hapšenje

Pročitajte imena 17 uhapšenih u akcijama "Fokus" i "Trebević"

BANJALUKA - U akcijama kodnog naziva "Trebević" i "Fokus" na području koje pokriva Policijska uprava Zvornik uhapšeni su Milenko Samardžić, Velibor Vuković i Željko Đuričić, saznaje Srna.

Uhapšena žena koju banjalučka policija traži zbog prevare

SARAJEVO - Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina uhapsili su na graničnom prelazu Popovi ženu čiji su inicijali Z.J. (31), pošto je provjerama utvrđeno da je za njom Policijska uprava Banjaluka raspisala potragu zbog krivičnog djela prevara.

Hapšenja u Sarajevu, 10 privedenih zbog droge

SARAJEVO - Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) danas su u okviru akcije kodnog naziva "Meta" na području Kantona Sarajevo uhapsili 10 lica koja se sumnjiče za krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet droge.

Uhapšeno 19 lica, pretresi na 21 lokaciji

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske zajedno sa pripadnicima PU Zvornik, PU Istočno Sarajevo i PU Trebinje realizovali su operativne akcije kodnog naziva "Fokus" i "Trebević" koje su usmjerene na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga, te nedozvoljene trgovine.

U toku akcije "Fokus" i "Trebević", uhapšeno 18 lica

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske realizuju operativne akcije kodnog naziva "Fokus" i "Trebević" koje su usmjerene na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga, te nedozvoljene trgovine.

Uhapšen zbog izazivanja opšte opasnosti

ISTOČNO SARAJEVO - Službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su lice čiji su inicijali D.V. (38) iz Istočnog Novog Sarajeva, zbog sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Uhapšen zbog sumnje da je silovao maloljetnu kćerku

POŽAREVAC - Policija u Požarevcu uhapsila je Ž. M. (60) iz okoline Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Uhapšen šef narko kartela "La linea"

MEKSIKO SITI - Meksička policija uhapsila je Karlosa Artura Kintanu, šefa brutalne narko bande "La linea", rekao je šef nacionalne službe bezbjednosti Renato Sales Eredija.

U Srbiji uhapšeno 11 osumnjičenih za falsifikovanje dokumenata

BEOGRAD - Policija je u Srbiji uhapsila 11 lica osumnjičenih da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izrađivali falsifikovana dokumenta Srbije i zemalja EU.

U međunarodnoj akciji uhapšeno osam krijumčara ljudi

BEOGRAD - U Rumuniji, Srbiji i Velikoj Britaniji uhapšeno je osam osoba, od kojih pet državljana Srbije, zbog sumnje da su krijumčarili migrante u Njemačku, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Najčitanije