google

Google Chrome Labs objavio Squoosh

Kako su web stranice napredovale tokom godina, tako se povećavala i njihova veličina.

Google otkrio kako da vam baterija duže traje

Prekratko trajanje baterije jedan je od najvećih problema korisnika pametnih telefona jer previše surfanja, igranja i dopisivanja brzo prazni bateriju tako da veliki broj ljudi ne izlazi iz kuće bez dodatne eksterne baterije.

Chrome 71: Poruke upozorenja ako sajt koristi sumnjive taktike naplate

Dolazeće decembarsko ažuriranje za Chrome izgleda sve bolje i bolje. Nakon objave, browser će obavještavati korisnike ukoliko posjećuju sajt koji je poznat po sumnjivim ili obmanjujućim taktikama naplate. Specifično, Google će ciljati sajtove koji traže korisnikov broj telefona kako bi naplaćivali dodatne naknade na njihov uobičajeni mjesečni račun.

Ima samo 10 godina, a nude joj se i Google i Microsoft

Samaira Mehta je 10-godišnjakinja koja je uspjela da u svom mladom životu privuče veliki broj sljedbenika njenog razvoja kao progamerke.

Zaposleni u Googleu protestuju zbog lošeg tretmana žena

Zaposleni u Googleu zahtijevaju nekoliko ključnih promjena u načinu rješavanja optužbi za seksualna zlostavljanja, uključujući prisilnu arbitražu - pokret koji bi omogućio žrtvama da tuže.

Google ulaže 25 miliona za humaniju vještačku inteligenciju

Komapnija Google objavila je da će dati 25 miliona dolara za projekte koji traže način da putem vještačke inteligencije kompjutera stvore humanije društvo.

Google Maps pretrpan funkcijama koje niko ne želi i ne koristi?

Google Maps ima novu funkciju za svoju Android aplikaciju, koja korisnicima omogućava da prate mesta kao što su firme ili restorani i da od njih dobijaju vijesti i ažuriranja kao što bi to dobijali na Instagramu ili Twitteru.

Google predstavio 'new' linkove za brzo otvaranje dokumenata

Prema navodima Google-a, sve što je potrebno da korisnik ukuca jeste fajl koji želi da kreira (dokument, tabelu ili slajd), ubaci "new" i automatski će se kreirati novi fajl.

Google uklanja zaražene aplikacije iz Play Storea

Google gasi lažnu oglašivačku mrežu koju čini više od 125 aplikacija za Android i web odredišta, a putem koje je pokradeno na desetine miliona američkih dolara.

Trikovi za Google Earth koje morate znati

Google Earth i Google Maps vjerovatno su najjednostavniji način kako možete da dođete do satelitskog pogleda na svoju kuću i njenu okolinu.

Najčitanije