granični prelaz

Pojačan saobraćaj u Brodu, na Doljanima, Deleuši i Bijači

BANJALUKA- Pojačana je frekvencija saobraćaja na graničnim prelazima Brod, Deleuša, Doljani i Bijača, na ulazu i na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Duge kolone na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na svim graničnim prelazima od Izačića do Brčkog duge su kolone vozila na izlazu iz BiH, a zadržavanja su minimalno 60 minuta.

Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Brod, Gradiška, Donja Gradina, Kozarska Dubica, Izačić, Velika Kladuša, Orašje, Deleuša, Hum, Doljani i Osoje pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na Doljanima pojačan saobraćaj u oba smjera

BANJALUKA - Saobraćaj na graničnom prelazu Doljani pojačan je u oba smjera, dok je na prelazima Donja Gradina, Izačić, Hum i Deleuša pojačan na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Gužve na pojedinim graničnim prelazima

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Brod, Donja Gradina i Deleuša pojačan je saobraćaj u oba smjera, sapšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužva na izlazu iz BiH ka Srbiji i Hrvatskoj

BANJALUKA - Kolone vozila čekaju na izlazu iz BiH na graničnom prelazu Šepak prema Srbiji i na prelazima Bijača i Izačić prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Velike gužve na graničnim prelazima u BiH

BANJALUKA - Frekvencija vozila pojačana je na graničnim prelazima Gradiška, Brod, Donja Gradina i Doljani u oba smjera, a kolona je formirala i na izlazu iz BiH na prelazima Kostajnica, Izačić, Zupci, Kamensko, Orašje, Hum i Deleuša.

Gužva na prelazima Gradiška i Brod

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška i Brod pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužva na graničnom prelazu Gradiška

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima

BANJALUKA - Intenzitet saobraćaja pojačan je u oba smijera na graničnim prelazima Gradiška i Brod, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije