hrana

Akcija "Niste sami": Svakodnevno isporuče oko 200 paketa

Svakodnevno dostavljamo osnovne životne namirnice na oko 200 adresa širom grada, a danas imamo prvu besplatnu dostavu lijekova za osobe starije od 65 godina, rekao je za "Nezavisne" Boris Tomić, direktor servisa "Ceger", koji vrši besplatnu dostavu paketa u okviru gradske akcije "Niste sami".

Tamna čokolada, dar za dušu i tijelo

Od svih vrsta čokolade, tamna, crna čokolada smatra se najzdravijom i najkvalitetnijom vrstom čokolade i to s razlogom - sadrži minimum 50 odsto kakao dijelova (mliječna ima 30 odsto), dakle najveći procenat kakao zrna, uz šećer, vaniliju i sojin lecitin.

Pečena teletina sa krompirom

Za današnji ručak vam predlažemo ukusnu i sočnu teletinu sa krompirom.

Meso u umaku od piva

Za današnji ručak vam predlažemo meso u umaku od piva.

Domaća proizvodnja nedovoljna da prehrani BiH

SARAJEVO - Ukoliko Evropska unija i susjedne zemlje zatvore granice i obustave izvoz hrane, odnosno osnovnih životnih namirnica kako bi ih sačuvali za svoje stanovništvo, postoji prijetnja da u BiH dođe do nestanka robe, upozoravaju poljoprivrednici.

Pivske kiflice

Tijesto sa pivom idealno je za pripremu kiflica.

Riba u tijestu od piva

Pripremite ribu po ovom receptu i uživaćete u slasnim zalogajima!

Kuvar Novaka Đokovića otkriva kako se hrani srpski teniser

Jelovnik bez mesa - Ljubica Komlenić, žena koja vodi računa o ishrani najboljeg tenisera svijeta, priznala je da srpski as ne jede ništa što je životinjskog porijekla.

Svakodnevno od propadanja spase tri tone hrane

U glavnom gradu Austrije postoji Udruženje za socijalni transfer "Wiener Tafel" koje se bavi spašavanjem namirnica na zelenim pijacama i tržnicama od propadanja, a oni svakodnevno spase skoro tri tone namirnica kojima opskrbljuju više od 19.000 ljudi.

Najčitanije