hadžići

Migrant umro nakon povreda zadobijenih u tuči

​U migrantskom naselju Ušivak u Hadžićima jutros je došlo do tuče među migrantima, a jedan od njih zadobio je povrede opasne po život, te je podlegao povredama u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Uhapšene dvije osobe u Hadžićima, za trećom se traga

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Otoka uhapšene su dvije osobe koje su na području Hadžića počinile razbojništvo, dok se za trećom osobom traga.

Muzičara ubila struja tokom montiranja instrumenta

HADŽIĆI - U Hadžićima nedaleko od Sarajeva u subotu naveče došlo je do nesreće u kojoj je usljed udara električne energije poginuo muškarac.

Sahranjene beba, majka i baka stradale u tragičnoj nesreći

Na groblju Vilovac u Tarčinu klanjana je dženaza Senadi Serdarević (57), njenoj kćerki Adni Divović (21), te njenom četvoromjesečnom sinu Emanu, koji su stradali u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u Zoviku kod Hadžića.

Dan žalosti u Hadžićima zbog tragične nesreće

SARAJEVO - Načelnik Opštine Hadžići Hamdo Ejubović proglasio je četvrtak, 3. oktobar Danom žalosti na području opštine Hadžići, zbog pogibije tri osobe u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak na magistralnom putu M-17, Hadžići-Gradac.

Poznat identitet stradalih kod Hadžića

SARAJEVO – Sarajka A.D. (21), S.S. (57) rođena u Kreševu i četvoromjesečna beba poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se juče desila u mjestu Gradac, kod Hadžića.

Utvrđuje se uzrok nesreće u kojoj su poginule dvije žene i beba

SARAJEVO - Tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo koji radi na rasvjetljavanju saobraćajne nesreće koja se juče dogodila kod Hadžića, a u kojoj su poginule dvije žene i jedno dijete, naredio je obdukciju preminulih kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Vatrogasac koji je izvlačio tijela bebe i žena: Ostaće trag u nama

Vatrogasci su iz olupine pežoa pomoću hidrauličnih makaza izvukli tijela dvije žene i bebe, stradalih u stravičnoj nesreći u mjestu Zovik kod Sarajeva.

Poginula beba i dvije žene u stravičnoj nesreći kod Hadžića

SARAJEVO - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Hadžića nedaleko od Sarajeva poginule su dvije žene i beba od četiri mjeseca, nezvanično javljaju federalni mediji.

Poginuo građevinski radnik u Hadžićima

HADŽIĆI - Građevinski radnik preminuo je od povreda koje je zadobio prilikom radova u mjestu Kahrimani na području opštine Hadžići.

Najčitanije