karijera

Vejn Runi zvanično završio karijeru

Bivši engleski fudbalski reprezentativac i nekadašnji napadač Fudbalskog kluba Mančester junajted završio je igračku karijeru u 36. godini, saopšteno je iz FK Derbi kaunti.

Kampanja koja mijenja život: Uz "Pokreni karijeru" pronašli novi poziv

Javljam se povodom plafona u karijeri koji sam dostigao, a vjerujem da s vama taj plafon mogu probiti. Tako je pisalo u jednoj od biografija koja je stigla na interaktivni oglas kompanije Prointer ITSS kojim je i počela njihova kampanja zapošljavanja "Pokreni karijeru još danas".

Iker Kasiljas završio karijeru

Legendarni golman fudbalske reprezentacije Španije i Real Madrida Iker Kasiljas okončao je fudbaslku karijeru u 39. godini.

Vins Karter završio karijeru

Jedan od najboljih NBA košarkaša u posljednje dvije decenije Vins Karter objavio je danas kraj igračke karijere.

Oglas kakav niste vidjeli: Pokreni karijeru još danas

Da li ste dostigli plafon u karijeri i spremni ste za promjenu životnog poziva? Ako jeste, kompanija Prointer ITSS pravo je mjesto za vas.

Ovo su svjetske i domaće kompanije koje su pomogle svijetu u krizi

​Globalna epidemija natjerala nas je sve da za trenutak zastanemo i zamislimo se nad temom stvarnih prioriteta. Iako su neki privrednici morali da zatvore svoja vrata i obustave poslove dok sve ne prođe, i dalje ima onih koji vrijedno rade zarad dobrobiti svih ostalih.

Nova godina je pred vratima: Kako da najbolje obilježite kraj 2019.

Nova godina je pred vratima. Pravo je vrijeme da stanete i razmislite o svemu. Pitanje je uvijek – šta dalje. Kako da odredite nove ciljeve u životu, kako da ispravite greške i kako da usmjerite svoje aktivnosti ka boljem.

Ovo zanimanje je najtraženije već četiri godine, plata 140.000 €

Izašla je godišnja lista koju tradicionalno izbacuje LinkedIn, "Emerging Jobs" a riječ je o poslovima koji su bili najtraženiji.

David Vilja završava karijeru poslije sezone u Japanu

KOBE - Španski golgeter David Vilja odlučio je da završi fudbalsku karijeru po završetku sezone u ekipi Visel Kobea.

Hoze Kalderon završio karijeru

Španski plejmejker Hoze Kalderon sa 38 godina je odlučio da napusti profesionalno igranje košarke.

Najčitanije