hapšenje

Danac "pao" na bh. granici zbog heroina

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Doljani u srijedu su oduzeli 200 grama opojne droge koja svojim izgledom asocira na heroin, prilikom granične kontrole državljanina Kraljevine Danske inicijala B. M. A. P. (42).

Uhapšeni zbog krađe testova uložio žalbu sudiji

​BEOGRAD - Igor Stamenković, koji se sumnjči za krađu testova iz matematike, i njegov branilac podnjeli su večeras žalbu na rješenje kojim mu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Sestra uhapšenog u akciji "Teatar" nasrnula na kamermane, majka lila suze

DOBOJ - Prava drama se odvijala danas ispred Okružnog javnog tužilaštva Doboj gdje članovi porodice trojice uhapšenih mladića u akciji "Teatar" nisu mogli da savladaju emocije, pa je bilo suza, dozivanja tokom privođenja, ali i nastraja na medijske radnike u kojim umalo nisu nastradale kamere.

Uhapšena nastavnica koja je šamarala dječaka pred svima

​Policajci u Jagodini uhapsili su Z. P. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo nasilničko ponašanje, saopštila je policija. Video klip na kome ona šamara dječaka naširoko se dijelio na društvenim mrežama, a negativni komentari su preplavili internet.

Uhapšen vozač iz Šipova, našli mu marihuanu i kamagru u autu

MRKONJIĆ GRAD- Dvadesetšestogodišnji M.B. iz Šipova uhapšen je jer je policija, prilikom kontrole automobila golf kojim je upravljao, pronašla 4,43 grama marihuane, rekla je Srni portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Ovo su uhapšeni u akciji "Teatar"

BANJALUKA – U akciji kodnog naziva "Teatar" usmjerenoj na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja je ilegalno preprodavala veće količine droge i minsko-eksplozivnih sredstava uhapšeni su Anđelko Miličević, Milan Mitrović i Kristijan Majstorović, saznaju "Nezavisne".

Uhapšen Balkanac u jednoj od najvećih zapljena droge u istoriji SAD-a

U jednoj od najvećih zapljena kokaina u istoriji SAD, u kojoj su u luci Filadelfije američke vlasti na teretnom brodu "MSC Gajan" otkrile 16,5 tona (15 metričkih tona) ove droge, podignute su federalne optužnice protiv dvojice mornara koji su priznali da su pomogli utovar kokaina u brod dok je bio na moru.

Predložen pritvor za šest dilera uhapšeni u akciji "Klub 2"

​BANJALUKA - Nakon ispitivanja u Okružnom tužilaštvu, postupajući tužilac predložio je pritvor za šest dilera uhapšenih u Policijskoj akciji "Klub 2", saznaju "Nezavisne".

Uhapšen u crvenim gaćama zbog droge

BANJALUKA - Devet osoba uhapšeno je tokom akcije "Klub 2", u okviru koje je pronađeno više od šest kilograma droge, uključujući i hašiš, koji već duže vrijeme nije oduziman.

Detalji akcije "Klub dva": Policija zaplijenila više od šest kilograma droge

BANJALUKA - Policija je u pretresima na širem području Banjaluke, obavljenim u sklopu akcije kodnog naziva "Klub dva", oduzela više od šest kilograma droge.

Najčitanije