kilogrami

Uz pomoć samo jednog pravila smršala je 30 kilograma za 8 mjeseci

Iako se na internetu mogu pronaći brojni načini za mršavljenje, fitnes instruktorka Tifani Hal, koja je uspjela da smrša čak 30 kg, zagovara da je trosatno pravilo najbolje.

Osam super načina da smršate poslije četrdesete

Prema onlajn savjetniku "WebMD" koji vam može pomoći da provjerite da li simptomi koji vas muče ukazuju na neku težu bolest, postoji način kako da se kompletno dovedete u red. Na sajtu piše da se metabolizam usporava za 5 procenata svake decenije, a to znači da žene na svaku deceniju moraju da smanje 100 kalorija da bi ostale u istoj formi.

Stroga kontrola kilograma fudbalera Borca

Svaka dva-tri dana je vaganje kako ne bismo dozvolili da se neko udeblja jer je ovdje hrana odlična, rekao je Igor Janković, trener FK Borac, koji je ovaj režim uspostavio tokom priprema u Medulinu.

Šta se krije iza vaše želje za hranom?

Prije nego što pojedete kesicu čipsa, pročitajte šta se krije iza tolike žudnje, kako da je ublažite i izbjegnete višak kilograma.

Đumbirova voda topi masne naslage

Da li ste znali da jednostavnom kombinacijom đumbira i vode dobijate napitak uz čiju pomoć možete lako da smršate.

Kako da "bezbolno“ izgubite onih par kilograma viška?

Godinama unazad žene pokušavaju da izgube višak kilograma uz pomoć popularnih dijeta koje se zasnivaju na restrikciji ugljenih hidrata. Takve dijete se ne nazivaju za džabe jo-jo dijetama – prvenstveno, jer kratkoročno dovode do gubitka kilograma, a na duge staze donose više štete, da ne kažemo kilograma, nego koristi.

Umor stvara kilograme

Ukoliko ste cijelu noć ostali budni ili ste loše spavali, sljedećeg jutra ćete osjećati malaksalost. Kada tijelo ne dobija dovoljnu količinu odmora, u njemu se javlja želja za ugljikohidratima. Ovo se prvenstveno javlja kao potreba da se podigne energija koja je u tom trenutku u padu.

Ljuti začini tope kilograme

Sa malo ili nimalo vježbanja i životni stil kakav je nametnuo moderan način života, sve više i više ljudi sklono je debljanju.

Napitak koji hladi tijelo i topi kilograme

Visoke temperature zatvaraju apetit, a kuhanje uz vrući štednjak nikome ne predstavlja zadovoljstvo. Kako bismo vam olakšali posao u kuhinji i pritom vas nahranili zdravim kalorijama, vitaminima i mineralima, donosimo tekući obrok u čaši koji će vas osvježiti, zasititi i pomoći vam pri mršavljenju

Napitak koji sagorjeva kalorije i skida kilograme

Svi koji muku muče s viškom kilograma u jednom trenutku postaju zasićeni i isrpljeni teškim dijetama.

Najčitanije