kancelarija

Kupuju kancelarije da službenici ne završe na ulici

DOBOJ - Da gradski službenici, činovnici i namještenici ne bi ostali na ulici kada počne rušenje dobojskog administrativnog centra, umjesto kojeg će biti izgrađen novi, lokalna vlast se odlučila za kupovinu 2.000 kvadratnih metara kancelarijskog prostora, u kojem će se građanima privremeno pružati usluge.

Ovako bi za 20 godina moglo izgledati tijelo kancelarijskih radnika

Upoznajte Emu i dobro je pogledajte - ovako bi ljudi mogli izgledati za 20 godina ako nastave raditi u neadekvatno postavljenom radnom okruženju te pogrbljeni nad računarom.

Kancelarija za KiM: Zastava na Novom Brdu čin osvete

BEOGRAD – Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju ocijenila je da isticanje zastave Kosova na tvrđavi na Novom Brdu, osim što predstavlja čin grubog istorijskog revizionizma, znači i neku vrstu osvete braniocima tog grada, zbog čije istrajnosti je tvrđava do danas ostala simbol srpskog junaštva i otpora.

Kancelarija za reviziju: Nije bilo transparentnosti javnih nabavki

SARAJEVO - Nalazi Kancelarije za reviziju institucija BiH pokazali su da Savjet ministara nije obezbijedio uspostavljanje transparentnog sistema praćenja realizacije ugovora koji bi svim zainteresovanim stranama na jednom mjestu obezbijedio pouzdane informacije o realizaciji ugovora o javnim nabavkama u institucijama BiH.

Uskoro kancelarija Srpske u Sankt Peterburgu

BANJALUKA - Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić najavio je da bi uskoro trebalo da bude otvorena kancelarija Republike Srpske u Sankt Peterburgu radi unapređenja saradnje Srpske sa ovim gradom koji je centar Lenjingradske oblasti.

Obavezno isticanje krsta u kancelarijama

MINHEN - Sve državne kancelarije u južnoj njemačkoj pokrajini Bavarskoj od danas su obavezne da istaknu krst na ulazima.

Kosovo otvara diplomatsku kancelariju u Atini?

BEOGRAD - Uoči dolaska ministra inostranih poslova Grčke Nikosa Kocijasa u Beograd, pojedini grčki mediji prenijeli su informaciju, pozivajući se na dobro obavještene izvore, da je grčka vlada spremna da omogući otvaranje diplomatske kancelarije Kosova u Atini, piše „Politika“.

Dodik i Vučić otvorili Konzularnu kancelariju Srbije

TREBINJE - Predsjednici Republike Srpske i Srbije Milorad Dodik i Aleksandar Vučić otvorili su danas u Trebinju Konzularnu kancelariju Generalnog konzulata Srbije.

Šta treba da imate u fioci na poslu?

Kako biste u toku radnog dana uspjeli da izgledate svježe, u fioci radnog stola uvijek treba da imate nekoliko praktičnih stvarčica

Pišite bolje: Evo kako da poboljšate poslovnu komunikaciju u pisanoj formi

Poslovanje je danas nezamislivo bez svakodnevne prepiske. Stotine hiljada riječi pišu se i čitaju svakoga dana širom svijeta. Ako već niste u obavezi da svakoga dana pišete mejlove i da svake nedjelje sastavljate izvještaje, dobro je da budete spremni na ovaj zahtjev.

Najčitanije