iPhone

Dolazeći iPhone XI stiže sa redizajniranom logičkom pločom

Izgleda da Apple planira da se distancira od logičke ploče u L obliku, kada je dizajn ovog elementa u pitanju za dolazeći iPhone XI i vraća se standardnom, pravougaonom obliku.

Prvi 5G iPhone stiže 2020. godine

​Jedan od najpouzdanijih izvora informacija o Appleovim uređajima, poznati analitičar Ming-Či Kuo, tvrdi da će se prvi 5G iPhone pojaviti 2020. godine.

Kako povratiti važan SMS koji ste izbrisali sa iPhonea?

Stare SMS-ove dobro je povremeno pobrisati zbog više razloga. Ali, što ako - slučajno ili namjerno - obrišete poruku koja vam je važna? Pogledajte koje su vam opcije na raspolaganju

Nova iPhone linija će imati osnovno skladište od 128GB

Veliki broj premijum telefona prelazi na 128GB kao osnovni kapacitet skladišnog prostora, a izgleda da u ovom smeru ide i Apple s svojom dolazećom iPhone linijom.

Šta se do sada zna o iPhoneu 11?

Iako nas od objave novih iPhone modela dijele mjeseci, kao i od objave iOS 13 softvera, YouTube kanal EverythingApple i dojavljivač Max Weinbach su objavili neke zanimljive informacije o dolazećim iPhoneima i iOS-u 13.

Zašto ćirilična tastatura na iPhoneu ima latinično slovo S?

Korisnici reddita poveli su prilično zanimljivu debatu u vezi sa ćiriličnom tastaturom na iPhoneu.

Osnivač Huaweija priznao: Porodici često kupujem iPhone

Osnivač i prvi čovjek kompanije Huawei Ren Žengfej rekao je u intervjuu kineskoj državnoj televiziji da članovima svoje porodice često kupuje iPhone uređaje.

Najjeftiniji ovogodišnji iPhone stiže u dve nove boje

Za posljednju generaciju LCD telefona, koji stiže u formi iPhone XR nasljednika, Apple je spremio i dvije nove boje prema navodima iz najnovijeg izvještaja.

Kako na iPhoneu isključiti automatsko ispravljanje teksta?

Autocorrect je praktičan, ali nije savršen. Ponekad krivo protumači šta želite da napišete, što može imati urnebesno smiješne ili prilično nezgodne posljedice. Zato je dobro znati kako da ga isključite.

Evo kako izgleda novi iPhone

Nakon višemjesečnih nagađanja i izvještaja, "procurio" je navodni finalni dizajn telefona za ovu godinu, koji će se pojaviti pod oznakom iPhone XI.

Najčitanije