iPhone

Opcija Gmaila za iPhone sprečava praćenje onih kojima se šalju mejlovi

Google je 3. septembra dodao još jednu funkciju iOS verziji Gmail aplikacije koja bi korisnicima trebalo da omogući da spriječe praćenje mejlova od strane nepoželjnih "posmatrača".

Koliko će postojeći iPhone telefoni izgubiti kada stignu novi?

Sada, kada je Apple i zvanično potvrdio kada dolazi novi iPhone, sa ovom viješću dolaze i neke ne tako lijepe informacije.

Umjesto disk pločica na kočnice stavili iPhone

Internet je krasno mjesto da naučite i vidjite nešto novo pa tako s vremena na vrijeme možete da naiđete na vrlo zanimljive eksperimente.

iPhone se može hakovati slanjem samo jedne poruke

Vlasnici iPhonea mogli bi se šokirati kada saznaju koliko su njihovi telefoni ranjivi i kako se lako mogu hakovati.

Dolazeći iPhone XI stiže sa redizajniranom logičkom pločom

Izgleda da Apple planira da se distancira od logičke ploče u L obliku, kada je dizajn ovog elementa u pitanju za dolazeći iPhone XI i vraća se standardnom, pravougaonom obliku.

Prvi 5G iPhone stiže 2020. godine

​Jedan od najpouzdanijih izvora informacija o Appleovim uređajima, poznati analitičar Ming-Či Kuo, tvrdi da će se prvi 5G iPhone pojaviti 2020. godine.

Kako povratiti važan SMS koji ste izbrisali sa iPhonea?

Stare SMS-ove dobro je povremeno pobrisati zbog više razloga. Ali, što ako - slučajno ili namjerno - obrišete poruku koja vam je važna? Pogledajte koje su vam opcije na raspolaganju

Nova iPhone linija će imati osnovno skladište od 128GB

Veliki broj premijum telefona prelazi na 128GB kao osnovni kapacitet skladišnog prostora, a izgleda da u ovom smeru ide i Apple s svojom dolazećom iPhone linijom.

Šta se do sada zna o iPhoneu 11?

Iako nas od objave novih iPhone modela dijele mjeseci, kao i od objave iOS 13 softvera, YouTube kanal EverythingApple i dojavljivač Max Weinbach su objavili neke zanimljive informacije o dolazećim iPhoneima i iOS-u 13.

Zašto ćirilična tastatura na iPhoneu ima latinično slovo S?

Korisnici reddita poveli su prilično zanimljivu debatu u vezi sa ćiriličnom tastaturom na iPhoneu.

Najčitanije