iPhone

Da li će novi iPhone stići na vrijeme?

Početkom jeseni prošle godine Apple je predstavio iPhone 13 seriju. Ona je stigla po planu i tradiciji, što nije bio slučaj sa iPhone 12 serijom, koja je kasnila. Predstojeća iPhone 14 serija vjerovatno neće kasniti, odnosno neće kasniti njeno predstavljanje, ali dali će kasniti isporuke?

Hakeri mogu da instaliraju malver i na isključenom iPhoneu

Hakeri mogu napasti iPhone čak i kada je isključen zbog načina na koji Apple implementira samostalne bežične funkcije Bluetooth, Near Field Communication (NFC) i Ultra-wideband (UWB) tehnologije na uređaju, tvrde istraživači.

Savitljivi iPhone možda počinje da se nazire

Pojavile su se naznake koje ukazuju na mogućnost da kompanija Apple radi na dijelovima koje bi mogao koristiti savitljivi iPhone.

Objavljene specifikacije i moguća cijena za iPhone 14 Max

Na jesen ove godine bi trebalo da bude predstavljena iPhone 14 serija. Međutim, Apple se već suočava s nekim problemima u proizvodnji, ali se nadamo se da će američka kompanija ove probleme prevazići i donijeti iPhone 14 seriju kada je i planirana.

Apple bi mogao povećati cijenu novog iPhonea

Izgleda da su analitičari zadovoljni dosadašnjom potražnjom i uglavnom očekuju da se ona održi relativno stabilnom, ali jedno mišljenje se izdvaja, a to je da bi cijene iPhonea izvan SAD-a mogle porasti.

Apple omogućava da sami popravite svoj iPhone

Prošle godine Apple je najavio Self Service Repair program, koji korisnicima omogućava pristup originalnim Apple dijelovima za popravku iPhone uređaja, a program je sada pokrenut u Sjedinjenim Američkim Državama.

Apple donosi bitno poboljšanje na iPhone 14 seriju

Na jesen ove godine Apple bi trebalo predstavi sljedeću iPhone seriju. To će biti iPhone 14 serija.

Novi iPhone SE 5G se slabo prodaje

Apple iPhone SE 5G je trebalo da bude jeftinija opcija za korisnike koji žele iPhone sa 5G mogućnostima, umjesto premijum modela sa visokom cijenom.

Apple na iPhone 14 dodaje veću kameru?

Kada su u pitanju kamere na iPhone modelima, Apple se do sada nije razmetao velikim senzorima.

Da li ćete uskoro plaćati mjesečnu pretplatu za iPhone?

Apple navodno planira da prodaje iPhone i iPad uređaje kao dio usluge pretplate na hardver, prema novom izvještaju Bloomberga.

Kada možemo očekivati iPhone bez ikakvih otvora i izreza u ekranu

Pojavile su se informacije, koje ukazuju na to kada bi Apple mogao implementirati Face ID sistem u ekranu.

Novom 5G rekordu za telefone doprinos dao iPhone 13

Tokom januara je postavljen novi 5G rekord za smartfone, kada je mobilna mreža 5. generacije bila dio više od polovine svih prodatih telefona po prvi put.

Potvrđeno: Novi iPhone SE ima za 33 odsto više RAM-a od prethodnika

Kako potvrđuje Geekebench benčmarking platforma, najnoviji iPhone SE (2022) stiže sa 4GB RAM-a.

Za koliko će Apple prodavati postojeći iPhone SE?

Analitičar Bloomberga sugeriše da bi Apple trebalo da ponudi postojeći iPhone SE po cijeni od 199 dolara, bar u regijama gdje je iPhone u najvećoj mjeri nepristupačan masama.

Novi iPhone SE model bi mogao biti znatno jeftiniji

Od kompanije Apple se tokom 2022. godine očekuje nekoliko događaja i najava novih uređaja, a među prvima će biti predstavljen iPhone SE treće generacije.

Najčitanije