golf

Novi VW Golf GTI "poletio" na Nirburgringu

Za nekoliko mjeseci biće predstavljena nova, osma generacija Volkswagen Golfa, a to znači i nove varijante verzija sa visokim performansama GTI i R.

Novi Golf Mk8 prije isteka ove godine

Volkswagenovi menadžeri moraju osigurati lansiranje nove generacije Golfa do kraja ove godine, rekao je šef VW grupe, Herbert Dis, na internom sastanku.

Zapaljen golf starom policijskom znancu

​BIJELJINA - Policija je pokrenula istragu nakon što je u Bijeljini, pod okriljem noći, zapaljen golf šest muškarcu iz ovog grada, a koji je odranije poznat policiji, potvrđeno je "Nezavisnim".

Zapaljen golf 6 u Bijeljini

BIJELJINA – Vozilo golf 6 zapaljeno je noćas u Bijeljini u ulici Svetozara Ćorovića, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Uhapšen zbog krađe golfa

BRATUNAC - D.O. iz Srebrenice uhapšen je u Bratuncu zbog sumnje da je ukrao automobil golf, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Ukraden golf dva

DOBOJ - Policijskoj stanici Modriča prijavljeno je da je u ovoj opštini ukradeno vozilo "golf dva" koje je bilo otključano i u kojem se nalazio ključ za startovanje motora.

Golf dvojka i star atraktivan lopovima

BANJALUKA - U prva četiri mjeseca ove godine na teritoriji Republike Srpske evidentirano je 39 krivičnih djela koja se odnose na krađu vozila, a rasvijetljeno ih je 20, potvrđeno je "Nezavisnim" iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Pronađen golf ukraden u Tuzli

DOBOJ - Policija iz Modriče pronašla je putničko vozilo "golf dva" koje je ukradeno u Tuzli, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Četvorka uhapšena zbog krađe golfova

DOBOJ - Službenici Policijske uprave Doboj uhapsili su četiri lica iz federalne opštine Tešanj zbog osnova sumnje da su u maju na području Doboja i Dervente otuđila po dva automobila "golf dva".

Uhapšen zbog krađe golfa

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske stanice Pale podnijeće Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica sa Pala čiji su inicijali N.C. (20), koje je ukralo automobil "golf" u privatnom vlasništvu.

Najčitanije