edita malkoč

Jedan od pomagača Sanjina Sefića sve priznao i nagodio se s Tužilaštvom

SARAJEVO - U nastavku ponovljenog suđenja Sanjinu Sefiću jedan od pomagača u bjekstvu Saud Nišić priznao je krivicu.

Odbrana Sanjina Sefića: To je mogao biti bilo ko

SARAJEVO - Odbrana Sanjina Sefića danas je iznijela završne riječi kojima je okončan proces koji se vodio protiv njega, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo ga tereti da je 10. oktobra 2016. godine u ulici Zmaja od Bosne u Sarajevu, automobilom usmrtio studentkinje Selmu Agić i Editu Malkoč.

Vještak iz Srbije tvrdi: Sefić je vozio 65 km/h, pješakinje nisu bile na prelazu

SARAJEVO - U nastavku suđenja Sanjinu Sefiću iskaz je davao vještak iz Srbije Milan Vujanić koji u svom nalazu tvrdi da je Sefić vozio 65 kilometara na sat kada je udario Selmu Agić i Editu Malkoč koje su, kako kaže, bile udaljene od pješačkog prelaza 8,6 metara.

Godišnjica tragedije koja je potresla BiH: Selma i Edita stradale na pješačkom prelazu

SARAJEVO – Oko 50-tak studenata i građana Sarajeva, ali i pojedinaca iz drugih gradova danas su se okupili kako bi obilježili godišnjicu od smrti studentica Selme Agić i Edite Malkoč.

Počelo novo suđenje Sanjinu Sefiću

SARAJEVO - Suđenje Sanjinu Sefiću, osumnjičenom za teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog saobraćaja i krivično djelo neukazivanja pomoći povrijeđenoj osobi nakon saobraćajne nesreće u kojoj su smrtno stradale Selma Agić i Edita Malkoč u ponedjeljak je iznova počelo nakon isteka perioda dužeg od 30 dana otkako je održano posljednje ročište u ovom predmetu.

Sanjin Sefić izjavio saučešće porodicama djevojaka koje je pregazio

SARAJEVO - U Kantonalnom sudu u Sarajevu danas je otvoren dokazni postupak u predmetu Sanjin Sefić koji se sumnjiči za ubistvo Selme Agić i Edite Malkoč u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 10. oktobra prošle godine.

Počelo suđenje Sanjinu Sefiću i pomagačima

SARAJEVO - Tužilaštvo će izvesti 14 svjedoka u sudskom procesu koji se vodi protiv Sanjina Sefića (26), optuženog da je golfom u Sarajevu usmrtio dvije studentkinje, te njegovih četvoro sugrađana, uključujući i sestru Saru Sefić (23), a koji su optuženi da su ovom vozaču pomagali nakon nesreće.

Počinje suđenje Sefiću i pomagačima

SARAJEVO - U Kantonalnom sudu u Sarajevu danas počinje suđenje Sanjinu Sefiću i drugima.

Najčitanije