instagram

Najpopularnije jaje na svijetu sada prodaje "svoje" majice

Priznajte, svi smo lajkali Instagram jaje poznato i kao World Record Egg koje je u noći s nedjelje na ponedjeljak srušilo rekord za najlajkaniju fotku na Instagramu.

Instagram post sa najviše lajkova je obično jaje

​Fotografija koja ima najviše lajkova na Instagram platformi prikazuje obično jaje, koje je uprkos svojoj običnosti generisalo preko 27 miliona lajkova. Tako se ovaj post popeo u sam vrh liste najviše lajkovanih sadržaja, te pretekao fotografije svih influensera i poznatih ličnosti.

Instagram novom nadogradnjom naljutio korisnike

Na društvenim mrežama i forumima glavna u posljednja dva dana tema je u velikoj mjeri bio Instagram, odnosno njegova nadogradnja mobilne aplikacije koja se, navodno neplanirano, našla na raspolaganju korisnicima.

Sa lažnog instagram profila vrijeđao bivšu djevojku

​Muškarac iz Trebinja, inicijala M.Ć. sumnjiči se da sa instagram profila već duži vremenski period šalje poruke uvredljivog sadržaja drugom licu, zbog čega mu prijeti krivično djelo Proganjanje.

Instagram omogućava slanje glasovnih poruka na svojim Android i iOS aplikacijama

Instagram dodaje novu funkciju za glasovno slanje poruka, koja pristiže na iOS i Android verzije servisa. Funkcija se dodaje u Instagram Direct, sekciju aplikacije za slanje direktnih poruka.

Predivnom jezeru zbog Instagrama prijeti uništenje

Prije desetak dana turistička zajednica iz američkog Vajominga zamolila je turiste da prestanu da se taguju na Instagramu tokom obilaska jezera Delta.

Seksi doktor hit na Instagramu: Trebate li pregled?

​Doktor sa Sardinije postao je hit na internetu, a italijanski mediji proglasili su ga "najpoželjnijim doktorom u zemlji".

Instagram očekuju velike promjene, evo kako će izgledati

Društvena mreža tokom novembra i decembra počeće da isprobava nove dodatke, a to podrazumjeva i određene promjene u vezi sa ikonicama i navigacijom.

Poteškoće za korisnike Facebooka i Instagrama u BiH

Korisnici Facebooka, najveće društvene mreže na svijetu, i danas imaju teškoće da se uloguju zbog tehničkih problema u pojedinim dijelovima svijeta, saopštila je uprava Facebooka na Twitteru.

Instagam staje na put lažnim influenserima

U vrijeme sveopšte prisutnosti internta u našim životima i naših života na internetu, jedno od napopularnijih i najpoželjnijih zanimanja među mladima je – influenser.

Najčitanije