evri

Za mlade poljoprivrednike 2,4 miliona evra

NOVI SAD - U Novom Sadu su danas za 204 mlada poljoprivrednika uručeni ugovori, čija je ukupna vrijednost 284 miliona dinara (oko 2,4 miliona evra), a sredstva su namijenjena za investicije u primarnu, prerađivačku i stočarsku proizvodnju.

Milioni evra ne stižu zbog manjka strategija i projekata

BANJALUKA - U okviru instrumenata pretpristupne pomoći za BiH od 2007. do 2013. alokacija za BiH je iznosila oko 502 miliona evra, a prema podacima Delegacije EU u BiH iz prošle godine od ovog iznosa je ugovoreno bilo 94 odsto i isplaćeno 92 odsto sredstava, kažu u Direkciji za evropske integracije BiH.

Prevarom ukrali osam novčanica od po 500 evra

DOBOJ - Policijskoj stanici Doboj prijavljeno je da su dva nepoznata lica prevarom ukrala osam novčanica od po 500 evra od oštećenog lica iz Doboja.

Ukrao kombi sa 3,4 miliona evra

PARIZ - Dvojica radnika službe za prevoz novca doživjela su šok kada su utvrdili da je njihov treći kolega iz tima nestao sa kombijem punim novca.

Moskva odobrila 38 miliona evra zajma Havani

MOSKVA - Rusija je odobrila 38 miliona dolara zajma za kubanski vojni sektor, rekao je ruski vojni zvaničnik.

Prijeteći nožem primorao Irance da mu uplate 1.000 evra na račun

GRADIŠKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su državljanina Iraka zbog sumnje da je u mjestu Čatrnja, opština Gradiška, uz prijetnju upotrebe noža primorao dva državljanina Irana da na njegov račun uplate novčani iznos od oko 1.000 evra.

Osumnjičeni da su oštetile državni budžet za oko 217.000 evra

BEOGRAD - Policija je uhapsila dva lica zbog sumnje da su izvršila poresku utaju i oštetila budžet Srbije za 25,7 miliona dinara /oko 217.000 evra/, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Slilo se 104,78 miliona evra donacija

SARAJEVO - Evropska delegacija u BiH i još šest evropskih zemlja su, prema preliminarnim podacima Ministarstva finansija i trezora BiH, u toku 2017. godine alocirale (ugovorile) 110,55 miliona evra donacija u BiH, dok su lani isplatile 104,78 miliona evra donacija, potvrdili su "Nezavisnim" u ovom ministarstvu.

Nova pravila: Kako će se iznositi keš iz EU?

Savjet EU usvojio je novu uredbu za unapređenje kontrole tokova gotovine koja se unosi ili iznosi iz EU.

Kineskoj kompaniji isplaćeno 105 miliona evra za gradnju autoputa

PODGORICA - Crna Gora je od početka godine do kraja septembra kineskoj kompaniji "Čajna road end bridž korporejšn" isplatila 105,02 miliona evra za gradnju prioritetne dionice autoputa Bar-Boljare, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva finansija.

Najčitanije