granični prelaz

Grci od ponoći otvorili prelaz Evzoni za Srbe, pa zatvorili

Grčka je od ponoći otvorila granični prelaz Evzoni za srpske turiste koji ulaze u Grčku iz Sjeverne Makedonije, ali je taj prelaz, prenose mediji, ponovo zatvoren oko 10.30 sati.

U funkciji rekonstruisani granični prelaz Vardište

Renovirani granični prelaz Vardište između BiH i Srbije od danas je ponovo u funkciji nakon rekonstrukcije za koju je izdvojeno 830.000 KM.

Pojačan saobraćaj u Gradišci, Brodu i Velikoj Kladuši

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Velika Kladuša, Brod i Gradiška pojačana je frekvencija putničkih vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Tri osobe uhapšene na graničnim prelazima

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Trebinje uhapsili su na graničnom prelazu Klobuk lice čiji su inicijali S.M. koje potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Velike gužve na ulazu u Hrvatsku iz Slovenije

ZAGREB - Na gotovo svim graničnim prelazima na ulazu u Hrvatsku iz Slovenije stvorile su se kolone vozila.

Srbija otvorila tri prelaza sa Mađarskom i Hrvatskom za promet robe

U Srbiji u Zapadnobačkom okrugu od šest graničnih prelaza sa Mađarskom i Hrvatskom otvorena su tri preko kojih se odvija promet robe.

UIO BiH: Nesmetan početak izgradnje graničnog prelaza Svilaj

ODŽAK - Uprkos brojnim ograničenjima uzrokovanim virusom COVID 19, Uprava za indirektno oporezivanje osigurala je nesmetan početak izgradnje graničnog prelaza Svilaj.

U Gradišci duga kolona teretnih vozila

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška duga je kolona teretnih vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Na graničnim prelazima na području FBiH danas samo 14 putnika

SARAJEVO - Zaključno sa 12. aprilom federalni sanitarni inspektori na graničnim prelazima izdali su ukupno 24.884 rješenja o stavljanju putnika/osoba pod zdravstveni nadzor/ograničenom kretanju/izolaciji na period od 14 dana.

Zvanično počela izgradnja graničnog prelaza kod "Bratoljuba"

BRATUNAC - Nakon dovoženja mehanizacije, uređenja radilišta i priprema za početak radova obavljenih u prethodnih deset dana, firma "Enikon –gradnja" uvedena je u posao i od danas teče rok od 350 dana da izgradnju graničnog prelaza kod novoizgrađenog mosta "Bratoljub" na Drini između Bratunca u Republici Srpskoj i Ljubovije u Srbiji.

Najčitanije