iPhone

Prvi 5G iPhone sa Intel čipom stiže 2020. godine

Još od novembra prošle godine, nakon uspostavljanja partnerstva između kompanija Apple i Intel, kruže glasine o 5G iPhoneu koji će pokretati Intelov čipset.

Koliko je teško razbiti jeftiniji iPhone XR?

Appleov jeftiniji model iPhone XR podjednako je lako razbiti kao i skuplje modele iPhone XS i XS Max, pokazalo je nedavno testiranje koje je uradila firma Square Trade.

Šta se krije iza imena novog iPhonea?

Appleov viši predsjednik za marketing otkrio je zašto najmanje skup pametni telefon iz nove Appleove linije ima za jabučare nesvakidašnju oznaku.

Haker amater otkrio novi problem na iPhoneu

Haker amater koji je prošlog mjeseca otkrio bug koji omogućava pristup iPhoneu bez korištenja lozinke otkrio je novi propust u iOS-u 12.0.1.

Novi problemi za iPhone XS i XS Max

Unbox Therapy, jedan od najpopularnijih i najuticajnijih tech kanala na YouTubeu, ukazao je u posljednjem videu na problem punjenja baterija novih Appleovih smartphonea - iPhone Xs i iPhone XS Max.

Novi iphone u verziji od čistog zlata

Sa najavom novih iPhone modela, kompanije koje se bave kreiranjem luksuznih prilagođenih verzija, već su nam ponudile svoje skupocijene, ultra modiffikovane verzije kreirane od zlata, dijamanata, unikatne i nevjerovatne.

Stigle prve žalbe na nove iPhone uređaje

Appleovi najnoviji i najskuplji telefoni su napokon u rukama brojnih korisnika, a s odlaskom prvih uređaja stigli su i prvi prigovori.

Žene tvrde: Novi iPhone napravljen po mjeri muškarca

Apple je na velikom događaju predstavio tri nova iPhonea, od kojih je jedan nazvan "najvećim iPhoneom do sad".

iPhone 7 preživio pad sa visine od 130 metara

Svjesni smo činjenice da mnogi korisnici želje zabilježiti bitne i zanimljive trenutke svog života, međutim ponekada to zaista zalazi u ekstreme opasnosti – bilo života korisnika ili njihovog mobilnog uređaja.

Apple predstavio nove uređaje

Apple je u svom kampusu u Kaliforniji, tačnije u teatru Stiv Džobs, prezentovao iPhone XS, kao i najnoviju generaciju drugih proizvoda.

Najčitanije