granata

Policija u Minsku upotrijebila svjetleće granate da rastjera demonstrante

MINSK - Policija u Minsku upotrijebila je svjetleće granate kako bi rastjerala okupljene demonstrante u zapadnom predgrađu Minska, javlja dopisnik agencije TASS.

Švedska: Dijete donijelo granatu u vrtić

STOKHOLM - Pripadnici švedskog specijalnog tima zatvorili su jednu predškolsku ustanovu u Kristinajštadu na jugu Švedske, nakon što je dijete donijelo granatu na čas.

Na zvijezdu UFC-a bacili granatu

Popularni UFC-ov borac Aleks "Cowboy" Oliveira prošao je samo s lakšim povredama nakon što je na njega na Badnjak bačena granata u gradiću kraj Rio de Ženeira.

Granata pronađena u Vrbasu kod Gradskog mosta

BANJALUKA - Članovi Ronilačkog kluba "Buk" su u rijeci Vrbas, tačnije ispod Gradskog mosta kod Kastela, pronašli granatu i o tome obavjestili Civilnu zaštitu. Granata se nalazi u vodi, napravljena je fotodokumentacija, a pronađena je u okviru aktivnosti koje klub provodi u saradnji sa Gradskom upravom.

Pronađena granata u centru Sofije

SOFIJA - U centru Sofije danas je pronađena granata, zbog čega je saobraćaj u tom dijelu grada bio privremeno obustavljen, saopšteno je iz bugarskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

U Mostaru pronađene ručne, a u Konjicu tenkovska granata

MOSTAR - Policijskoj stanici Mostar prijavljena su dva slučaja pronalaska ručnih granata u naseljima Kočine i Donja Mahala, saopštio je Operativni centar civilne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Najčitanije