kamion

Hyundai prodaje prvi kamion s tehnologijom gorivih ćelija vodonika

Prvih sedam kamiona Xcient južnokorejski proizvođač Hyundai dostavio je kupcima u Švajcarskoj.

Kamion iz Srbije se prevrnuo na putu Sarajevo - Tuzla

SARAJEVO - Teretno vozilo registarskih oznaka iz Srbije prevrnulo se danas popodne na magistralnom putu Sarajevo - Tuzla, kod mjesta Nišići, a nema podataka da li je neko povrijeđen.

Osumnjičen da je ukrao dijelove kamiona u Laktašima

BANJALUKA – Policija u Laktašima juče je identifikovala i ispitala M.M. zbog sumnje da je ukrao dijelove kamiona marke mercedes, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Izgorio kamion na Iriškom vencu

NOVI SAD – Kamion se zapalio večeras nešto poslije 19 sati na Iriškom vencu u smeru ka Novom Sadu.

Poginuo motociklista u sudaru s teretnim vozilom

BIJELJINA - Motociklista čiji su inicijali M.L. poginuo je u sudaru s kamionom koji se dogodio u bijeljinskom naselju Dvorovi, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Jedna osoba poginula u sudaru kamiona i mercedesa kod Bijeljine

BIJELJINA - Na magistralnom putu Bijeljina – Brčko, danas oko 13 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba poginula, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Ukradeno gorivo iz parkiranog kamiona

TESLIĆ - Policijskoj stanici Teslić juče je prijavljeno je iz zaključanog spremnika za gorivo na teretnom vozilu marke daf ukradena određena količina pogonskog goriva.

Vozači kamiona mogu da staju na svim odmorištima u Hrvatskoj

ZAGREB - Vozači teretnih vozila u tranzitu kroz Hrvatsku od danas bez ograničenja mogu da se zaustavljaju na odmorištima koja se nalaze na tranzitnim pravcima.

Jovanka vozi kamion po Evropi: U BiH bježe od nas kao da smo kliconoše

Život vozača kamiona u vrijeme pandemije može se opisati u tri riječi - kamion, put, izolacija. Radni dan na cesti nekad traje i do 35 sati, a iako su neispavani, iscrpljeni i odvojeni od porodice na posao se ne žale. Najviše im, kako kažu, smeta diskriminacija kojoj su izloženi u svom okruženju.

Pojačana frekvencija teretnih vozila u Gradišci

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačana je frekvencija teretnih vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije