granični prelaz

Bez teretnjaka na prelazu Šid do kraja godine

BEOGRAD - Zbog rekonstrukcije dionice puta od graničnog prelaza do Šida, na tom prelazu, od danas pa do posljednjeg dana ove godine, neće biti teretnog saobraćaja samo na izlazu iz Srbije.

Obustava saobraćaja na graničnom prelazu Rača

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Rača danas od 12.00 do 20.00 časova biće obustavljen saobraćaj zbog svečanosti kojom će biti označen početak izgradnje autoputa Beograd-Sarajevo.

Gužva na prelazima Velika Kladuša i Brod

BANJALUKA - Frekvencija vozila pojačana je na graničnim prelazima Velika Kladuša i Brod, između BiH i Hrvatske, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na Gradišci pojačan saobraćaj

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je saobraćaj na izlasku iz BiH prema Hrvatskoj, a na ostalim prelazima zadržavanja su do 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužve na graničnim prelazima u BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Brod, Kostajnica, Gradina, Orašje, Šepak, Gradiška i Velika Kladuša pojačan je intenzitet saobraćaja vozila na ulazu u BiH.

U Gradišci čekanja u oba smjera

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška sa Hrvatskom pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, saopšteno je iz Auto–moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj u Gradišci, Brodu i Donjoj Gradini

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Brod i Donja Gradina prema Hrvatskoj pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužva na Rači i Pavlovića mostu

​BANJALUKA - Na graničnom prelazu Rača pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH prema Srbiji, a na ulazu na prelazu Pavlovića most, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj u Brodu, na Doljanima, Deleuši i Bijači

BANJALUKA- Pojačana je frekvencija saobraćaja na graničnim prelazima Brod, Deleuša, Doljani i Bijača, na ulazu i na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Duge kolone na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na svim graničnim prelazima od Izačića do Brčkog duge su kolone vozila na izlazu iz BiH, a zadržavanja su minimalno 60 minuta.

Najčitanije