iPhone

Žene tvrde: Novi iPhone napravljen po mjeri muškarca

Apple je na velikom događaju predstavio tri nova iPhonea, od kojih je jedan nazvan "najvećim iPhoneom do sad".

iPhone 7 preživio pad sa visine od 130 metara

Svjesni smo činjenice da mnogi korisnici želje zabilježiti bitne i zanimljive trenutke svog života, međutim ponekada to zaista zalazi u ekstreme opasnosti – bilo života korisnika ili njihovog mobilnog uređaja.

Apple predstavio nove uređaje

Apple je u svom kampusu u Kaliforniji, tačnije u teatru Stiv Džobs, prezentovao iPhone XS, kao i najnoviju generaciju drugih proizvoda.

Jeftiniji iPhone bi mogao nositi naziv iPhone XC

Apple događaj, tokom kojeg se očekuje objava novih iPhone modela, će biti održan tokom ove nedjelje. Tokom događaja bi trebalo da budu predstavljena tri nova iPhone-a: ažurirani iPhone X koji bi trebalo da nosi naziv iPhone XS, veća verzija iPhone-a (iPhone XS Plus), kao i jeftiniji LCD model koji bi se mogao zvati iPhone XC.

Evo koliko bi mogli da koštaju novi modeli iPhonea

Apple bi mogao da zadrži trenutne cijene i za nove modele iPhonea, pa bi iPhone 9 trebalo da košta kao model 8, nasljednik X-a, kao 8 Plus, dok bi se XS Plus prodavao po cijeni sadašnjeg iPhonea X.

Slučajno otkriven iPhone XS

Do fotografije koja prikazuje iPhone XS i XS Plus došao je Guilherme Rambos web odredišta 9 to 5 Mac.

Galaxy Note9 vs iPhone X na testu brzine

Za one koji su se pitali, kako se nedavno objavljeni Galaxy Note9 snalazi protiv iPhone X modela, odgovor na ovo pitanje nam donosi PhoneBuff.

Zlatni Iphone košta 127.000 dolara

Britanska kompanija koja prilagođava proizvode po želji kapricioznih kupaca Goldgenie, poznata je i po proizvodnji pozlaćenih verzija iPhone i drugih vodećih pametnih telefona.

Ovogodišnji iPhone bi mogao imati brže bežično punjenje

Kako se približavamo objavi 2018 iPhone linije, sve je više informacija i glasina o novim telefonima kompanije Apple.

Procurio video sa novim iPhone modelima

Procurio je video klip koji, prema navodima, prikazuje tri nova iPhone modela koji bi trebalo da budu objavljeni narednog mjeseca.

Najčitanije