hapšenje

U Gradišci zbog droge uhapšena dva konobara i radnik benzinske pumpe

GRADIŠKA - Tri lica uhapšena su u akciji "Kelner" u Gradišci zbog sumnje da su u posljednjih godinu i po dana nabavljali, posjedovali i preprodavali kokain korisnicima na području ovog grada.

Policijska akcija u Gradišci, troje uhapšeno, pronađen kokain

GRADIŠKA - Policija je uhapsila tri osobe iz Gradiške, u akciji "Kelner", u okviru koje je pronađena materija koja asocira na kokain, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Uhapšen sudija Vekić zbog primanja mita od Mamića

ZAGREB - Osiječki sudija Zvonko Vekić, osumnjičen za primanje mita od nekada prvog čovjeka Fudbalskog kluba Dinama Zdravka Mamića, uhapšen je jutros u novoj akciji policije i Ureda za suzbijanje kriminala i korupcije (USKOK), zajedno sa prijateljicom Natašom Sekulović.

Otac i sin uhapšeni zbog ubistva prodavca maramica

TUZLA - Nakon ubistva tridesetogodišnjeg Nesiba Halilovića u tuzlanskom naselju Irac, policija je uhapsila muškarce F.H. (20) i M.H. (54) iz Živinica koji se mogu dovesti u vezu sa ubistvom.

Uhapšen dvojac osumnjičen za ubistvo muškarca u Tuzli

TUZLA - Dva lica iz Živinica uhapšena su zbog sumnje da su ubili tridesetogodišnjeg muškarca čiji su inicijali N.H, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Uhapšen u Banjaluci zbog pokazivanja polnog organa

BANJALUKA - Banjalučanin N.S. uhapšen je zbog pokazivanja polnog organa na ulici, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšen trojac osumnjičen za pucnjavu u Foči, za jednim se još traga

FOČA - Fočanska policija uhapsila je tri od četiri muškarca osumnjičena da su prošle noći u centru Foče pucali iz vatrenog oružja i gurnuli jedno vozilo u rijeku Drinu, nezvanično saznaje Srna.

U Srbiji zbog prodaje fakultetskih diploma uhapšeno 17 lica

NOVI SAD - Zbog prodaje fakultetskih diploma na Univerzitetu "Union-Nikola Tesla" uhapšeno je 17 lica, među kojima i tri policajca, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Uhapšen migrant koji je udario policajca u Hrvatskoj

Policija je na području Topuskog uhapsila dvadesetšestogodišnjeg migranta iz Alžira zbog sumnje da je fizički napao policajca koji ga je zatekao u nelegalnom prelasku granice iz BiH u Hrvatsku.

Uhapšen zbog silovanja, skrivao se u šumi

Policijski službenici iz Cazina uhapsili su danas Almira Čovića iz ovog mjesta koji se skrivao u šumi kako bi izbjegao izdržavanje kazne zatvora od tri i po godine koja mu je presuđena zbog silovanja.

Najčitanije