google

Pogledajte kako bi mogao izgledati Googleov pretraživač u EU

Evropska unija želi zaštititi sve kreatore, umjetnike i novinare i ne žele da Google, Facebook i druge velike kompanije ostvaruju prihode prenošenjem sadržaja iz medija a da ne plate određeni iznos tim medijima i novinarima.

Google ima novi vještački glas koji zvuči poput pravog

Google je već godinama globalni lider na polju pametnih mobilnih telefona, pretraživača i OSa za slabije računare — Chrome OS, a sada Google ulazi i na teritoriju sinteze glasa.

Google Fuchsia OS će pokretati i Android aplikacije

Moguće je da će proći nekoliko godina dok Google Fuchsia OS ne počne da se pojavljuje na uređajima, ali kada se to desi operativni sistem će prema svemu sudeći moći da pokreće Android aplikacije.

Lista kompanija kojima korisnici najmanje vjeruju

Postoji lista na kojem se kompanije ne bi htjele naći. Neke već jesu. To je, naime, onaj na kojem korisnici rangiraju kompanije kojima najmanje vjeruju.

Google Assistant dobio mogućnost za biranje akcenta

​Oni koji uživaju u prednostima moderne tehnologije sada mogu da izaberu i akcenat kojim će im se asistent kompanije Google obraćati, te mogu da se odluče između australijskog i britanskog naglaska.

Šta najviše tražimo na Google, a šta na "onom" sajtu?

Na kraju svake godine sumiraju se utisci o tekućoj godini, a nakon Google-a i poznati porno sajt napravio je listu pregleda. Po svemu sudeći, 2018. bila je izuzetno plodna za ovaj sajt.

Google će promijeniti način na koji slušamo vijesti

Na Googleovim pametnim zvučnicima i mobilnim uređajima korisnici će moći slušati personalizovane vijesti koje će biti temelje na sadržaju koji inače konzumiraju.

Popularni Googleov čet dobio "pametan odgovor"

Kompanija Google omogućila je korišćenje dodatka Smart Reply u okviru popularnog Hangouts četa, koji korisnicima omogućava da se opredijele između tri opcije odgovora.

Nova nadogradnja za Chrome vas štiti od neželjenih reklama

Googleova dugogodišnja misija u okviru koje nastoji da internet učini sigurnijim nastavlja se s novom nadogradnjom Chromea koja od danas blokira i lažne reklame.

Google gasi još jednu svoju aplikaciju

Iako su informacije još uvijek neslužbene i tako će vjerovatno ostati do kraja sljedeće godine, Hangouts bi trebalo da opstane samo za poslovne korisnike odnosno one koji koriste G Suite.

Najčitanije