "Dokaz da je letio iznad Irana"

Iranska državna televizija je danas pokazala, ono što su nazvali, izvučenim ostacima vojne bespilotne letjelice SAD koju je oborio Iran.

Iran objavio snimak rušenja američkog drona

​Video-snimak iranskih snaga koje ruše nadzorni dron mornarice SAD objavljen je na društvenim mrežama vojske Irana, prenosi RT.

Iran oborio američki dron

TEHERAN - Korpus čuvara islamske revolucije saopštio je da je oborio američki špijunski dron Global Houk na jugu Irana, javlja televizija "Pres".

Dronovi rade za obavještajne agencije?

VAŠINGTON - Vašington je danas upozorio da bi bespilotne letjelice kineske proizvodnje mogle omogućiti "nesmetan pristup" špijunskim agencijama u Pekingu radi krađe podataka, javili su američki mediji.

Najčitanije