facebook

Facebookova "libra" okupila 21 kompaniju

Projekat izdavanja Facebookove digitalne valute libre okupio je 21 kompaniju, uključujući Uber i Spotify, pokazuje povelja o osnivanju Libra association, objavljena nakon prvog sastanka u Ženevi.

Kako koristiti Tinder a da to ne vide vaši prijatelji na Facebooku

Postoji puno razloga zašto korisnici Tindera žele malo diskrecije, ali čini se da Facebook tome definitivno ne pomaže. Tim rečeno, postoji način kako zaobići Facebook pri prijavi na popularnu aplikaciju.

Facebook uklonio naloge u nekoliko zemalja

Kompanija Facebook uklonila je više stranica, grupa i naloga sa svojih platformi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Egiptu, Nigeriji i Indoneziji zbog, kako je navedeno, koordinisanog neautentičnog ponašanja.

Evropski sud pravde donio važnu presudu o društvenim mrežama

Društvenim mrežama poput Facebooka može se narediti da se oštrije postave prema uklanjanju klevetničkih sadržaja, odlučio je najviši sud Evropske unije u slučaju jedne austrijske političarke.

FBI na Facebooku objavljuje oglase za ruske špijune

FBI na području grada Vašingtona objavljuje oglase koji su izgleda osmišljeni kako bi se regrutovali ruski špijuni, piše CNN.

Facebook ukida Group Stories

Ako niste koristili Facebook-ovu opciju Group Stories, niste jedini. Ova društvena mreža potvrdila je navode da će 26. septembra ugasiti opciju za postavljanje storija u grupama.

Polovina pokrića Facebookove libre biće američki dolar

Facebook je požurio da obeća kako će njegova kriptovaluta libra imati iza sebe stabilnost realnog novca kao pokriće, ali čiji će novac tu dominirati?

Facebook ukinuo više desetina hiljada aplikacija

VAŠINGTON - Kompanija Facebook je saopštila da je suspendovala "desetine hiljada" aplikacija koje je napravilo 400 programera u sklopu istrage skandala o prosleđivanju ličinh podataka korisnika ove mreže konsultantskoj kompaniji "Kembridž analitika".

Tramp primio Cukerberga, u Kongresu oštri prema Facebooku

VAŠINGTON - Izvršni direktor Facebooka Mark Cukerberg sastao se sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, nakon što su ga poslanici američkog Kongresa oštro ispitivali o propustima te društvene mreže u zaštiti privatnosti korisnika.

Facebook predstavio Portal TV, dodatak za vaš televizor

​Facebook je objavio novi hardver i još jednog člana Portal porodice. U pitanju je Portal TV, dodatak za vaš televizor uz pomoć kojeg možete da veoma lako razgovarate i da se vidite sa vama dragim osobama.

Najčitanije