kazna

Premijer Rumunije kažnjen zbog nepoštivanja socijalne distance

BUKUREŠ - Rumunski premijer platio je novčanu kaznu u iznosu od 550 evra zbog pušenja u zatvorenom prostoru i održavanje sastanka u zgradi Vlade gdje nekoliko ministara i ostali učesnici nisu poštovali pravila socijalnog distanciranja.

"Paprena" kazna u Rimu za bacanje rukavica i maski na ulici

ÐENOVA - U Rimu su uvedene novčane kazne do 500 evra za bacanje rukavica i maski na ulicu, predviđeno je naredbom koju je potpisala gradonačelnica gravnog grada Italije Virdžinija Rađi.

Kažnjene 53 osobe zbog nenošenja maske, 37 prekršilo policijski čas

BANJALUKA - Policija je u protekla 24 časa kaznila 53 osobe u Republici Srpskoj zbog nenošenja maske na javnim površinama, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Zabranu kretanja prekršilo 15 osoba, 64 kažnjene zbog nenošenja maske

BANJALUKA - U protekla 24 sata zabranu kretanja na teritoriji Republike Srpske starijih od 65 godina i policijski čas prekršilo je 15 građana u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Lipovači uslovno godina zatvora za nesavjestan rad u službi

SARAJEVO - Opštinski sud u Bosanskoj Krupi prvostepenom presudom osudio je bivšeg načelnika opštine Bihać Hamdiju Lipovaču na godinu zatvora uslovno za krivično djelo nesavjestan rad u službi čime je opštinski budžet oštećen za skoro 50.000 KM.

Zbog nenošenja maske kažnjena 61 osoba, 22 prekršilo zabranu kretanja

BANJALUKA - Zbog nekorištenja zaštitne maske na javnim mjestu, u protekla 24 časa kažnjena je 61 osoba, dok je zabranu kretanja starijih od 65 godina i policijski čas u RS prekršilo 22 građana, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Policija RS kaznila 85 građana zbog nenošenja maske

BANJALUKA - Zbog nenošenja maske na javnim površinama policija je u protekla 24 časa kaznila 85 osoba, saopšteno je iz MUP-a RS.

Na snagu stupa uredba o sankcionisanju nepridržavanja mjera

SARAJEVO - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da u Srpskoj stupa na snagu uredba prema kojoj će se komunalna policija i inspektori, zajedno sa MUP-om, uključiti u sankcionisanje lica koja se ne pridržavaju mjera Štaba za vanredne situacije i Vlade Republike Srpske.

Pjevač kažnjen jer "muzika nije pravi posao"

Pjevača grupe "Poncio Pilato" iz italijanskog grada Rimini, Dmitrija Realija, kaznili su karabinjeri zbog kršenja mjera zabrane koje važe u vrijeme karantina.

Bh. bokser osuđen na tri godine zatvora zbog utaje poreza

Bosanskohercegovački slavni bokser Adnan Ćatić osuđen je danas na tri godine zatvora.

Najčitanije