evri

U centru Kalesije pronađena torba sa 150.000 KM

KALESIJA - U četvrtak oko podne ispred kalesijskog hotela "Košuta", pronađena je torba u kojoj se nalazilo oko 75.000 evra. Torba je vraćana vlasniku sa punim iznosom novca.

Neprijavljene evre krio u torbici za zaštitni prsluk

BEOGRAD - Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina otkrili danas pokušaj da se neprijavljene devize prenesu preko granice.

Pronađeno 82.000 evra u cipelama i košuljama

BEOGRAD - Srpski carinici su u saradnji s policijom 2. jula 2019. godine, na ulaznoj strani graničnog prelaza Vatin, prema Rumuniji, u prtljagu putnika jednog kombija otkrili gotovo 82.000 neprijavljenih evra.

Za mlade poljoprivrednike 2,4 miliona evra

NOVI SAD - U Novom Sadu su danas za 204 mlada poljoprivrednika uručeni ugovori, čija je ukupna vrijednost 284 miliona dinara (oko 2,4 miliona evra), a sredstva su namijenjena za investicije u primarnu, prerađivačku i stočarsku proizvodnju.

Milioni evra ne stižu zbog manjka strategija i projekata

BANJALUKA - U okviru instrumenata pretpristupne pomoći za BiH od 2007. do 2013. alokacija za BiH je iznosila oko 502 miliona evra, a prema podacima Delegacije EU u BiH iz prošle godine od ovog iznosa je ugovoreno bilo 94 odsto i isplaćeno 92 odsto sredstava, kažu u Direkciji za evropske integracije BiH.

Prevarom ukrali osam novčanica od po 500 evra

DOBOJ - Policijskoj stanici Doboj prijavljeno je da su dva nepoznata lica prevarom ukrala osam novčanica od po 500 evra od oštećenog lica iz Doboja.

Ukrao kombi sa 3,4 miliona evra

PARIZ - Dvojica radnika službe za prevoz novca doživjela su šok kada su utvrdili da je njihov treći kolega iz tima nestao sa kombijem punim novca.

Moskva odobrila 38 miliona evra zajma Havani

MOSKVA - Rusija je odobrila 38 miliona dolara zajma za kubanski vojni sektor, rekao je ruski vojni zvaničnik.

Prijeteći nožem primorao Irance da mu uplate 1.000 evra na račun

GRADIŠKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su državljanina Iraka zbog sumnje da je u mjestu Čatrnja, opština Gradiška, uz prijetnju upotrebe noža primorao dva državljanina Irana da na njegov račun uplate novčani iznos od oko 1.000 evra.

Osumnjičeni da su oštetile državni budžet za oko 217.000 evra

BEOGRAD - Policija je uhapsila dva lica zbog sumnje da su izvršila poresku utaju i oštetila budžet Srbije za 25,7 miliona dinara /oko 217.000 evra/, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Najčitanije