hrvatska

U Hrvatskoj identifikovani posmrtni ostaci 11 Srba

ZAGREB - U Zagrebu je danas obavljena identifikacija posmrtnih ostataka 11 Srba koji su ubijeni tokom oružanih sukoba u Hrvatskoj od 1991. do 1995. godine.

Patria zainteresovana za osnivanje centra u Hrvatskoj

ZAGREB - Finska kompanija Patria zainteresovana je za osnivanje Centra za održavanje, popravak i remont aviona i helikoptera u Vazduhoplovno tehničkom centru u Velikoj Gorici, o čemu se vode intenzivni pregovori sa predstavnicima hrvatskog Ministarstva privrede, rečeno je u finskoj kompaniji.

Kapetan Dragan: Hrvati čine sve da me ne puste na slobodu

BEOGRAD - Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, izjavio je da strahuje da Hrvati čine sve kako ga ne bi pustili na slobodu krajem marta sljedeće godine.

Hrvatsku za dva sata pogodilo više od 16.300 munja

ZAGREB - Hrvatsku je tokom sinoćnjih sati pogodilo teže nevrijeme, a samo u roku od dva sata zabilježeno je čak 16.360 udara munja, prenose hrvatski mediji.

Novi zahtjev Hrvatske BiH za izručenje Zdravka Mamića

​SARAJEVO - Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine primilo je u petak zahtjev hrvatskog Ministarstva pravosuđa za izručenje bivšeg Dinamovog čelnika Zdravka Mamića koje će proslijediti Sudu BiH na procjenu postoji li temelj za njegovo izručenje, potvrđeno je Hini u tom ministarstvu.

Osuđeni ubica Mladen Džidić uhapšen u Hrvatskoj

SARAJEVO - Mladen DŽidić, osuđeni ubica i bjegunac iz mostarskog zatvora, za kojim je kancelarija Interpola u Sarajevu raspisala crvenu potjernicu, uhapšen je u Hrvatskoj.

Od danas nove cijene putarine u Hrvatskoj

​ZAGREB - Na auto-putevima u Hrvatskoj od danas su na snazi nove cijene putarine, veće za čak 10 odsto za pojedina kategorije vozila.

Uhapšen i treći napadač na Srbe u Supetru na Braču

Splitska policija saopštila da je u petak navečer uhapsilia i treće lice koja je sudjelovala prije nekoliko dana u napadu na sezonske radnike (Srbe) u Supetru na Braču, a riječ je o 19-godišnjaku.

Poskupljuje putarina: Evo koliko ćete plaćati vožnju kroz Hrvatsku

S početkom subote odnosno tačno u ponoć počeće i primjena sezonskih cijena putarina na autoputevima kojima upravljaju Hrvatske autoceste (HAC) i Autocesta Rijeka-Zagreb (ARZ) pa će za pojedine grupe vozila cijene porasti za 10 odsto.

Dalić: Ne mislim još dugo biti trener

Ne mislim još dugo biti trener. Prevelik je to stres, troši to čovjeka, rekao je hrvatski selektor Zlatko Dalić u Moskvi gdje je predstavio svoju knjigu "Rusija naših snova" u ruskom prevodu.

Najčitanije