izložba

Izložba "Boje duše moje" od utorka na Kastelu

BANJALUKA - Izložba "Boje duše moje" banjalučkih slikara Živorada - Žike Pećarića i Miše Pećarića biće otvorena u utorak, 23. jula, sa početkom u 20 časova, u Kamenoj kući na tvrđavi Kastel.

"Igre i politika/Games & Politics" u Muzeju savremene umjetnosti RS

BANJALUKA - U Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske (MSU RS) u petak s početkom u 20 časova biće otvorena interaktivna izložba video-igara pod nazivom "Igre i politika/Games & Politics".

Otvorena izložba "Kolaži" Sanje Stupar

NOVI GRAD - U gradskoj galeriji u Novom Gradu večeras je otvorena izložba "Kolaži" akademskog slikara i likovnog pedagoga iz ove opštine Sanje Stupar.

Otvorena izložba slika Sanje Radmilović

BILEĆA - Izložba slika Bilećanke Sanje Radmilović otvorena je u Galeriji Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" u Bileći.

Slijepi i slabovidi Trebinjci uživali u izložbi

TREBINJE - Umjetnička grupa "Prostor - Oblik" iz fundusa Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske predstavila je trebinjskoj publici svoja djela na specijalizovanoj izložbi za slijepe i slabovide osobe, u galeriji Muzeja Hercegovine.

Otvorena izložba pasa u Doboju

U Doboju je danas otvorena izložba pasa svih rasa na kojoj su prijavljena 154 psa, koji su svrstani u devet grupa.

Izložba radova Volfganga Lernera u MSU RS

​BANJALUKA - Samostalna izložba austrijskog umjetnika Volfganga Lernera pod nazivom "Svijet/Grad" otvorena je u četvrtak veče u Muzeju savremene umjetnosti RS (MSU RS) u Banjaluci.

U Skenderiji izložba o velikanu muzičke scene Kemalu Montenu

​SARAEJVO - Izložba o velikanu muzičke scene Kemalu Montenu otvorena je u Centru "Skenderija".

Otvorena izložba radova Jovana Savića "Susret..."

BANJALUKA - Izložba radova pod nazivom "Susret..." autora Jovana Savića otvorena je u Laboratoriji za eksperimentalnu psihologiju Filozofskog fakulteta u Banjaluci, a povodom druge godišnjice rada ove laboratorije.

U okviru "Dani Republike Srpske u Solunu" otvorena izložba fotografija

BANJALUKA - Izložba fotografija Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske pod nazivom "Realno, simbolično, imaginarno" otvorena je u okviru Dana Republike Srpske u Solunu.

Najčitanije