hapšenje

U Doboju uhapšeno pet pijanih vozača, 37 isključeno iz saobraćaja

Službenici Policijske uprave Doboj uhapsili su pet vozača, a 37 isključili iz saobraćaja zbog vožnje u alkoholisanom stanju, dok su dva sankcionisana zbog upravljanja pod dejstvom droge ili psihoaktivnih lijekova.

Hapšenje u Bijeljini, u iznajmljenom stanu pronađena droga

Bijeljinska policija uhapsila je lice čiji su inicijali F.P. kod koga je u iznajmljenom stanu pronađena droga.

Uhapšen mladić u Trogiru koji je djevojci iz BiH slomio ruku

TROGIR - PU splitsko-dalmatinska saopštila je danas da je u nedjelju je u Trogiru uhapšen mladić (24) koji je državljanki BiH (24) slomio ruku.

Poznata imena uhapšenih u akciji "Trag"

TREBINJE - U akciji kodnog naziva "Trag" danas su uhapšeni Trebinjci: Nikola Šaraba, Dragan Bokić, Mihajlo Nožica, Saša Vukanović, Filip Vučinić, Milan Spajić i Fočak Nemanja Vladičić, te je oduzeto oko 1,5 kilogram droge, potvrđeno je "Nezavisnim".

Uhapšen veteran OVK: "Ne putujete, Srbija poslala novu listu Interpolu"

Veterana OVK policija je zaustavila u Albaniji, saopštio je predsjednik Organizacije ratnih veterana OVK Hisni Gucati.

U akciji "Skradin" uhapšene četiri osobe i oduzeto 20 kg droge

BANJALUKA, PRIJEDOR - Četiri osobe uhapšene su u petak u međunarodnoj akciji "Skradin", u kojoj je tokom dana bilo pronađeno i oduzeto preko 20 kilograma droge, a pronađena je mini laboratorija te zaplijenjena veća količina novca i oružja, potvrđeno je "Nezavisnim".

Uhapšen zbog sumnje da je upućivao prijetnje

BANJALUKA - Pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža, uhapsili su juče R.S. iz Istočne Ilidže zbog sumnje da je upućivao ozbiljne prijetnje po život i tijelo više osoba, te kod istih izazvao osjećaj ugroženosti, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Uhapšen Dobojlija koji je vozio pijan

DOBOJ - Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 uhapsili su vozača N.S. iz Doboja, kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 59 g/kg.

Hapšenje u Banjaluci zbog spida

BANJALUKA - Policijski službenici PU Banjaluka uhapsili su N.Z. makon što su kod njega pronašli su i oduzeli oko 3,6 grama bijele praškaste materije koja asocira na spid, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Pijan i drogiran uhapšen u Banjaluci

BANJALUKA – F.S. uhapšen je juče u Banjaluci kada je kod njega pronađena marihuana, a naknadnim testiranjem kod uhapšenog je utvrđeno prisustvo alkohola i opojne droge THC u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Najčitanije