evri

Prosječna neto plata u Srbiji oko 507 evra

BEOGRAD - U Srbiji je u martu prosječna plata bez poreza i doprinosa /neto/ iznosila 59.681 dinar /oko 507 evra/, objavio je danas Republički zavod za statistiku.

Uhapšeno šest osoba u Španiji, proizvodili lažne evre

HAG - Španska nacionalna policija uhapsila je šest osoba zbog proizvodnje lažnih novčanica i njihovo puštanje u promet u barovima i prodavnicama u Španiji i Portugalu, saopštio je danas Evropol.

Crnogorac rekorder, na računu ima 32 miliona evra

U Crnoj Gori ima više bankovnih računa nego stanovnika, a depozit veći od milion evra imao je 71 građanin te zemlje, pokazuju podaci crnogorske Centralne banke.

U centru Kalesije pronađena torba sa 150.000 KM

KALESIJA - U četvrtak oko podne ispred kalesijskog hotela "Košuta", pronađena je torba u kojoj se nalazilo oko 75.000 evra. Torba je vraćana vlasniku sa punim iznosom novca.

Neprijavljene evre krio u torbici za zaštitni prsluk

BEOGRAD - Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina otkrili danas pokušaj da se neprijavljene devize prenesu preko granice.

Pronađeno 82.000 evra u cipelama i košuljama

BEOGRAD - Srpski carinici su u saradnji s policijom 2. jula 2019. godine, na ulaznoj strani graničnog prelaza Vatin, prema Rumuniji, u prtljagu putnika jednog kombija otkrili gotovo 82.000 neprijavljenih evra.

Za mlade poljoprivrednike 2,4 miliona evra

NOVI SAD - U Novom Sadu su danas za 204 mlada poljoprivrednika uručeni ugovori, čija je ukupna vrijednost 284 miliona dinara (oko 2,4 miliona evra), a sredstva su namijenjena za investicije u primarnu, prerađivačku i stočarsku proizvodnju.

Milioni evra ne stižu zbog manjka strategija i projekata

BANJALUKA - U okviru instrumenata pretpristupne pomoći za BiH od 2007. do 2013. alokacija za BiH je iznosila oko 502 miliona evra, a prema podacima Delegacije EU u BiH iz prošle godine od ovog iznosa je ugovoreno bilo 94 odsto i isplaćeno 92 odsto sredstava, kažu u Direkciji za evropske integracije BiH.

Prevarom ukrali osam novčanica od po 500 evra

DOBOJ - Policijskoj stanici Doboj prijavljeno je da su dva nepoznata lica prevarom ukrala osam novčanica od po 500 evra od oštećenog lica iz Doboja.

Ukrao kombi sa 3,4 miliona evra

PARIZ - Dvojica radnika službe za prevoz novca doživjela su šok kada su utvrdili da je njihov treći kolega iz tima nestao sa kombijem punim novca.

Najčitanije