instagram

Evo kad je najbolje vrijeme za post na Instagramu

Prije nego što promijenite profilnu fotografiju, objavite tvit ili postavite novu fotku na Instagramu, proučite kada je najbolji trenutak za to...

Instagram obradovao korisnike novom opcijom

Ako ste jedan od onih korisnika Instagrama koji doslovno ne mogu sebi pomoći pa u svaki komentar trpaju bar jedan emotikon, vjerovatno će vas obradovati najnoviji dodatak ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Instagram pokreće novu aplikaciju koja će olakšati internet kupovinu

Jedna od najpopularnijih platforma za dijeljenje foto i video sadržaja, Instagram, navodno planira da pokrene novu aplikaciju kako bi otvorio dodatni prostor za internet kupovinu.

Pali Facebook i Instagram

Rad sajtova Facebooka i Instagrama, kao i njihovih aplikacije, bio je u prekidu u velikom dijelu SAD i Evrope.

Instagram dodao tri nove bezbjednosne opcije

Instagram je najavio tri nove bezbjednosno orijentisane funkcije, nakon nedavnog skandala sa hakovanjem naloga.

Eksperiment: Kako postati lažna zvijezda Instagrama i zaraditi

Kompanije često koriste tzv. influensere na društvenim mrežama kako bi plasirali proizvode i oblikovali potrošačke navike mladih. Marketinška agencija Mediakix je nedavno provela eksperiment čiji su rezultati pokazali da je ponekad moguće postati lažna zvijezda na društvenim mrežama te tako zaraditi nemalu svotu novca.

Ovo jelo je najviše fotografisano na Instagramu

Avokado i poširana jaja? Ne, zapravo nije riječ o klasičnom jelu, već o začinu koji je najčešće pominjan i objavljivan na Instagramu u Velikoj Britaniji. U pitanju je kari.

Kako postati lažna zvijezda Instagrama i zaraditi na tome?

Kompanije sve više koriste osobe koje su “uticajne” na društvenim mrežama kako bi plasirali svoje proizvode i usmerili potrošačke navike mladih u svoju korist. Pločice na stomaku, izazovna zadnjica, pune usne i lepršava kosa – na Instagramu, jednoj od najpoznatijih društvenih mreža, šablon je lako uočljiv. Prelijepe žene i zgodni muškarci koji su vječno na nekim egzotičnim putovanjima, na kojima pijuckaju šarene koktele, a sve to “začinjeno” je modnim dodacima luksuznih brendova i garderobom poznatih dizajnera. Za zvijezde Instagrama, odnosno, influensere je, čini se, sve moguće.

Facebook i Instagram protiv zavisnosti od društvenih mreža

Facebook i Instagram uvode promjene koje će korisnicima omogućiti da bolje kontorlišu njihovo korišćenje, odnosno svoje vrijeme provedeno na tim društvenim mrežama.

Trik za duže i vitkije noge popularan na Instagramu

Kako bismo na fotografiji ispali što bolje, uvijek se poslužimo sitnim trikovima položaja tijela s kojima ćemo to i postići. Jedan položaj tijela, preciznije nogu trenutno je vrlo popularan na Instagramu, a obećava duže i vitkije nogu na fotografiji.

Najčitanije