edukacija

Prezentovani rezultati projekta "Polna edukacija - prevencija i podrška"

BANJALUKA - Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Banjaluka je u Domu omladine, prezentovalo rezultate projekta "Polna edukacija - prevencija i podrška", koji je realizovan s ciljem podrške osobama s poteškoćama u razvoju.

Ovo su svjetske i domaće kompanije koje su pomogle svijetu u krizi

​Globalna epidemija natjerala nas je sve da za trenutak zastanemo i zamislimo se nad temom stvarnih prioriteta. Iako su neki privrednici morali da zatvore svoja vrata i obustave poslove dok sve ne prođe, i dalje ima onih koji vrijedno rade zarad dobrobiti svih ostalih.

Temama o zdravlju podstiču preventivu i odgovornost

Mladi edukatori iz Instituta za razvoj mladih i zajednice "Perpetuum mobile" pokrenuli su online radionice u kojima obrađuju teme koje se tiču uglavnom zdravlja i kako djelovati preventivno te biti odgovoran u situaciji izazvanoj virusom korona.

Posao u doba korone: Evo kako da organizujete svoj rad od kuće

Korona je stigla i kod nas, a to je neminovno navelo brojne poslodavce da postupe savjesno i svoje zaposlene, koji mogu posao da obavljaju elektronski, pošalju kući. Imajući u vidu i nedavno uvedeno vanredno stanje, čini se kao da će broj ovakvih poteza postajati sve veći i da će ljudi morati da ostanu kod kuće za svojim računarima.

Edukacijom do poboljšanja usluga za goste

TESLIĆ - Grupacija banja RS održala je u Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" u Tesliću radionice i edukacije kako bi poboljšale usluge svojih banja i kako bi gosti imali bolje uslove.

Škole učenja rješenje za roditeljske muke

BANJALUKA - Da učenje i pisanje zadaće predstavlja muke đacima, ali i roditeljima svjedoče i razni edukativni centri koji na društvenim mrežama nude škole učenja i pisanja domaće zadaće, gdje je za jedan čas potrebno izdvojiti 15 KM.

Prioritet UKC-a RS saradnja i edukacija kadra u Ljubljani

BANJALUKA - Nastavak saradnje i edukacija kadra iz RS u Univerzitetskom kliničkom centru Ljubljana biće prioritet rukovodstva Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS u Banjaluci, istakao je Vlado Đajić, generalni direktor ove zdravstvene ustanove.

FACEBOOK JE PROŠLOST? Koje društvene mreže koriste mladi

Iako većina korisnika zna samo za one najpoznatije mreže, kada otvorite neku od "prodavnica" aplikacija za mobilne telefone, vidjećete na stotine društvenih mreža koje se svakodnevno pojavljuju, priključuju i gase.

Napravite prva četiri koraka ka kvalitetnom istraživanju tržišta

​Istraživanja pokazuju da su današnji korisnici mnogo više okrenuti modernim medjima i internetu za svoja privatna istraživanja određenih proizvoda.

Četiri izazova upravljanja sopstvenom agencijom

Vodite agenciju? Evo kako da izbjegnete neke od najvećih izazova

Najčitanije