instagram

Nova opcija na Instagramu

Nakon test faze nova opcija za Instagram Stories je dostupna svim korisnicima.

CIA dobija nalog na Instagramu

​CIA bi uskoro mogla da dobije nalog na Instagramu, što je tema kojom se pozabavila i direktorka ove obavještajne agencije, te istakla da im eksperti pomažu u tom procesu.

Potrebno klinički klasifikovati zavisnost od interneta

Nakon istraživanja koje sugeriše da društvene mreže kao što su Twitter, Instagram i Facebook potencijalno oštećuju mentalno zdravlje djece i mladih, članovi britanskog parlamenta su predložili da se zavisnost od društvenih mreža klinički definiše i klasifikuje kao bolest.

Instagram testira skrivanje brojača 'lajkova' od očiju posjetilaca

Svako ima svoje mišljenje o tome šta nije u redu sa društvenim mrežama, onakvim kave ih vidimo u današnje vrijeme, ali mnogi smatraju da su "lajkovi" među najčešćim problemima.

Proradili Facebook, WhatsApp i Instagram

Društvene mreže Facebook, Instagram i Whatsapp ponovo su u funkciji.

Instagram, Facebook i WhatsApp pali širom svijeta

Svjetski mediji prenose da su pale popularne društvene mreže Facebook, Instagram i Whatsapp.

Facebook, Instagram i Messenger za Windows Phone gase se 30. aprila

Ova godina će očigledno biti sezona gašenja velikog broja proizvoda i servisa. Google je nedavno ugasio svoje Google+, Inbox by Gmail i Allo servise, a Facebook je sada najavio gašenje svojih Windows Phone aplikacija.

Instagram sprema mogućnost ubrzavanja video sadržaja

Mnogi i ne znaju da Instagram nema sistem za ubrzavanje ili preskakanje video sadržaja, uprkos tome što se radi o platformi čiji su vitalni dio upravo video postovi. To bi uskoro moglo da se promjeni, budući da se počelo sa testiranjem polja za preskakanje upravo ovakvog Instagram sadržaja.

Instagram predstavio funkciju koja omogućava direktnu kupovinu

Instagram je predstavio novu checkout funkciju koja korisnicima omogućava direktnu kupovinu proizvoda, bez preusmjeravanja na web stranicu brenda.

Otkrijte ko vas više ne prati na Instagramu

Ako se pitate zbog čega vam broj pratioca na Instagramu pada, vjerovatno se pitate i o kome je tačno riječ. Uz ove aplikacije to možete i otkriti.

Najčitanije