horoskop

Šta čini posebnim vaš horoskopski znak

Svaki horoskopski znak ima svoje slabosti, mane i prednosti. Što je nekom prednost, to je nekom slabost! Saznajte šta vas izdvaja od ostalih horoskopskih znakova!

Tri horoskopska znaka koja su antitalenti za ljubavne veze

Neke osobe jednostavno ne žele da odole iskušenjima i vode se prividnom strašću, čak i ako to znači da će nekoga da povrede. Saosjećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za sopstvenu korist, iskoristiće je bez obzira na sve.

Najviše povjerenja možete imati u ovaj horoskopski znak

Uvijek pouzdan, stabilan i promišljen, nosi se odlično sa svakom situacijom, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem.

Kako će pomračenje Mjeseca uticati na vaš horoskopski znak

Jul je mjesec dva pomračenja - prvo, pomračenje Sunca, je već bilo 2. jula, dok će se pomračenje Mjeseca desiti večeras, 16. jula u 23.45.

Ovi horoskopski znakovi imaju najslabiji karakter

I dok su nečija snaga volje i upornost vrijedni divljenja, ovi horoskopski znakovi aplaudiranje na svoj račun rijetko čuju.

Kako će sutrašnje pomračenje Sunca uticati na vaš horoskopski znak?

Julska emotivno nabijena pomračenja koja se dešavaju 2. i 16. donose neočekivane događaje i brze promjene. Duboko udahnite jer neka od ovih iznenađenja mogu biti prijatna po vaš horoskop!

Ovaj horoskopski znak najteže kaže "volim te"

Iako zvuči jednostavno, nije svima lako da izjave nekome ljubav.

Svaki horoskopski znak opisan u samo tri riječi

Znate li koje tri riječi najbolje opisuju vaš horoskopski znak?

Tri najljubomornija horoskopska znaka

Vrlo često je to zbog njihove nesigurnosti, ali i pesimizma kojem su skloni. Sljedeća tri horoskopska znaka su najljubomornija u celom zodijaku.

Horoskop za drugu polovinu 2019. godine

Djevica će u drugoj polovini 2019. godine shvatiti da treba da bude zahvalna na onome što ima u životu, Rak će morati da se žrtvuje, a Vaga će iskusiti pozitivne promjene nakon perioda borbe.

Najčitanije