hljeb

Evo kako da spremite savršene sendvič prženice

Brzi doručak nikada ne izlazi iz mode. Prženice su jedno od omiljenih jela mnogih od nas koje spremamo za doručak, ali napravite ih na malo drugačiji način da razbijete monotoniju i učinite ih hrskavima.

Ukus koji mami zalogaje: Ovaj hljeb će vas oduševiti

Napravite hljeb od jedne od najstarijih žitarica i uživajte u očaravajućem ukusu

Bakini savjeti o zdravlju koje je potvrdila i nauka

Malo je među nama onih kojima bake nisu davale savjete u vezi sa životom, ali i sa zdravljem.

Ukrao 28.000 hljebova

POŽAREVAC - Pripadnici MUP-a u Požarevcu podnijeli su krivičnu prijavu protiv radnika (32) jednog privrednog društva iz okoline Beograda.

Nožem zaprijetio čuvaru pa ukrao hljeb

Policijski službenici Prve policijske stanice Zadar završili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom koji se sumnjiči za razbojničke krađe.

Crni hljeb (ni)je zdraviji od bijelog

Kada je riječ o zdravim namirnicama, pravila se stalno mijenjaju. Najprije je neprijatelj bila mast, a poslije nje šećer. "Jedite više proteina" se pretvorilo u "jedite manje mesa".

Napravite pitu od starog hljeba

Ostao vam je hljeb od juče? Nemojte ga bacati, napravite pitu od njega. Oduševiće vas.

Svih devet bivših delegata Vijeća naroda RS zatražilo "bijeli hljeb"

BANJALUKA – Svih devet delegata Vijeća naroda Republike Srpske koji imaju pravo na "bijeli hljeb", zatražili su isplatu te naknade u idućih šest mjeseci. Po tom osnovu iz Budžeta RS biće isplaćeno više od 160.000 KM.

"Bijeli hljeb" traži 15 poslanika SNSD-a, PDP-a, NDP-a i Domovine

BANJALUKA – Sa platom od blizu tri hiljade maraka ili više od 100.000 KM primanja za četiri godine poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske nisu ništa mogli uštedjeti, pa je njih čak 15 zatražilo "bijeli hljeb", odnosno da ih građani, koji prosječno zarađuju 880 maraka, nastave plaćati i idućih šest mjeseci, otkriva portal Capital.

Jednostavan trik pretvara bijeli hljeb u super zdravu hranu

Bijelom hljebu možda nedostaju zdravi sastojci koje sadrži njegov tamnoputiji 'rođak', ali to izgleda da nam nimalo ne smeta – istraživanja su pokazala da on čini sastavni dio trpeze u čak 76% domaćinstava Evrope. Kad je već tako, onda bolje da ga iskoristimo na najbolji mogući način.

Najčitanije