heroin

Heroin i opremu za drogiranje pronašli u rutinskoj kontroli

MODRIČA- Prilikom kontrole forda kojim je upravljao A.M. iz Doboja policija je u mjestu Jakešnica u Modriči u utorak na mjestu suvozača uočila Jelenu B. iz tog grada pod vidnim uticajem narkotika te je kod nje pronašla heroin, šprice i igle kao i izgorjelu metalnu kašiku u kojoj je pripremala drogu za konzumiranje.

U Srbiji zaplijenjena droga vrijedna pet miliona evra

BEOGRAD - Policija je zaplijenila 77 kilograma heroina i uhapsila tročlanu kriminalnu grupu koja je osumnjičena da je tu drogu distribuirala širom Srbije, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Policijski pas otkrio rekordnu količinu heroina u Sloveniji

LJUBLJANA - Slovenačka policija i carinici oduzeli su 730 kilograma heroina u luci Kopar, što je najveća količina zaplijenjenog heroina u istoriji Slovenije.

Zaplijenjeno četiri kilograma heroina u Zagrebu

Zagrebačka policija zaplijenila je četiri kilograma heroina u akciji u kojoj su uhapšeni pedesetjednogodišnji muškarac i četrdesettrogodišnja žena, pišu tamošnji mediji.

Srbin prebio i silovao ženu u Italiji jer mu nije dala pare za drogu

Srbin S.S. (26) uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je brutalno pretukao i silovao svoju suprugu (26), koja nije željela da mu da novac za heroin i krek, i to pred njihovom maloljetnom djecom.

Zaplijenjen heroin, uhapšen Podgoričanin

PODGORICA - Službenici crnogorske Uprave policije oduzeli su 255 grama heroina i uhapsili tridesetdvogodišnjeg Podgoričanina čiji su inicijali A.S. zbog sumnje da se duže vrijeme bavio nabavkom i prodajom droge.

Zaplijenjena rekordna količina heroina u Britaniji

​LONDON - Britanska policija zaplijenila je najveću količinu heroina u istoriji te zemlje, nakon što je otkrila drogu ulične vrijednosti od preko 120 miliona funti, skrivenu u pošiljku peškira i bade mantila.

Tužilaštvo BiH godinama ćuti o rekordnoj zapljeni heroina

SARAJEVO, BANJALUKA - Duže od dvije godine Tužilaštvo BiH ne saopštava javnosti šta je s istragom o pronalasku 82 kilograma heroina u skladištu jedne zeničke firme, niti ima bilo kakvih informacija o tom slučaju i u kojoj je fazi istrage.

Osuđen bračni par iz Trebinja zbog šverca heroina iz BiH u Hrvatsku

SPLIT - Po godinu dana zatvora dobili su Mirko (43) i Daliborka (36) Đerić, bračni par iz Trebinja koji je prošvercao kilogram i po heroina iz BiH u Hrvatsku.

Alarmantni podaci: Balkanskom rutom prođe heroin "težak" 20 milijardi $

SARAJEVO - Preko zemalja jugoistočne Evrope, među kojima je i BiH, godišnje se do zapadnoevropskog tržišta preveze heroina u vrijednosti oko 20 milijardi dolara, navedeno je u svjetskom izvještaju o drogama 2019. Kancelarije UN za drogu i kriminal (UNODC).

Najčitanije