hapšenje

Predstavljao se kao policijski službenik pa varao starije ljude

KLJUČ - Pripadnici Policijske stanice u Ključu uhapsili su V.N. (28) iz Cazina, koji je osumnjičen da je u proteklih mjesec dana na području ključke općine na različite načine prevario više građana u starijoj životnoj dobi iznudivši od njih značajna novčana sredstva.

Uhapšen direktor Direkcije za puteve Kantona Sarajevo

SARAJEVO - U operativnoj akciji "Balkan" na području Kantona Sarajevo uhapšene su dvije odgovorne osobe Direkcije za puteve Kantona Sarajevo. Jedan od privedenih je Nermin Drnda, direktor Direkcije.

Predstavljao se kao policajac pa uhapšen

MRKONJIĆ GRAD - V.S. (44) iz Brčkog je uhapšen jer je na području opštine Šipovo zaustavljao automobile i lažno se predstavljao kao policajac.

Uhapšen bijeli mag iz Semberije zbog iznude 500.000 evra

SREMSKA MITROVICA - Drago M. iz sela Ostojićeva kod Bijeljine uhapšen je u Sremskoj Mitrovici zbog iznude 500.000 evra od jednog Novosađanina.

Zeničanin uhapšen zbog krađa u Banjaluci, Laktašima i Kotor Varošu

BANJALUKA - Četrdesettrogodišnji Dino M. iz Zenice uhapšen je zbog sumnje da je izveo više krađa i teških krađa na području Banjaluke, Laktaša i Kotor Varoša.

Uhapšene još četiri osobe zbog pranja novca

SARAJEVO - U nastavku akcije kodnog naziva "Zadruga" uhapšene su još četiri osobe koje se sumnjiče za pranje novca, potvrđeno je u Tužilaštvu Kantona Sarajevo (KS).

U akciji "Kurir" uhapšena četiri lica

BANJALUKA - U policijskoj akciji kodnog naziva "Kurir" na području Bijeljine uhapšena su četiri lica zbog sumnje da su izvršila krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Dva Bijeljinca uhapšena zbog proizvodnje i prometa oružja

BIJELJINA - U policijskoj akciji "Kurir" u Bijeljini uhapšena su četiri lica, a pronađena je veća količina naoružanja i municije, kao i droga, potvrđeno je "Nezavisnim".

Banjalučanka uhapšena zbog krađe zlatnog nakita

BANJALUKA - Zbog sumnje da je ukrala zlatni nakit, policija je uhapsila pedesetdvogodišnju Banjalučanku D.B, potvrđeno je "Nezavisnim" iz Policijske uprave Banjaluka.

Albanac uhapšen zbog sajberkriminala i pola milijarde $

TIRANA - Albanac Aldo Imeraj (25) uhapšen je zbog sumnje da je dio organizovane kriminalne grupe optužene za sajber kriminal, saopštila je albanska policija.

Reklame

Najčitanije