heroin

Policijska akcija u Banjaluci, zaplijenjeni heroin i spid

BANJALUKA - Jedno lice je uhapšeno, a pronađeni su heroin i spid, u nastavku akcije "Viker", koju pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske sprovode u Banjaluci.

Ispovijest bivše zavisnice: Život u ovisnosti bio bijeg od stvarnosti

SARAJEVO - Život koji sam živjela u ovisnosti u stvari nije bio pravi život, to je bilo bježanje od stvarnosti, ne bih se ponovo u to upustila, jer život koji sada živim bez obzira na njegove izazove i borbu je život koji pulsira i koji mi donosi radost.

Pronađeno 255 grama heroina, uhapšen muškarac

NIŠ - Policija je u Nišu uhapsila tridesetjednogodišnjaka osumnjičenog za krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge i napad na službeno lice, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Kod Prijedorčanina pronađen heroin

PRIJEDOR – Policija u Prijedoru je u ponedjaljak kod Prijedročanina D.L. pronašla i oduzela PVC zamotuljak sa 7,5 grama heroina

U dvorištu zakopao teglu heroina

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali S.A. (33) jer je u dvorištu njegove kuće pronašla zakopanu teglu u kojoj je bio 171 gram heroina, saopšteno je iz Policijske uprave Novog Sada.

Zaplijenjeno 12 kilograma heroina, presječen krijumčarski kanal

PODGORICA - Na graničnom prelazu Kula, između Crne Gore i Kosova, zaplijenjeno je oko 12 kilograma heroina, namijenjenog za narko-tržište Italije, a dva lica iz Skoplja su uhapšena.

Heroin i opremu za drogiranje pronašli u rutinskoj kontroli

MODRIČA- Prilikom kontrole forda kojim je upravljao A.M. iz Doboja policija je u mjestu Jakešnica u Modriči u utorak na mjestu suvozača uočila Jelenu B. iz tog grada pod vidnim uticajem narkotika te je kod nje pronašla heroin, šprice i igle kao i izgorjelu metalnu kašiku u kojoj je pripremala drogu za konzumiranje.

U Srbiji zaplijenjena droga vrijedna pet miliona evra

BEOGRAD - Policija je zaplijenila 77 kilograma heroina i uhapsila tročlanu kriminalnu grupu koja je osumnjičena da je tu drogu distribuirala širom Srbije, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Policijski pas otkrio rekordnu količinu heroina u Sloveniji

LJUBLJANA - Slovenačka policija i carinici oduzeli su 730 kilograma heroina u luci Kopar, što je najveća količina zaplijenjenog heroina u istoriji Slovenije.

Zaplijenjeno četiri kilograma heroina u Zagrebu

Zagrebačka policija zaplijenila je četiri kilograma heroina u akciji u kojoj su uhapšeni pedesetjednogodišnji muškarac i četrdesettrogodišnja žena, pišu tamošnji mediji.

Najčitanije