iPhone

Apple Watch i iPhone: Obavještenja o neprijatnim mirisima

Pametni uređaji polako postaju sve pametniji, te konstantno stižu nove opcije koje pojednostavljuju korisničke živote.

Apple želi da iPhone postane podvodna kamera

Već je moguće iPhone koristiti za kreiranje fotografija pod vodom, a nove generacije uređaja stižu sa IP68 sertifikatom koji omogućava vlasnicima telefona da uređaj potope u vodu bez straha od oštećenja.

Novi iPhone puniće smartfone i druge uređaje?

Novi modeli iPhonea, koje bi Apple mogao predstaviti tokom septembra ove godine, možda će moći bežično puniti druge uređaje

Sljedeći iPhone bi mogao bežično da puni druge uređaje

​Huawei i Samsung su u okviru svojih modela poslednje generacije predstavili korisnu opciju, a radi se o mogućnosti da bežično pune druge uređaje, što korisniku omogućava da energiju svoje baterije podeli sa onima kojima je u nekom trenutku najpotrebnija. Ovu opciju mogao bi da dobije i sljedeći model iPhone-a, te već može da se čuje da Apple planira da je implementira u svoje nove modele.

Produžite trajanje baterije na iPhoneu

Prebrza potrošnja baterije na iPhoneu može biti direktno povezana sa aplikacijama koje su instalirane na telefonu, piše Fox News.

Yubico najavio USB ključ za iPhone

​Yubico je najavio novu verziju svog popularnog USB ključa, koji mogu da se koriste i za mobilne uređaje preko ulaza za punjenje. Nova verzija namenjena je iPhone uređajima, te na njih donosi prvi način za autentifikaciju ove vrste.

Huawei kaznio dvojicu zaposlenih, objavili čestitku sa iPhonea

Kineska kompanija Huawei je smanjenjem plata kaznila dvojicu zaposlenih radnika, jer su novogodišnju čestitku poslali sa iPhonea.

Iphone će uskoro biti zabranjen u Njemačkoj?

Američki proizvođač čipova Kalkom preduzeo je korake za sprovođenje sudskog rješenja kojim se zabranjuje prodaja nekih modela ajfona u Njemačkoj nakon spora vezanog za patente, što će za posljedicu vjerovatno imati povlačenje određenih Eplovih mobilnih uređaja iz njemačkih prodavnica.

Prodaja iPhone Xr čini 1/3 ukupne prodaje iPhone uređaja

Consumer Intelligence Research Partners (ili CIRP) je objavio novi izvještaj, koji prognozira koliko dobro su se iPhone-i prodavali u odnosu na druge telefone. S obzirom na to da Apple više ne objavljuje finansijske i prodajne rezultate, teško je sa sigurnošću znati koliko dobro se iPhone prodaje, posebno zbog toga što veći broj izvještaja ukazuje na pad prodaje Apple telefona.

Apple će od 2019. sklapati iPhone u Indiji

MUMBAJ - Američki tehnološki div Apple počeće da sklapa svoje modele iPhonea u Indiji u lokalnom ogranku tajvanske kompanije Fokskon početkom 2019. godine, javlja Rojters pozivajući se na neimenovani izvor upućen u dešavanja.

Najčitanije