dugovi

Dugove SFRJ Srbija plaća do 2041: Jutros isplaćeno 11 miliona evra

Beograd - Rano jutros Srbija je iz budžeta isplatila tačno 11 miliona evra i to po osnovu zajmova iz perioda sedamdesetih i osamdesetih godina.

FBiH i kantoni radnicima duguju više od 500 miliona KM

SARAJEVO - Federacija Bosne i Hercegovine, zajedno sa kantonima, po osnovu izvršnih sudskih presuda koje se odnose na kolektivne ugovore, duguje najmanje pola milijarde maraka.

Milionski dugovi zatvorili "Nefu"

BANJALUKA, BIJELJINA - Direktor preduzeća "Nefa namještaj" sa sjedištem u Bijeljini, a koje je nedavno naprasno zatvorilo sve salone u Republici Srpskoj, podnio je Okružnom privrednom sudu u Bijeljini zahtjev za stečaj.

Ovo je najbolja metoda za izlazak iz dugova

​Jedno od najvažnijih pravila kod svih tih dugova u koje ulazimo je činjenica da što je novac dostupniji, to je veća kamata. Stoga najviše kamate plaćamo upravo na kreditnim karticama i dopuštenim prekoračenjima.

Grcaju u dugovima, a isplaćuju dividende i visoke plate

BANJALUKA - Državna preduzeća u BiH su u 2017. godini isplatila dividende u visini od 80 miliona maraka, navedeno je u najnovijoj studiji koju je objavio Međunarodni monetarni fond (MMF).

Građani će Titove dugove plaćati još 22 godine

BEOGRAD - Građani Srbije plaćaće Titove dugove još 22 godine, pošto posljednje rate kredita iz sedamdesetih i osamdesetih godina dospijevaju 2031. i 2041. godine, a ukupan dug je veći od 1,7 milijardi evra, piše "Blic".

Zdravstveni sektor zbog dugova najveći izazov za novu Vladu RS

BANJALUKA - Jedan od najvećih izazova za novu Vladu Republike Srpske biće sređivanje stanja u zdravstvenom sistemu Republike Srpske, koji u ovom trenutku za poreze, doprinose i dobavljačima duguje više od 500 miliona KM.

Ramljak objavljuje dugove Agrokora

ZAGREB - Povjerenik Vlade Hrvatske za "Agrokor" Ante Ramljak objaviće koliko je kome dužan ovaj koncern, te kome je priznao potraživanja, a kome nije.

Trampovi lični dugovi veći od 315 miliona dolara

VAŠINGTON - Američki predjsednik Donald Tramp imao je do polovine juna 2017. godine najmanje 315,6 miliona dolara ličnih dugova prema njemačkim, američkim i drugim kreditorima, objavljeno je u izvještaju saveznog ureda za etiku.

Dug advokatima narastao na 6,6 miliona KM

BANJALUKA - Sudovi u Republici Srpskoj advokatima koji stranke brane po službenoj dužnosti duguju 6.673.888 KM.

Najčitanije