gejming

Stručnjaci u gamingu: Igraju svi, ali samo najbolji uzimaju dobar novac

Industrija video-igara je proteklih nekoliko godina isplivala u sam svjetski vrh kada je u pitanju popularnost, a samo igranje danas je osim zabave postalo i veoma unosan biznis.

Ako vam je dosadno igrajte neke od ovih 1.100 besplatnih igara

Izdanje Steam festivala za jesen je otpočelo, i ako ste upoznati sa prošlim događajima, onda znate šta je po srijedi. Ovaj festival je prilika da isprobate 1.100 demo verzija najrazličitijih video-igara, i to potpuno besplatno.

Gejmerska stolica iz snova

Nedavno predstavljena specijalna stolica za ljubitelje video-igrica više liči na ogromnu škorpiju, ali osjećaj dok u njoj sedite, mora da je - odličan!

Stiže još jedan zakrivljeni, gejming monitor

Stiže još jedan zakrivljeni, gejming monitor iz MSI Optix linije.

Korona kriza donijela ogromnu zaradu gejming industriji

BEČ - Korona virus kriza izazvala je pravi bum u korišćenju video igrica i donijela rekordne prihode gejming industriji.

Gejming krevet – san svakog gejmera

​Svaki gejmer želi da ima vrhunsku opremu. Naravno, može da se konfiguriše najbolji računar ili da se nabavi konzola i ukrasi sobu za vrhunski doživljaj koji želite. Međutim, kada je namještaj u pitanju Bauhutte ima rješenje.

Acer Triton 900 gejming laptop sa "transformers" ekarnom

Kompanija Acer je na IFA sajmu u Berlinu predstavila svoj novi gejming laptop - Predator Triton 900, specifičan po šarci pomoću koje je moguće rotirati ekran kompjutera, koju ta kompanija naziva "Ezel hinge".

Najčitanije