eksploziv

Kraj drame u Baru, predao se muškarac koji je prijetio da će banku dići u vazduh

Naoružani muškarac koji je satima prijetio da će dići u vazduh zgradu banke u Ulici maršala Tita u Baru, odlučio je da se preda policiji.

Muškarac u Baru prijeti da će aktivirati eksploziv, evakuisan dio ulice

PODGORICA - Nepoznati muškarac u Baru prijeti da će aktivirati eksploziv zbog čega je policija evakuisala dio Ulice Maršala Tita, javljaju crnogorski mediji.

Policija otkrila 30 stabljika marihuane, ali i eksploziv

BERKOVIĆI - U mjestu Dabrica, u Berkovićima, u pograničnom pojasu s opštinom Stolac, pripadnici Policijske uprave Trebinje su otkrili 30 stabljika marihuana, s kojom se, prema nezvaničnim saznanjima, dovodi u vezu mladić D.G. iz ovog mjesta, kojem su oduzeti i eksploziv i detonatorske kapisle.

U gepeku otkriveno 46 kilograma eksploziva, vozač uhapšen

SARAJEVO - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) sinoć su uhapsili jednu osobu u mjestu Tarčin, na području Kantona Sarajevo, nakon što su u prtljažniku njegovog automobuila otkrili 46 kilograma eksploziva.

U Hrvatskoj za 13 godina predat arsenal oružja

ZAGREB - Građani Hrvatske su u posljednjih 13 godina policiji predali 5.227 komada automatskog oružja, 320.290 rasprskavajućeg oružja, 5.382 kilograma eksploziva, 9.025 komada pištolja, revolvera, pušaka, koje smiju posjedovati, te 5,5 miliona municije različitog kalibra.

Kod Podgoričanina pronađeno 205 kilograma eksploziva

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je danas pedesetšestogodišnjeg Podgoričanina čiji su inicijali B.R. kod kojeg je pronađeno 205 kilograma eksploziva.

Zabrana prevoza eksplozivnih materija za Prvi maj

BANJALUKA - U cilju preduzimanja bezbjednosnih mjera i radnji povodom nastupajućeg Međunarodnog praznika rada - 1. maja, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izdao je naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija.

Sam postavio eksploziv pod automobil pa prijavio policiji

PODGORICA - Beranac M.A. (31) uhapšen je nakon što je, kako se sumnja, postavio eksploziv ispod svog automobila, pa zatim pozvao policiju i tvrdio da mu je podmetnut paket ispod vozila.

Zaplijenjeno više od 17 kilograma marihuane i eksploziv

TROGIR - Trogirska policija uhapsila je muškarca (44) kod kojeg je pronašla 16,9 kilograma marihuane, tri stabljike kanabis sative i 900 grama eksploziva.

Pop prodao eksploziv prikrivenim inspektorima

VIŠEGRAD - Bojan Glišić (38), sveštenik u Rogatici, ne sluteći šta ga sljeduje, uhapšen je dok je prikrivenim inspektorima prodavao eksploziv.

Najčitanije