facebook

Facebookova Android aplikacija uskoro dobija Dark Mode

Facebook je u martu ove godine omogućio Dark Mode za svoju Messenger aplikaciju, a sada će ista opcija biti dostupna i za kompanijinu glavnu aplikaciju na Androidu.

Preko Facebooka dojavljivao utakmice i prisvojio 47.000 KM

​DOBOJ – Policija iz Doboja podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Izvještaj protiv N.I. iz Broda, zbog sumnje da je preko Facebooka daovao informacije o "namještenim" utakmicama i tako prisvojio 47.000 KM.

FACEBOOK JE PROŠLOST? Koje društvene mreže koriste mladi

Iako većina korisnika zna samo za one najpoznatije mreže, kada otvorite neku od "prodavnica" aplikacija za mobilne telefone, vidjećete na stotine društvenih mreža koje se svakodnevno pojavljuju, priključuju i gase.

Facebook pao na sjeveru Evrope i istoku SAD-a

Korisnici Facebooka opet danas imaju velikih problema s objavljivanjem na toj društvenoj mreži.

Facebook brendira Instagram i WhatsApp sopstvenim nazivom

Facebook sprema nove izmene za servise koji su u vlasništvu kompanija, a to je novo brendiranje naziva. Sugeriše se da su zaposleni u Facebooku obavešteni da će kompanija dodati svoje ime uz Instagram i WhatsApp. Popularni servisi će ubuduće biti poznati kao "Instagram from Facebook" i "WhatsApp from Facebook".

Netflix vrijedi više od BDP-a pet balkanskih zemalja

Ukupan bruto domaći proizvod (BDP) pet balkanskih zemalja manji je od trenutne vrijednosti kompanije Netflix, pokazuje istraživanja portala How much, koji je poredio tržišnu kapitalizaciju pojedinih najvećih svjetskih kompanija na američkoj berzi sa BDP-om zemalja u razvoju.

Pet trikova za Facebook za koje vjerovatno ne znate

Za nas koji je svakodnevno koristimo najveća društvena mreža svijeta ne krije puno tajni.

Facebooku pet milijardi dolara kazne zbog narušavanja privatnosti

VAŠINGTON - Američka vlada saopštila je u srijedu kaznu Savezne trgovinske komisije (FTC) koja nalaže kompaniji Facebook da isplati pet milijardi dolara za narušavanje privatnosti svojih korisnika.

Facebook ponovo pao, problemi širom svijeta

Korisnici Facebooka i Messengera prijavljuju probleme u funkcionisanju društvene mreže i aplikacije.

Uhapšen zbog objavljivanja Vučićeve smrtovnice na Facebooku

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odjeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, uhapsili su R. M. (67) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Najčitanije