imunitet

Med i orasi, moćna kombinacija za savršeno zdravlje

Još od prastarih vremena med i orasi su simbol zdravlja, snage i potencije. Koristili su ih još Stari Egipćani, a danas su dio svakog priručnika alternativne medicine. Ovaj spoj je idealan za povećanje plodnosti i libido, kako kod žena tako i kod muškaraca.

Ishrana i namirnice koje jačaju imunitet

Slabljenje imunog sistema čini organizam podložnijim gotovo svakoj vrsti bolesti.

Pripremite organizam za odbranu od virusa

Zdrav i snažan imunitet prva je linija odbrane od bilo kakve infekcije, pa tako i virusne.

Sedam zlatnih pravila za jačanje imuniteta

​Imunitet je pojam koji označava sposobnost organizma da se odupre virusima, bakterijama i drugim parazitima. Kada taj sistem funkcioniše besprijekorno, organizam će se riješiti svih negativnih uticaja u vrlo kratkom roku.

Tri namirnice koje vas čuvaju tokom cijele godine

Nagla promjena vremena pogodna je za razvijanje virusa prehlada, pa je bitno da na vrijeme ojačamo imunitet, kako bismo postali što otporniji na viruse i bakterije, te ojačali imunološki sistem tokom cijele godine i na taj način poboljšali svoje zdravlje.

Čaj od lipe popravlja imunitet i ublažava grlobolju

U narodnoj medicini čaj od lipe koristi se za poticanje znojenja te poboljšavanje otpornosti protiv prehlade i gripe.

Tonik za podizanje imuniteta od samo 4 sastojka

Posjeta ljekaru sigurno će biti dobar potez ako se borite s bakterijskom infekcijom, ali ako je u pitanju virusna upala grla ili gripa, antibiotici neće pomoći…

Ukinut imunitet Salviniju, otvoren put suđenju zbog migranata

RIM - Italijanski senatori glasali su danas za ukidanje imuniteta krajnje desničarskom vođi Mateu Salviniju, otvarajući put potencijalnom suđenju, koje bi moglo da znači kraj njegove karijere zbog optužbi da je prošle godine zadržao migrante na moru.

Ko sve u BiH uživa zaštitu od sudskog gonjenja?

BANJALUKA, SARAJEVO - U BiH gotovo 2.000 nosilaca izvršnih i zakonodavnih funkcija, kao i nosilaca sudskih i tužilačkih pozicija uživa imunitet od sudskog progona, proizlazi iz podataka koje smo dobili iz OHR-a i Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH.

Netanjahu odustao od poslaničkog imuniteta

JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu rekao je danas da povlači zahtjev za primjenom poslaničkog imuniteta povodom tužbe koja ga tereti za korupciju.

Najčitanije