foča

Sin nožem ubio oca

FOČA - Muškarac čiji su inicijali P.V. (48) uhapšen je zbog sumnje da je nožem usmrtio oca P.M. (78) u kući u selu Ostrmci, u fočanskoj Mjesnoj zajednici Jošanica, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

Univerzitetska bolnica Foča dobila savremeni CT aparat

FOČA - U Univerzitetskoj bolnici Foča danas je pušten u rad savremeni CT aparat, u vrijednosti milion i po maraka.

Višković u Foči: Što prije početi puteve ka Tjentištu i Šćepan Polju

FOČA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas u Foči da su zajednički prioriteti ove lokalne zajednice i Vlade da što prije počne izgradnja novih putnih pravaca prema Tjentištu i Šćepan Polju.

Ulaganja u putnu infrastrukturu na području Foče

FOČA - Na području opštine Foča od 2006. godine do danas uloženo je više od 162 miliona KM po različitim osnovama, dok je kroz kredite Investiciono-razvojne banke Republike Srpske plasirano oko 28,2 miliona KM.

Za Nemanju i Helenu 5.000 KM iz opštinskog budžeta

FOČA - Opština Foča je izdvojila 5.000 KM za liječenje Fočaka Nemanje Starovića i Helene Gavran iz Beograda.

Despoti, helikopteri, gliseri - odlična usklađenost u službi Srpske

FOČA - Više jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Ministarstva pravde Republike Srpske, uz podršku Helikopterskog servisa, vatrogasaca i Hitne pomoći, uspješno su danas u Foči izvele združenu taktičko-pokaznu vježbu, pokazavši na taj način visok stepen obučenosti i spremnosti da djeluju u kriznim situacijama.

Donirano 30.000 KM Univerzitetskoj bolnici

FOČA - Opština Foča saopštila je da je donacijom od 30.000 KM pomogla Univerzitetskoj bolnici da instalira i pusti u rad aparat za magnetnu rezonancu.

Uhapšena dvojica Fočaka, napali sugrađanina

FOČA – Policija u Foči uhapsila je juče I.S. i B.G., oba iz Foče, jer su fizički napali tridesetsedmogodišnjeg sugrađanina.

Sarajlija teško povrijeđen nakon sudara s kamionom kod Foče

FOČA - Sarajlija je teško povrijeđen u saobraćajnoj nzgodido koje je došlo danas u poslijepodnevnim satima u mjestu Kuta kod Foče, potvrđeno je u Policijskoj upravi Foča.

Obnova puta Foča - Šćepan polje još na čekanju

BANJALUKA - Crna Gora prihvatila je inicijativu za potpisivanje sporazuma o izgradnji međudržavnog mosta preko rijeke Tare na magistralnom putu Foča - Šćepan polje, ali sve je ostalo na tome, jer Crna Gora i nije baš zainteresovana za taj projekat.

Najčitanije