gornji vakuf

Krenuli u pljačku pa raznijeli i bankomat i pare

GORNJI VAKUF - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srednjebosanskog kantona potvrdilo je da je PS Gornji Vakuf Uskoplje jutros, 5. septembra, oko 3 sata zaprimila prijavu da je došlo do eksplozije na objektu UniCredit Bank koji se nalazi u u ulici Kralja Tomislava, opština Gornji Vakuf - Uskoplje.

Jezivi detalji razbojništva: Odala tetku, koju su pljačkaši ugušili

GORNJI VAKUF - Potvrđena je optužnica protiv Ahmeda Imamovića (22) iz Zenice, koja ga tereti da je sa dvojicom saučesnika opljačkao Almasu Bilkić (70) iz okoline Gornjeg Vakufa, koja je tokom tog razbojništva ugušena jastukom.

Ispravljene pravopisne greške na znaku na putu Prozor-Rama - Gornji Vakuf

ROZOR-RAMA - Saobraćajni znak s pravopisnim greškama na novom kružnom toku, na putnom pravcu Prozor-Rama - Gornji Vakuf, na magistralnom putu M-16.2, o kojem su "Nezavisne" prethodno pisale, promijenjen je.

Policija istražuje ko su ubice pasa

BANJALUKA, KNEŽEVO/SKENDER VAKUF - Ubistvo sedam pasa u Kneževu/Skender Vakufu, čiji leševi su osvanuli pored puta, moglo bi dobiti i sudski epilog s obzirom na to da je o čitavom slučaju obaviješteno Tužilaštvo.

Obdukcija tijela starice potvrdila nasilnu smrt

GORNJI VAKUF - Sedamdesetogodišnja Almasa Bilkić, koja je pronađena mrtva u njenoj porodičnoj kući u Gornjem Vakufu umrla je nasilnom smrću, potvrđeno je iz MUP-a SBK.

Staricu vezali i ubili razbojnici: Tri osobe uhapšene zbog ubistva u Gornjem Vakufu

GORNJI VAKUF -Pripadnici MUP-a Srednjobosanskog kantona uhapsili su tri osobe i priveli ih u policijske prostorije na saslušanje zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa smrću Almase Liščić, sedamdesetogodišnje žene čije je beživotno tijelo pronađeno je u ponedjeljak u porodičnoj kući na području Gornje Mahale u Gornjem Vakufu.

Starica pronađena svezana i ubijena u porodičnoj kući

GORNJI VAKUF - Sedamdesetogodišnja A. L. iz Gornjeg Vakufa, čije je tijelo danas popodne pronađeno u porodičnoj kući na području Gornje Mahale u Gornjem Vakufu, najvjerovatnije je žrtva ubistva, nezvanično saznaje Faktor iz izvora bliskih istrazi.

Na putnom pravcu Prozor-Rama - Gornji Vakuf: Tabla puna pravopisnih grešaka

PROZOR-RAMA - Na postavljenom saobraćajnom znaku, na novom kružnom toku na putnom pravcu Prozor-Rama - Gornji Vakuf, na magistralnom putu M-16.2, pojavile su se greške i to pravopisne.

Pronađena dva uzorka kancerogenog mlijeka

SARAJEVO - Antibiotik hloramfenikol, supstanca koja je u BiH strogo zabranjena za liječenje životinja namijenjenih za proizvodnju hrane, pronađen je u mlijeku u dva uzorka na području opštine Gornji Vakuf, prenosi "Dnevni avaz".

Četiri mladića načelniku Gornjeg Vakufa prijetili kidnapovanjem kćerke

GORNJI VAKUF - Posljednjeg dana mjeseca februara Sead Čaušević, načelnik opštine Gornji Vakuf - Uskoplje, prijavio je Policijskoj stanici Gornji Vakuf-Uskoplje prijeteće SMS poruke putem kojih mu se pokušao iznuditi novac.

Najčitanije