izbori 2018

Pavić: Ekonomski razvoj Srpske, sa čovjekom u centru

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je da ta stranka, na nivou BiH, neće ući ni sa kim u koaliciju dok se ne riješi pitanje konstitutivnosti Srba u Federaciji BiH, pitanje sudija Ustavnog suda BiH, kao i krivičnog gonjenja Srba.

Govedarica: Želim raditi za dobrobit naroda

BANJALUKA - Kandidat SzP za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poručio je večeras u banjalučkom naselju Starčevica da mu trebaju kvalitetni i obrazovani ljudi koji će raditi za dobrobit naroda u Srpskoj.

Dodik u Ugljeviku: Ispunjena obećanja na političkom, ekonomskom i socijalnom planu

UGLJEVIK - Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras u Ugljeviku da je ova stranka svojim radom ispunila sva obećanja na političkom, ekonomskom i socijalnom planu.

Đokić: Imamo jasan politički program razvoja Srpske

JEZERO - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić poručio je večeras u Jezeru da socijalisti imaju jasan politički program definisan do 2028. godine u kojem se govori kako obezbijediti ekonomski razvoj Republike Srpske.

Stotine hiljada birača bez lične karte

SARAJEVO - Direktor Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu (IDDEEA) Arif Nanić potvrio je za N1 kako broj važećih ličnih karata koje su izdate u Bosni i Hercegovini osobama starijim od 18 godina ne odgovara broju birača koji bi trebali glasati na izborima 2018. godine.

Dodik: Dodatni ekonomski razvoj za Lopare i sva mjesta u Srpskoj

LOPARE - Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Loparama da ovo mjesto treba dodatni ekonomski razvoj u čemu ih je do sada ograničavala lokalna vlast.

Ustavni sud BiH odbio apelaciju Svetozara Pudarića o kandidaturi za Predsjedništvo

SARAJEVO - Ustavni sud BiH odbacio je kao nedopuštenu apelaciju Svetozara Pudarića protiv rješenja Suda BiH i odluke Centralne izborne komisije (CIK) u vezi sa ovjerom kao nezavisnog kandidata za učešće na opštim izborima za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda.

PDP: Pet koraka za posao, dostojanstvo i pravdu

Privreda i proizvodnja moraju biti motor razvoja i temelj stabilnosti Republike Srpske i njenih budućih naraštaja. Dosadašnja praksa oslanjanja na javna preduzeća i administraciju opteretila je privredu i budžet, a mi se zadužujemo kako bismo osigurali redovno izvršenje budžeta.

Najčitanije