evri

Uhapšeno šest osoba u Španiji, proizvodili lažne evre

HAG - Španska nacionalna policija uhapsila je šest osoba zbog proizvodnje lažnih novčanica i njihovo puštanje u promet u barovima i prodavnicama u Španiji i Portugalu, saopštio je danas Evropol.

Crnogorac rekorder, na računu ima 32 miliona evra

U Crnoj Gori ima više bankovnih računa nego stanovnika, a depozit veći od milion evra imao je 71 građanin te zemlje, pokazuju podaci crnogorske Centralne banke.

U centru Kalesije pronađena torba sa 150.000 KM

KALESIJA - U četvrtak oko podne ispred kalesijskog hotela "Košuta", pronađena je torba u kojoj se nalazilo oko 75.000 evra. Torba je vraćana vlasniku sa punim iznosom novca.

Neprijavljene evre krio u torbici za zaštitni prsluk

BEOGRAD - Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina otkrili danas pokušaj da se neprijavljene devize prenesu preko granice.

Pronađeno 82.000 evra u cipelama i košuljama

BEOGRAD - Srpski carinici su u saradnji s policijom 2. jula 2019. godine, na ulaznoj strani graničnog prelaza Vatin, prema Rumuniji, u prtljagu putnika jednog kombija otkrili gotovo 82.000 neprijavljenih evra.

Za mlade poljoprivrednike 2,4 miliona evra

NOVI SAD - U Novom Sadu su danas za 204 mlada poljoprivrednika uručeni ugovori, čija je ukupna vrijednost 284 miliona dinara (oko 2,4 miliona evra), a sredstva su namijenjena za investicije u primarnu, prerađivačku i stočarsku proizvodnju.

Milioni evra ne stižu zbog manjka strategija i projekata

BANJALUKA - U okviru instrumenata pretpristupne pomoći za BiH od 2007. do 2013. alokacija za BiH je iznosila oko 502 miliona evra, a prema podacima Delegacije EU u BiH iz prošle godine od ovog iznosa je ugovoreno bilo 94 odsto i isplaćeno 92 odsto sredstava, kažu u Direkciji za evropske integracije BiH.

Prevarom ukrali osam novčanica od po 500 evra

DOBOJ - Policijskoj stanici Doboj prijavljeno je da su dva nepoznata lica prevarom ukrala osam novčanica od po 500 evra od oštećenog lica iz Doboja.

Ukrao kombi sa 3,4 miliona evra

PARIZ - Dvojica radnika službe za prevoz novca doživjela su šok kada su utvrdili da je njihov treći kolega iz tima nestao sa kombijem punim novca.

Moskva odobrila 38 miliona evra zajma Havani

MOSKVA - Rusija je odobrila 38 miliona dolara zajma za kubanski vojni sektor, rekao je ruski vojni zvaničnik.

Najčitanije