izbor

Miljković na čelu žirija 64. Izbora najboljeg sportiste RS

Proslavljeni srpski odbojkaš Ivan Miljković predsjedavaće žirijem 64. Izbora najboljeg sportiste Republike Srpske koji organizuje "Glas Srpske".

Izbor sportiste BiH za 2018: Na listi ostali samo najbolji

Karatista Ivan Klepić, fudbaler Edin Džeko i atletičar Mesud Pezer u najužoj su konkurenciji za nagradu za najboljeg sportistu Bosne i Hercegovine u 2018. godini.

Banjaluka domaćin treće sjednice žirija Izbora najboljeg sportiste BiH

Treća sjednica stručnog žirija 18. Izbora najboljeg sportiste Bosne i Hercegovine u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH danas će biti održana u Banjaluci.

Usvojene liste kandidata za 18. Izbor najboljeg sportiste BiH

Stručni žiri 18. izbora najboljeg sportiste BiH, manifestacije u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio televizije BiH, kojim ove godine predsjedava Mirza Teletović, današnjoj sjednici u mostarskom hotelu "Bristol" usvojio je šire liste kandidata u svih 12 konkurencija.

18. Izbor najboljeg sportiste BiH: Pred žirijem 151 nominacija

Pred stručnim žirijem 18. manifestacije Izbora najboljeg sportiste BiH, u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH, kojim predsjedava Mirza Teletović, na današnjoj drugoj sjednici u Mostaru naći će se ukupno 151 nominacija za nagrade u 12 kategorija.

Teletović: Biće mi zadovoljstvo da izaberemo najbolje sportiste BiH

Danas je u Sarajevu u zgradi Radio-televizije BiH održana konstituirajuća sjednica 18. izbora najboljeg sportiste BiH u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio televizije BiH.

Danas konstitutivna sjednica žirija Izbora najboljeg sportiste BiH

Pod dirigentskom palicom proslavljenog košarkaša Mirze Teletovića danas će u Sarajevu biti održana konstituirajuća sjednica žirija 18. manifestacije Izbor najboljeg sportiste BiH za 2018. godinu u tradicionalnoj organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH.

18. Izbor najboljeg sportiste BiH: Mirza Teletović predsjednik žirija

Mirza Teletović, jedan od najboljih košarkaša Bosne i Hercegovine biće predsjednik ovogodišnjeg žirija osamnaestog tradicionalnog Izbora najboljeg sportiste Bosne i Hercegovine za 2018. godinu, u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH.

Najbolji sportski auto 2018. u izboru Top gira

Čuveni britanski auto-magazin i TV šou proglasio je za najbolji automobil sa sportskim karakteristikama u 2018. godini - Alpine A110.

Selak: Moramo zajedno uzeti stvar u svoje ruke

BANJALUKA- Socijalistička partija održala je predizbornu tribinu u Dječijem pozorištu RS. Pred punom salom članova i simpatizera biračima se obratio nosilac liste za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 3 Goran Selak kao i kandidati za Narodnu skupštinu RS i parlament BiH.

Najčitanije