kampanja

Kampanja "pojela" 5,5 miliona KM

SARAJEVO, BANJALUKA - Političke partije u Bosni i Hercegovini na kampanju za lokalne izbore 2020. godine potrošile su 5.522.686 KM, što je skoro duplo manje u odnosu na opšte izbore koji su održani 2018. godine.

Rusija: Zapad uzalud sprovodi masovnu antirusku kampanju

MOSKVA - Zapadne zemlje sprovode masovnu antirusku kampanju s ciljem da se destabilizuje politička situacija u Rusiji, međutim, Moskva će nesumnjivo odbiti takve pokušaje, poručila je danas portparolka ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Kampanja "Banjalučke pivare" zapalila društvene mreže

Kampanja "Banjalučke pivare", istaknuta na bilbordima i reklamnim panoima, a na kojim se, uz fotografiju nektar piva, nalazi natpis "Samo da nam ostane čulo ukusa", ekspresno je pobrala simpatije korisnika društvenih mreža, koji je ocjenjuju punim pogotkom.

Italija širi "crvenu zonu"

RIM - Italija je uvrstila Kampanju i Toskanu na listu "crvenih zona" u kojima je visok rizik od zaražavanja virusom korona, pa će i u te dvije regije od nedjelje biti uvedene strože mjere zatvaranja.

U Doboju veliki stranački apetiti, a malo odborničkih stolica

DOBOJ - Dok je za neke političke stranke ulazak u lokalni, dobojski parlament i osvajanje bar jednog mandata skoro nemoguća misija, dotle se drugi politički subjekti hvale da su im bar tri stolice u Skupštini grada Doboj sasvim izvjesne i da mogu mirno čekati izborni dan jer podrška građana nije upitna.

Otvorena izložba „Kada jedan dan vrijedi četiri godine“

TUZLA- Izložba „Kada jedan dan vrijedi četiri godine“ u četvrtak navečer je otvorena u Domu mladih Tuzla, a organizator je Omladinski pokret Revolt.

CIK BiH kaznio devet stranaka za plaćeno oglašavanje prije kampanje

SARAJEVO - Centralna izborna komisija /CIK/ BiH danas je novčano kaznila devet političkih stranaka jer su vodile plaćenu izbornu kampanju prije zvaničnog početka kampanje.

Italijanske regije uvode policijski čas

RIM - Lombardija je spremna za policijski čas od četvrtka, saopštili su u zajedničkoj izjavi guverner te pokrajine Atilio Fontana i ministar zdravlja Roberto Speranca, a lokalne vlasti u Kampaniji su samostalno odlučile da uvedu policijski čas od petka.

Ombudsman: Djeca ne smiju da se koriste u predizborne svrhe

BANJALUKA - S obzirom da se približavaju ovogodišnji lokalni izbori i da je zvanično započela predizborna kampanja, Ombudsman za djecu skrenuo je pažnju cjelokupnoj javnosti, a naročito političkim subjektima i svim medijima koji prate izborne aktivnosti da Konvencija o pravima djeteta jasno obavezuje da svi subjekti moraju svoje aktivnosti, koje se tiču djece i u koje su uključena djeca, sprovoditi isključivo u najboljem interesu djece.

Igor Radojičić: Za razvoj srednjoevropskog grada 21. vijeka

Kandidat koalicije "Okupljeni za Banjaluku" za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić istakao je da će se Banjaluka u narednom periodu razvijati kao glavni grad, regionalni centar i srednjoevropski moderni grad 21. vijeka.

Najčitanije