horoskop

Idealna dijeta prema horoskopskom znaku

Mučite se s raznoraznim dijetama, a kilogrami nikako da odu? Možda se jednostavno ne držite režima prehrane koji odgovara vašem horoskopskom znaku! Tako je, horoskop vam može pomoći u mršavljenju jer svaki znak ima svoje preferencije i slabe tačke kad je riječ o gubljenju kilograma.

Kako se horoskopski znaci mijenjaju kada pronađu pravu ljubav

Svaki znak Zodijaka doživljava ljubav na svoj način i svako se drugačije mijenja kada je u ljubavnoj vezi.

Mračna strana svakog znaka: Bijes, laži, posesivnosti i drame

Koliko god bili ljubazni, jednostavni, pristupačni, iskreni i empatični, negdje zasigurno "čuči" jedan dio vaše ličnosti koji je pomalo zastrašujuć. Niko nije idealan, niti sasvim loš, većina nas ima obje strane koje su u različitim životnim periodima različito zastupljene. Neke od tih osobina možda su dio nasljeđa povezan s konstelacijom zvijezda u trenutku vašeg rođenja, pri čemu, naravno, okolnosti u kojima živite mogu uticati na to u kojoj mjeri će se određena osobina razviti.

FBI otkrio: Najopasniji kriminalci Rakovi, Škorpije i Strijelci

VAŠINGTON - Nakon analize arhive zločina, američki FBI utvrdio je da je najviše onih koji čine kriminalna djela rođeno u određenom periodu godine, a to su najčešće osobe iz horoskopskh znakova Rak, Škorpija i Strijelac.

Muškarci rođeni u ovim znakovima su najvjerniji partneri

Njima prevara nikada ne pada na pamet.

Tajne seksi osobine horoskopskih znakova

Svaki horoskopski znak ima neku svoju naročito privlačnu erotsku notu.

Muškarci u ova tri znaka najbolji materijal za brak

Ako ste tek započeli vezu i vidite da ide u ozbiljnom pravcu, onda će vam ovaj tekst pomoći.

Najteže je biti u vezi sa ovim horoskopskim znakovima

Nije lako biti u ozbiljnoj ljubavnoj vezi i svi parovi imaju svoje dobre i loše dane.Ali, biti u vezi s jednim od ova tri horoskopska znaka pravi je izazov i rijetki ih mogu trpjeti na duge staze:

Kombinacije horoskopskih znakova koje su izašle iz pakla

Neki horoskopski znakvi jednostavno nisu najbolja kombinacija i mogu da stvore vrlo toksične veze u kojima nijedna strana neće biti srećna.

Ova četiri znaka najviše vole sebe

Neke znakove treba izbjegavati ako želite da Vas neko poštuje. Ova četiri znaka vole samo sebe i od njih ništa nećete dobiti, sem ako oni nemaju neku korist od toga.

Najčitanije