horoskop

Svaki šesti poslodavac gleda u horoskop kad zapošljava radnike

Svaki šesti vlasnik preduzeća, što je 16 procenata, obraća pažnju na horoskopske znake kandidata za posao, dok samo pet odsto stručnjaka u službi ljudskih resursa uzima u obzir znake zodijaka kandidata, pokazuju rezultati studije službe rabota.ru, koja je rađena u Rusiji.

Ova tri znaka su najveći rasipnici horoskopa: Nikad nemaju novca

Svi mi volimo da imamo novac, neki od nas umiju da ga sačuvaju i da prištede za crne dane, a nekima to naprosto ne ide.

Koji horoskopski znakovi su najveći preljubnici

Ako je vjerovati astrologiji neki astrološki znakovi skloniji su nevjeri.

Tri horoskopska znaka koja će najlakše oprostiti prevaru

Prevara u vezi veliki je izazov pred kojim pokleknu brojne veze i brakovi.

Ovi astrološki znakovi ne znaju sa novcem

Roditelji su velikim dijelom zaslužni za to kako raspolažete svojim parama. Ipak, postoje predispozicije za svaki horoskopski znak, pa tako nekima baš ne polazi za rukom da uštede novac ili su stalno u dugovima.

Ovi horoskopski znakovi važe za najveće štediše

Ne možemo zanemariti činjenicu da je novac bitan u našem životu. I zato je važno pravilno upravljati novcem kako biste vodili uredan život.

Ova četiri znaka horoskopa su pravi avanturisti u krevetu

Ako ste strastveni i to umijete i želite da to pokažete, onda vjerovatno pripadate nekom od vatrenih znakova, kao što je, na primjer, Ovan.

Horoskopski znakovi koji ne znaju da čuvaju tajne

Pitate se zašto pojedincima možete da kažete sve, a od onih drugih možete očekivati da će ekplodirati ako nekom ne prenesu šta su saznali?

Ovo su tri najsmirenija znaka horoskopa

Ako ste se ikad zapitali zašto vama pri najmanjoj raspravi sjevaju varnice iz očiju i ide para na uši, dok su vaši prijatelji u znaku Vodolije, Vage i Bika, hladni kao špriceri, niste sami, piše ženskimagazin.rs.

Pronađen horoskop iz 1979. godine i brutalan je

Na Twitteru žene po imenu Vendi pojavio se horoskop iz daleke 1979. godine koji se bavi procjenom ličnosti svakog horoskopskog znaka i vrlo brzo postao je viralan.

Najčitanije