eksplozija

Niz eksplozija u Turskoj, ima poginulih i povrijeđenih

ANKARA - Najmanje četiri osobe su poginule, a 97 je povrijeđeno u nizu eksplozija u fabrici pirotehničkih sredstava na sjeverozapadu Turske, saopštio je ministar zdravlja te zemlje Fahretin Koča.

Bijeljinski vatrogasac povrijeđen u eksploziji nepoznate naprave

BIJELJINA - Vatrogasac iz Bijeljine povrijeđen je prilikom aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave tokom gašenja požara na kući u LjJeskovcu čiji je vlasnik lice s inicijalima I.J., saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Najmanje 19 mrtvih u eksploziji na klinici u Teheranu

TEHERAN - Najmanje 19 osoba je ubijeno, a nekoliko povrijeđeno u eksploziji na klinici u Teheranu, rekli su zvaničnici.

Ruski naučnici otkrili tajnu tunguske eksplozije u Sibiru

Ruski naučnici otkrili su tajnu tunguske eksplozije u Sibiru koja se dogodila 1908. godine. Nije bilo nikakvog pada meteorita na Zemlju, objasnili su istraživači časopisu "Monthly Notices of the Royal Astronomical Society". U pitanju je bio asteroid.

Eksplodirala cisterna u Afrinu, poginulo najmanje 20 ljudi

AFRIN - Bomba postavljena na cisternu napunjenu naftom eksplodiala je danas u sirijskom gradu Afrinu usmrtivši najmanje 20 ljudi.

Eksplozija u firmi sa sjedištem u Goraždu, nema povrijeđenih

GORAŽDE - U jednom pogonu firme "Ginex" u Goraždu, danas je oko 12 časova došlo do jake eksplozije.

Naučnici otkrili do sada najsjajniju i najveću eksploziju zvijezde

Astronomi su uočili do sada najmoćniju supernovu, a najveća do sada registrovana eksplozija zvijezde deset je puta snažnija od normalne supernove i 500 puta sjajnija.

Još jedna eksplozija u Podgorici

PODGORICA - Sat prije ponoći u podgoričkom naselju Stari Aerodrom odjeknula je eksplozija. Vijesti prenose da je, navodno, eksplozivna naprava aktivirana u dvorištu kuće Podgoričanina koji je poznat policiji.

Eksplozija uznemirila Banjalučane: Detonacija bila tenkovska, sve se treslo

BANJALUKA - U toku je uviđaj u Solunskoj ulici u banjalučkom naselju Kočićev vijenac, gdje je sinoć na garažu bačena eksplozivna naprava, najvjerovatnije bomba.

Bačena eksplozivna naprava u Banjaluci

BANJALUKA – U Solunskoj ulici u Banjaluci u četvrtak naveče bačena je eksplozivna naprava, a povrijeđenih u eksploziji nije bilo, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Najčitanije