hapšenje

Uhapšen zbog sumnje da je pasatom usmrtio ženu i pobjegao

TUZLA - S.Dž. (23), nastanjen na području opštine Živinice, uhapšen je u Orašju zbog sumnje da je pobjegao sa mjesta saobraćajne nesreće kod Živinica u kojoj je usljed povreda preminula žena pješak R.Dž. (54), saopšteno je danas iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Policijski inspektor uhapšen zbog primanja mita

BRČKO - Inspektor Jedinice kriminalističke policije u Brčkom J.J. (45) uhapšen je zbog primanja mita u akciji policije Brčko distrikta u saradnji sa Policijskom upravom Bijeljina, rekao je šef policije Brčko distrikta Goran Pisić.

Državljanin BiH uhapšen u Belgiji zbog ubistva

ANTVERPEN - Neimenovani muškarac porijeklom iz Bosne i Hercegovine uhapšen je zbog sumnje da je ubio stariju ženu u belgijskom Antverpenu, javljaju tamošnji mediji.

Policija u Laktašima zbog krađa uhapsila četiri lica

LAKTAŠI - Zbog pokušaja krađa na području Laktaša, policija je predhodnih dana uhapsila četiri osobe zbog pokušaja krađe.

Banjalučanin uhapšen zbog droge

BANJALUKA – Četrdesetdvogodišnji Banjalučanin F.P.V. uhapšen je u petak u ovom gradu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".

Uhapšena dvojica Fočaka, napali sugrađanina

FOČA – Policija u Foči uhapsila je juče I.S. i B.G., oba iz Foče, jer su fizički napali tridesetsedmogodišnjeg sugrađanina.

Uhapšen osumnjičeni za izbadanje djevojke

KOCELJEVA - Devetnaestogodišnja djevojka ubijena je jutros u selu Bataljage kod Koceljeve, a beogradski mediji prenose da je osumnjičeni uhapšen.

Uhapšen jer je vozilom povrijedio policajca

ZVORNIK - U Šekovićima je uhapšen muškarac čiji su inicijali S.L. zbog sumnje da je vozilom udario i povrijedio policajca koji je pokušao da ga legitimiše, a potom se udaljio sa mjesta događaja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

U Sarajevu uhapšeno pet osoba zbog droge

SARAJEVO - Pet osoba uhapšeno je u akciji sarajevske policije juče, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Uhapšena dvojica zbog silovanja i 12 krađa

POŽEGA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi uhapsili su M.P. (22) i M.I. (22) iz okoline Požege.

Najčitanije