igre

Radnici kafića u Banjaluci osumnjičeni da su ukrali novac iz aparata za igre na sreću

BANJALUKA – Policiji u Banjaluci u petak je prijavljeno da iz kase aparata za igre na sreću, koji se nalazio u jednom ugostiteljskom objektu u ovom gradu, nedostaje 950 KM.

Na pomolu novo pomjeranje ili otkazivanje OI u Tokiju

Ljetne olimpijske igre u Tokiju zbog pandemije virusa korona nisu održane ove godine nego su odgođene za sljedeću, a prema posljednjim informacijama, više od 70 odsto Japanaca ne želi da glavni grad ove zemlje bude domaćin Igara.

Nelegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su noćas ilegalno priređivanje igara na sreću na pet automata u ugostiteljskom objektu "Skaj kafe" /SKY CAFFE/ u Banjaluci, a protiv odgovornog lica čiji su inicijali Z.P. biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

Saradnja Koike i Abea povodom pandemije i Olimpijskih igara

TOKIO - Novoizabrana guvernerka Tokija Juriko Koike i njen politički rival japanski premijer Šinzo Abe postigli su dogovor o zajedničkom upravljanju pandemijom kako bi Olimpijske igre mogle bezbjedno da se održe naredne godine, prenio je AP.

Ovogodišnje "Dubrovačke ljetne igre" šalju poruku optimizma

DUBROVNIK - Ovogodišnje 71. "Dubrovačke ljetne igre", saopštili su organizatori, biće održane od 10. jula do 25. avgusta, kakav je i bio plan prije pandemije virusa korona, ali zbog epidemioloških mjera u Hrvatskoj igre će biti održane u smanjenom formatu. Festivalsku publiku svih generacija, glasi dalje saopštenje, očekuje gotovo pedeset dramskih, muzičkih, plesnih, folklornih i drugih izvedbi na više od deset scenskih i ambijentalnih lokacija grada Dubrovnika.

Moguće novo odlaganje OI

Direktor Organizacionog odbora Olimpijskih igara u Tokiju Haruki Takahaši rekao je da postoji mogućnost novog odlaganja Igara.

Moguće novo odlaganje Olimpijskih igara

Direktor Organizacionog odbrora Olimpijskih igara u Tokiju Haruki Takahaši rekao je da postoji mogućnost novog odlaganja Igara.

Atletika na dva kontinenta, padali i rekordi

“Nemoguće igre” u vrijeme pandemije virusa korona opravdale su očekivanja pa su danas viđeni i neki atletski rekordi.

Novi sistem nadzora: Kladionice bez "lova u mutnom"

I pored znatnog povećanja prihoda, Republika Srpska u "sivoj zoni" igara na sreću još gubi milione maraka na godišnjem nivou, procjenjuju u Ministarstvu finansija. U praksi to znači da većina priređivača igara na sreću i dalje uspijeva da prikrije dobar dio svojih prihoda.

Bah: OI u Tokiju će biti održane naredne godine ili ih neće biti

Olimpijske igre u Tokiju održaće se naredne godine ili ih neće biti, izjavio je predsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah.

Najčitanije