kamion

Ukradeno gorivo iz parkiranog kamiona

TESLIĆ - Policijskoj stanici Teslić juče je prijavljeno je iz zaključanog spremnika za gorivo na teretnom vozilu marke daf ukradena određena količina pogonskog goriva.

Vozači kamiona mogu da staju na svim odmorištima u Hrvatskoj

ZAGREB - Vozači teretnih vozila u tranzitu kroz Hrvatsku od danas bez ograničenja mogu da se zaustavljaju na odmorištima koja se nalaze na tranzitnim pravcima.

Jovanka vozi kamion po Evropi: U BiH bježe od nas kao da smo kliconoše

Život vozača kamiona u vrijeme pandemije može se opisati u tri riječi - kamion, put, izolacija. Radni dan na cesti nekad traje i do 35 sati, a iako su neispavani, iscrpljeni i odvojeni od porodice na posao se ne žale. Najviše im, kako kažu, smeta diskriminacija kojoj su izloženi u svom okruženju.

Pojačana frekvencija teretnih vozila u Gradišci

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačana je frekvencija teretnih vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Slučaj "kamion smrti": Uhapšen osumnjičeni za smrt 39 Vijetnamaca

LONDON - U Irskoj je danas uhapšen 40-godišnji muškarac zbog sumnje da je povezan sa smrću 39 vijetnamskih migranata čija tijela su u oktobru prošle godine pronađena u kamionu hladnjači u Eseksu, javlja Rojters.

Prevrnuo se kamion u Orlovoj klisuri

TUZLA - Na magistralnom putu Tuzla-Srebrenik u mjestu Orlova klisura prevrnuo se kamion, zbog čega se saobraćaj odvijao jednom kolovoznom trakom.

Upoznajte najveći mobilni roštilj na svijetu

Oni neskloni mesu će reći kako je ovo najveća glupost, a oni drugi kako se radi o autu, odnosno kamionu snova.

Lančani sudar kamiona, povrijeđen vozač iz BiH

SOFIJA - Saobraćaj na autoputu Maritza u Bugarskoj je zatvoren zbog teške saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao kamion firme "Iman transporti" iz Lukavca, javljaju federalni mediji.

Rama traži od Vučića da pusti kamione preko administrativnog prelaza

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama zatražio je od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da pusti preko administrativnog prelaza kamione s tablicama samoproglašenog Kosova.

Kamere umjesto retrovizora na Mercedesovom kamionu

Novi Mercedes Benz Actros kamion umjesto retrovizora imaće kamere.

Najčitanije