gužve

Pojačana frekvencija vozila u Gradišci i Brodu

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška i Brod pojačana je frekvencija vozila na ulazu u BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačana frekvencija vozila u Gradišci i Brodu

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška i Brod pojačana je frekvencija vozila na ulazu u BiH, dok su na izlazu iz BiH duža zadržavanja na prelazu Velika Kladuša.

Gužve na izlazu iz BiH

SARAJEVO - Na izlazu iz BiH dugo se čeka na graničnim prelazima Gradiška, Brod i Izačić prema Hrvatskoj, te na prelazu Deleuša prema Crnoj Gori, saopšteno je iz Bihamka.

Na ulazu u BiH čekanja do dva sata

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Gradina, Brod, Kostajnica i Velika Kladuša na ulazu u BiH čeka se od jedan do dva sata.

Gužve na granicama na ulazu u BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Gradina, Brod, Kostajnica, Velika Kladuša, Rača, Pavlovića most, Šepak i Karakaj pojačan je intenzitet saobraćaja na ulazu u BiH.

Gužve na graničnim prelazima sa Hrvatskom i Crnom Gorom

BANJALUKA - Saobraćajne gužve registrovane su danas na ulazu i izlazu iz BiH na više graničnim prelaza sa Hrvatskom i Crnom Gorom.

Pojačana frekvencija vozila na više prelaza

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Brod, Donja Gradina, Šepak, Velika Kladuša, Izačić, Gabela Polje i Gorica pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zadržavanja na graničnim prelazima do 30 minuta

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija bez problema, a na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Gužve na graničnim prelazima između BiH i Hrvatske

BANJALUKA - Kolone vozila čekaju na granici sa Hrvatskom, najduže na graničnom prelazu u Gradišci gdje su zadržavanja duža od 90 minuta, a isto toliko se čeka i u Kozarskoj Dubici na ulazu u BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

U Beogradu totalni kolaps saobraćaja

BEOGRAD - Zbog kiše koja od sinoć pada, u Beogradu su se formirale velike kolone vozila.

Najčitanije