hapšenje

Uhapšen mladić na Novom Zelandu: Dijelio snimak masakra na Facebooku

Jedan osmanaestogodišnjak optužen je za dijeljenje prenosa uživo terorističkog napada na džamiju u Krajstčerču na Facebooku.

Uhapšen Prijedorčanin koji je udario pješaka i pobjegao

PRIJEDOR - Uhapšen je vozač koji je pobjegao sa lica mjesta saobraćajne nezgode u kojoj je smrtno stradao pješak.

SIPA u Banjaluci uhapsila Duška Suvaru zbog zločina nad Bošnjacima

BANJALUKA - Po nalogu Tužilaštva BiH, u Banjaluci je uhapšen Duško Suvara (48), osumnjičeni za ratne zločine nad Bošnjacima na području Glamoča 1992. godine.

Uhapšen pijani vozač

SREBRENICA - Policija u Srebrenici uhapsila je lice čiji su inicijali M.S. (44) iz ovog mjesta zbog upravljanja vozilom sa 1,66 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Nije dozvolio kontrolu inspektorima pa ih zaključao u objekat

SARAJEVO - Sarajevska policija uhapsila je juče S. R. (51) iz Sarajeva zbog sumnje da inspektorima Federalne i Kantonalne uprave za inspekcijske poslove nije dozvolio da obavljaju svoju dužnost, te ih zatvorio u objektu, saopšteno je iz MUP-a KS.

Uhapšeno šest narko-dilera iz Nikšića

PODGORICA - Policija u Crnoj Gori presjekla je lanac ulične prodaje kokaina i heroina i uhapsila šest lica iz Nikšića.

Uhapšen zbog paljenja pravoslavne kapele u Ilijašu

SARAJEVO - Muškarac T.A. (42) uhapšen je zbog izazivanja požara u pravoslavnoj kapeli u mjestu Lješevo, opština Ilijaš, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Na područku TK pronađeno oružje, municija i droga, uhapšeno 15 lica

TUZLA - Na području Tuzlanskog kantona uhapšeno je 15 lica zbog sumnje da su počinili krivična djela nedozvoljeno držanje oružja, posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, nasilničko ponašanje i krađe, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Pljačkaši uhapšeni kod OHR-a u Sarajevu nakon filmske potjere

SARAJEVO - Prava filmska potjera okončana je u Sarajevu hapšenjem dvije osobe kod OHR-a, a koje su nešto ranije opljačkale benzinsku pumpu u Vogošći.

Uhapšena četiri pijana vozača

ZVORNIK - U republičkoj akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju kod 45 vozača utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi, a ukupno je testirano 309 vozača, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije