iPhone

Analitičar: Apple će prodati 80-85 miliona 5G iPhone-a

Ming-Či Kuo, pouzdani analitičar Apple ekosistema, je objavio izvještaj u kojem predviđa da će Apple predstaviti četiri iPhone-a sa 5G podrškom, kao i da će prodati veliki broj ovih uređaja.

iPhone bi se mogao proizvoditi bez priključka za punjač

Kompanija Apple bi uskoro mogla svoje nove modele mobilnih telefona pustiti u prodaju bez ikakvih priključaka, što znači da će i punjači biti izbačeni iz upotrebe u naredne dvije generacije.

Vaš iPhone 11 prati lokaciju i kad mu to onemogućite?

Otkriće da iPhone 11 stalno provjerava vašu lokaciju, čak i ako ste onemogućili Location Services, privuklo je mnogo pažnje u javnosti i ovako već dovoljno ubijeđenoj da se od "pametne" tehnologije sve teže sakriti.

iPhone modeli za 2021. godinu neće imati nijedan port

​Informacija iz naslova je tvrdnja poznatog Apple analitičara Ming-Chi Kuo-a. On predviđa da za dvije godine, aktuelni modeli iPhone-a neće imati Ligthning port, ali ni USB-C, kako bi neko iz prvog dijela rečenice mogao da zaključi.

Pet stvari u kojima je iPhone 11 bolji od Android flegšip telefona

Iako iPhone za neke (zagrižene) fanove Androida može djelovati pomalo dosadno, mnoge stvari koje Apple uređaji nude su baš kako treba, naročito neke sa kojima se kreatori Android uređaja i dalje muče.

iPhone aplikacija za korisnike kojima nedostaje iPod Classic

Jedan iOS developer smislio je iPhone aplikaciju koja ovaj uređaj pretvara u iPod Classic, u paketu sa kružnim upravljačem koji najviše utiče na buđenje nostalgičnih osjećanja.

Koliko Apple potroši da napravi novi iPhone?

Ako razmišljate da date više od 1.000 evra za nove iPhone modele, ne možete a da se ne zapitate koliko njegova proizvodnja košta i koliko tačno Apple zarađuje?

Šta se desi kada novi iPhone potopite u vodu?

Novinari sajta "Cnet" odlučili su da saznaju šta se zaista desi kada ispustite novi iPhone u vodu, a ovo su njihovi utisci.

Tokom naredne godine stižu čak četiri 5G iPhone-a?

Apple je preskočio implementiranje 5G tehnologije na posljednjoj generaciji svojih telefona.

iPhone za "siromašne"

Izgleda da opet ulazimo u ciklus nagađanja o novim Apple-ovim proizvodima.

Najčitanije