gužve

Na Gradišci pojačan saobraćaj

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je saobraćaj na izlasku iz BiH prema Hrvatskoj, a na ostalim prelazima zadržavanja su do 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Kolaps u Zagrebu: Potopljeni kolovozi stvorili gužve

ZAGREB - U većem su dijelu Hrvatske kolovozi mokri i klizavi. U Gorskom Kotaru ponegdje ima magle, mjestimično vrlo guste.

Gužve na graničnim prelazima u BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Brod, Kostajnica, Gradina, Orašje, Šepak, Gradiška i Velika Kladuša pojačan je intenzitet saobraćaja vozila na ulazu u BiH.

Pojačan saobraćaj u Gradišci i Kladuši

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška i Velika Kladuša pojačan je intenzitet saobraćaja vozila na ulazu u BiH.

Na GP Gradiška pojačan saobraćaj

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, a čeka se od 45 do 60 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Kružne raskrsnice smanjiće gužve ka Doboju

DOBOJ - Sezona godišnjih odmora je na izmaku, ali to nije smanjilo broj automobila na magistralnom putu M17, ali i regionalnim putevima koji vode ka Doboju, koji je na tranzitu u pravcu mora, pa se duge kolone očekuju sve dok školsko zvono ne natjera roditelje da se s djecom vrate kućama.

Pojačan saobraćaj u Brodu, na Doljanima, Deleuši i Bijači

BANJALUKA- Pojačana je frekvencija saobraćaja na graničnim prelazima Brod, Deleuša, Doljani i Bijača, na ulazu i na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačan promet na izlazu iz BiH ka Crnoj Gori i Hrvatskoj

BANJALUKA - Pojačan je promet vozila na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Hum, Deleuša, Zupci, Gradina, Kostajnica, Gradiška, Dubica i Brod.

Gužve na izlazu iz BiH

SARAJEVO - Duge su kolone vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prijelazima Doljani, Gabela Polje, Bosanska Gradiška, Gradina, Gorica, Osoje i Hum.

Gužve u Gradišci i Brodu

BANJALUKA - Frekvencija saobraćaja vozila pojačana je na graničnim prelazima Gradiška i Brod, na ulazu i izlazu iz BiH.

Najčitanije