horoskop

Kakva ste majka po horoskopu

Zvijezde kažu da postoje određene pravilnosti u tome kakva će majka koja žena biti u odnosu na to kom horoskopskom znaku pripada. Pronađite sebe.

Oni nisu ljubavnici za 5+

Bilo da su sebični, čudnog mirisa ili nezainteresovani- ovi horoskopski znaci se smatraju najgorim ljubavnicima.

Za ova tri horoskopska znaka septembar 2018. će biti najteži mjesec

Kako nam se kraj godine polako ali sigurno bliži, vrlo je vjerovatno da želite da znate šta vam zvijezde predviđaju u samoj završnici 2018. godine. Međutim, osobama rođenim u ovom znaku, radoznalost neće donijeti ništa dobro.

Najveći narcisi Zodijaka

Šta je to što narcisoidne osobe čini tako fascinantnim? Da li je to njihov pretjerani osjećaj vlastite važnosti ili njihova harizma superiornosti? Narcisi su toliko puni sebe i toliko su posvećeni svojim potrebama da nisu ni svjesni štete koju čine.

Horoskop otkriva sve muške mane

Muškarci ponekad prave veoma čudne korake, a kako bismo ih što bolje razumjeli, pomoći će nam horoskop.

Muškarci se najviše boje žena ova tri horoskopska znaka

Postoje žene koje tačno znaju šta žele i kako će to i da dobiju. Njihova samouvjerenost, hrabrost, inteligencija, pa čak i pomalo nadmoćan stav mnogim muškarcima "utjeruju strah u kosti". Evo koje dame su među njima.

Horoskop otkriva koliko ćete seksualnih partnera imati tokom života

Svako od nas ima taj jedan broj i ne možemo da lažemo sebe koji je. Nije riječ o godinama već o tome šta ste i koliko puta radili tih godina, a tiče se naravno seksa.

Znak za izbjegavanje: Njega je najteže voljeti

On je težak, ali ako ste sposobni to da podnesete, biće vam izuzetno vijeran i pun ljubavi. Radi se o Djevici.

Pred ova tri horoskopska znaka je najbolja jesen u životu

Predstojeća jesen biće "plodna i blagorodna" posebno za ova tri znaka. Nekima se "smiješe" brak i porodica, nekima uspjesi na svim poljima.

Potpuno različiti, privlače se "kao ludi"

Ako ste spremni da se ovog ljeta zaljubite “najjače” do sada, poslušajte savjete astrologa i saznajte sa kojim znakom će vam veza biti najvatrenija.

Najčitanije